Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 01:48 ZYDZI RABIA ARABOW NA CALEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyizraelski Re: Sexmisja 22.10.03, 01:58 Gość portalu: jojo napisał(a): > ZYDZI RABIA ARABOW NA CALEGO !!! Co ty mowisz JOJO ze teraz juz nawet masz seks z Arabami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sexmisja IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 02:06 nie ja,tylko oni uwielbiaja sex z moim psem z rasy Great Dane,a on to scierwo rabie na wszelkie sposoby po wszystkim im jajca odgryzajac i na przynete moja na barracudy codziennie przynosi,madrze to zwierze wyszkolilem,no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Sexmisja 22.10.03, 02:06 ja zawsze mowilem ze zydy to pedalskie zboczency Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sexmisja IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 02:08 tak mowisz? To po cholere tym zboczencom dupy nastawiasz za $5 na godz? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Sexmisja 22.10.03, 02:15 mylisz mnie ze swoim bratem jojo to on nadstawia murzynom za $3 a nie $5 a ty nos wytrzyj zasmarkany sprezynkowcu w gaciach obeszczanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sexmisja IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 02:19 moje gacie na zlom oddane ty i twoja rodzina na zmiane nosi,pozniej je obszczywa i po latach ceruje,majac na uwadze to,ze je kiedys Pan jojo na swojej dupie nosil,cos takiego jak souvenir,no nie tepaku?! Odpowiedz Link Zgłoś