Gość: MR.CONTI IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:09 POSTY ZNIKAJA?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:16 Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze tez zabanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:17 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze > > tez zabanowany. Ktos nas terroryzuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: EGONIKU!!!zyjesz!!!!!!:)) IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:21 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede mysl > al ze > > > > tez zabanowany. > > Ktos nas terroryzuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:21 Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi naruszania netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w samej kulturze osobistej zarzucil. Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropnie sie wkurzylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.COMTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:28 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak > najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi naruszania > netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w samej > kulturze osobistej zarzucil. > > Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropnie > sie wkurzylem. Taki jest z tego wniosek: można na tym forum rasistowskie poglądy siać w lewo i w prawo ale broń Boże nie pozwul sobie na przekleństwa albo zdięcia. Taki to jest pojebany świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:33 Gość portalu: MR.COMTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak > > najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi narusza > nia > > netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w same > j > > kulturze osobistej zarzucil. > > > > Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropn > ie > > sie wkurzylem. > > Taki jest z tego wniosek: można na tym forum rasistowskie poglądy siać w lewo i > w > prawo ale broń Boże nie pozwul sobie na przekleństwa albo zdięcia. Taki to jest > > pojebany świat. > Smieszny jestes! Kto w U.S.A. polskiej klawiatury uzywa,he he he ?! Zsypek,swiadkiem jestes !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:20 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze > > tez zabanowany. ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali albo nic ich nie obchodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:22 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede mysl > al ze > > > > tez zabanowany. > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali > albo nic ich nie obchodziło. > To z pewnoscia quickly,ten falszywy plotkarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:23 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede > mysl > > al ze > > > > > > tez zabanowany. > > > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były link > i do > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak m > i się > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdz > ali > > albo nic ich nie obchodziło. > > > > To z pewnoscia quickly,ten falszywy plotkarz !!! ALBO VIST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:25 Bo pan przeklinal niezgorzej, Mr.Conti:))) Niemniej wydaje mi sie, ze jako admin pracuje jakas niezbyt zorientowana osoba (moze byla zmiana pracownikow, stary admin przekazal nowemu czarna liste, a ten nowy juz nie sprawdzal. Jak sie zrobila afera z obrazkami, to ciachnal po tej czarnej liscie (moze nie tyljko pana, Mr. Conti, innych tez, tylko ich juz nie ma, to nie protestuja). A teraz jest mu glupio sie przyznac do bledu, to sie na pana uwzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:29 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Bo pan przeklinal niezgorzej, Mr.Conti:))) Niemniej wydaje mi sie, ze jako > admin pracuje jakas niezbyt zorientowana osoba (moze byla zmiana pracownikow, > stary admin przekazal nowemu czarna liste, a ten nowy juz nie sprawdzal. Jak > sie zrobila afera z obrazkami, to ciachnal po tej czarnej liscie (moze nie > tyljko pana, Mr. Conti, innych tez, tylko ich juz nie ma, to nie protestuja). > > A teraz jest mu glupio sie przyznac do bledu, to sie na pana uwzial. BARDZO TO JEST PRAWDOPODOBNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:28 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede mysl > al ze > > > > tez zabanowany. > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali > albo nic ich nie obchodziło. > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z polskimi czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie czegos!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:31 Egon, masz chyba u mnie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:33 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede > mysl > > al ze > > > > > > tez zabanowany. > > > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były link > i do > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak m > i się > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdz > ali > > albo nic ich nie obchodziło. > > > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z polskimi > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie > czegos!!!!! Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA: Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: PAMIETASZ EGON IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:37 TO BYLO PIERWSZY RAS JAK JA PSZESZYEDLEM Z TAKIEGO PISANIA DO małych literek z ogonkami. MR.CONTI Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to > bede > > mysl > > > al ze > > > > > > > > tez zabanowany. > > > > > > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były > link > > i do > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. > Tak m > > i się > > > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sp > rawdz > > ali > > > albo nic ich nie obchodziło. > > > > > > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z pol > skimi > > > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie > > czegos!!!!! > > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA: > > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracow > ać. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: PAMIETASZ EGON IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:42 OK mr.CONTI! Jezeli jestes prawdziwy Nowojorczyk,to powiedz mi ktory Subway, ma koncowa stacje na Jamaica i przy ktorej ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: F na 179st IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:45 Gość portalu: Egon napisał(a): > OK mr.CONTI! Jezeli jestes prawdziwy Nowojorczyk,to powiedz mi ktory Subway, > ma koncowa stacje na Jamaica i przy ktorej ulicy? Przepraszam ale nie widziałem do teraz tego postu. F na 179 st Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:37 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to > bede > > mysl > > > al ze > > > > > > > > tez zabanowany. > > > > > > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były > link > > i do > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. > Tak m > > i się > > > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sp > rawdz > > ali > > > albo nic ich nie obchodziło. > > > > > > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z pol > skimi > > > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie > > czegos!!!!! > > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA: > > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracow > ać. > > > To w jaki sposob te ogonki doklejasz? A moze klawiature ,co 5 minut zmieniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:40 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwi > e, to > > bede > > > mysl > > > > al ze > > > > > > > > > > tez zabanowany. > > > > > > > > > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią > były > > link > > > i do > > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego r > oko. > > Tak m > > > i się > > > > > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic n > ie sp > > rawdz > > > ali > > > > albo nic ich nie obchodziło. > > > > > > > > > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury > z pol > > skimi > > > > > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz s > ie > > > czegos!!!!! > > > > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGUR > KA: > > > > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce p > racow > > ać. > > > > > > > > To w jaki sposob te ogonki doklejasz? A moze klawiature ,co 5 minut zmieniasz? Moja klawiatura jest nastawiona na polski i angielski, zmieniam ją naciskając dwa guziki: alt+shift Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: EGON PRZECzytaj ten post: IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:49 ogonki i bez ogonków: ten sam MR.CONTI CO TO ZA RASA KTÓRA JEST ZA WSZYSTKO WINNA? A MOŻE ZYDZI I ZYDOWSTWO JEST W WASZYCH USTACH TYLKO USPRAWOEDLIWIENIEM WASZEJ WLASNEJ NIEUMIejętno�ci dostosowania się do życia. ZYDZI KONTROLUJA MEDIA. A kto wam zabrania otwierania własnych gazet, stacji telewizyjnych i radiowych? Dawajcie chłopcy. Chyba nie jest to takie trudne skoro Zydš się to tak łatwo udaje? Chyba nie wierzycie w to że żydzi sš od was mšdrzejsi? Pokażcie im na co was stać. NIEJAKI PAN OGOREK NIEDAWNO NAPISAL NA TYM FORUM ZE JEST OBURZONY TYM ZE W POLSKIM RZADZIE JEST ZA DUZO ZYDOW. PRZECIEZ,( ON TAK NAPISAL), W POLSCE NIE MA TYLU ZYDOW. Panie Ogórku demokracja nie polega na zapewnieniu rzšdu który ma podobny skład do demograficznego przekroju społeczeństwa. Demokratyczny rzšd jest wybrany demokratycznie i to wszystko. Pan nie jest zainteresowany w demokracji. Pan jest zainteresowany w demokracji która wybiera rzšd zgodnie z Pana życzeniami. A tak naprawdę, je�li uważa Pan że za dużo Zydów do władzy w Polsce dochodzi dlaczego pan sam nie sprubuje zostać Posłem do Sejmu a może i Prezydentem. Kto Panu to zabrania. Niech Pan to sobie wyobrazi: Pan Ogórek-prezydent. Ale zanim pan się tego podejmie niech Pan się naprawdę zastanowi czy jest Pan gotowy do tej ciężkiej pracy wymaganej w drodze do objęcia władzy. Czy stać pana na takie po�więcenie czy woli Pan tylko o narzekać. CZYTALEM TEZ NA TYM FORUM ZE POLACY I PRAWIE CALE SPOLECZENSTWO USA JEST NIEWOLNIKAMI ZYDOW BO WLASNYCH BIZNESOW NIE MAMY I DLA ZYDOW MUSIMY PRACOWAC. CHYBA DANIEL TO NAPISAL ALE NIE JESTEM PEWNY. Po pierwsze wcale się z tym nie zgadzam ale załóżmy na chwilę że jest to prawda. Kto wam zabrania biznesy otwierać? Kto was zmusza do pracowania u Zydów ? Czy brak wam inteligencji, odwagi, pracowito�ci? I taka jest niestety prawda o Zydach i tych którzy ich nienawidzš. Pracowici ludzie nie majš czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowito�ć przynosi dobrobyt a dobrobyt z zazdro�ciš w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca. Tylko �mierdzšcy leń potrzebuje �żydowskie� usprawiedliwienie swojego leniwego, bezowocnego, mizernego życia. Nienawidzicie Zydów? Macie ich dosyć bo wydaje się wam że kontrolujš wasze życie? Bieżcie od nich przykład i może za 1000 lat ciężkiej pracy do ich sukcesów dojdziecie. Do roboty leniwi rodacy albo SHUT UP: MR.CONTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:32 i dobrze wam wszystkim !! troche kultury ...sami nie umiecie sie zachowac to was naucza ! a sprobojcie na mnie cos napisac ..! to was adminem poszczuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:34 Uwazaj, bo admin ma we lbie zakodowane, ze okreslenie "poszczuje adminem" jest obrazliwe, bo sugeruje jego bliska wiez z matka natura. I bedzie, ciachal, ale nie nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:53 Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie, ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam! Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:59 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie, > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam! > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia. JA TO JA ALE CO SIE STALO Z EGONEM?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:02 Hi hiii hiii. Naprawde wrzucilem firewalla! Od niepamietnych czasow nie odczuwalem potrzeby na takie zabezpieczenia! Hi, hiiiii. Egon to pewnie tez podszywacz. hiiiHIIIIIIIIIi !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:07 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie, > > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprze > dzam! > > > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod > > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. > > > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezyc > ia. > > JA TO JA ALE CO SIE STALO Z EGONEM?? > Nic,czekam tylko na odpowiedzi moich 2-och pytan,akurat do ciebie skierowanych "mr.CO"M"ti". W niektorych postach,zapomina pan juz,jak nick swoj poprawnie napisac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:01 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie, > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam! > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia. Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za mr. CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:04 No wlasnie dlatego jest ten firewall. I ewentualne piwo dla ciebie w lodowce. Hi Hiiiiii !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:06 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie, > > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprze > dzam! > > > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod > > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. > > > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezyc > ia. > > Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za mr. > CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz? EGON PRYECYZTAJ POST NA TYM WATKU ZATYTULOWANY:"EGON PRZECZytaj ten post" www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&aid=867401 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:09 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramow > anie, > > > > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, > uprze > > dzam! > > > > > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci: > > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszy > c pod > > > > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona. > > > > > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne pr > zezyc > > ia. > > > > Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za > mr. > > CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz? > > EGON PRYECYZTAJ POST NA TYM WATKU ZATYTULOWANY:"EGON PRZECZytaj ten post" > > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&a > id=867401">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&aid=86 > 7401</a> > > > Nie klikne na ten link,dopoty na moje pytania nie odpowiesz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:14 Egon, ty naprawde masz to wszystko na stale wlaczane? Pingi tez? Ja mam tylko instalki i wlaczam jak potrzebuje, bo sie beznadziejna tablica rozdzielcza robi na ekranie, mruga to, piszczy, faluje... Ale aktualnie czycham na wlamywacza, to go zlapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:24 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Egon, ty naprawde masz to wszystko na stale wlaczane? Pingi tez? Ja mam tylko > instalki i wlaczam jak potrzebuje, bo sie beznadziejna tablica rozdzielcza robi > > na ekranie, mruga to, piszczy, faluje... Ale aktualnie czycham na wlamywacza, > to go zlapie. Mam super compa Zsypek.Zastanawia mnie tylko,dlaczego "mr.CONTI" ,na moje pytania nie odpowiada?Czyzby zapomnial kim jest,co ma,jakie subway-e w jego miescie kursuja? A moze wydzwania teraz z W-wy do znajomych w U.S.A.,aby powiedzieli mu,gdzie w N.Y.City ,Jamaica polozona jest? W atlasie sam tego nie znajdzie,chyba ze,PODSTAWOWKE skonczyl! Ale takich do "tej" pracy w W-wie nie przyjmuja,chyba ze za odpowiednim zalacznikiem?! Domyslasz sie Zsypek,kogo mam na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:27 Mam swietny ubaw! A wlamu jak nie ma, tak nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:21 Pytaj Egon. Ale na link nie musisz klikać. Jest on na tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:34 Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Nie posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa. Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:39 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Nie > posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa. > Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan > odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze. Gdzie jest to pytanie??? PS To jest serwer anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:47 No wlasnie. I oni maja wszystkie logi slicznie zapisane, zgodnie z amerykanskim prawem antyhackerskim. Bym musial zrobic im wlam i porownac czasy panskich wpisow i ich logow. A Egon rzeczywiscie sie nie odzywa... No, napisz te pytania Egon, bo inaczej to bedzie ciezka harowka. A ja sobie na nia nie zasluzylem w srodku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:50 ....powyzej. Cytuje: F na 179 st Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:56 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ....powyzej. Cytuje: F na 179 st > > Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie? To strzal w 10-siatke,czekam na odpowiedz mojego pierwszego pytania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:00 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ....powyzej. Cytuje: F na 179 st > > Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie? Panie Zsypek,a gdzie pan ta odpowiedz mr.Conti wyczytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:02 W tym watku powyzej, pod Re: pamietasz egon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:12 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:21 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma...... NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:23 hii hiii. Pan masz zydowska zone z Etiopii, mieszanego, murzynskiego pochodzenia. I jestes pan ostatni Mohikanin, takze o podejrzanym pochodzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:26 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > hii hiii. Pan masz zydowska zone z Etiopii, mieszanego, murzynskiego > pochodzenia. I jestes pan ostatni Mohikanin, takze o podejrzanym pochodzeniu... ZSYPEK A CZY ZUWAZYLES ZE WSZYSTKIE POSTY KTORE POPRZEDNIO ZNIKNELY NAGLE SIE SPOWROTEM NA FORUM POKAZALY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:31 mi sie nie pokazaly, jesli chodzi o watek z ta oda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Gdzie? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:33 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > mi sie nie pokazaly, jesli chodzi o watek z ta oda. CALY TEN WATEK POPRZEDNIO, PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE ZNIKNAL; www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=859717&aid=859717 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:35 Caly ci zniknal? Mi tylko kawalek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:36 To dlatego zaczales pisac nowy watek? Ja tam dalej prowadzilem konwersacje z Egonem, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Gdzie? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:38 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Caly ci zniknal? Mi tylko kawalek. Calutki. Ja też mialem pare postów na innych wątkach które też, tylko tymczysowo zniknęły.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:41 Znaczy, admin odpuscil wreszcie? To juz nam nie odpisuj, panie adminie. Nie ma potrzeby. Mozesz pan rzucac oczkiem, nieszkodliwie, ale wiecej sie nie wtracaj. Ti, ti, adminie, ti, ti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: IDE SPAC. IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:48 Ty też Zsypek, u ciebie już 5 rano Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Znaczy, admin odpuscil wreszcie? To juz nam nie odpisuj, panie adminie. Nie ma > potrzeby. Mozesz pan rzucac oczkiem, nieszkodliwie, ale wiecej sie nie wtracaj. > > Ti, ti, adminie, ti, ti! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:25 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma...... > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT? Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:29 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma...... > > > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT? > > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...? TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO TAK DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:34 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma.. > .... > > > > > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT? > > > > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...? > > TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO TAK > DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL. > WELCOME BACK MR.CONTI !!! UUUFFFFFFFFFFFF!!! ALE MNIE WYMECZYLES !!!! A TY MR.ZSYPEK.TEZ PRZYJACIELA NASZEGO PRZYWITAJ JAK NALEZY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:36 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. > ma.. > > .... > > > > > > > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT? > > > > > > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...? > > > > TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO T > AK > > DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL. > > > > WELCOME BACK MR.CONTI !!! UUUFFFFFFFFFFFF!!! ALE MNIE WYMECZYLES !!!! A TY > MR.ZSYPEK.TEZ PRZYJACIELA NASZEGO PRZYWITAJ JAK NALEZY !!!! Nareszcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Welcome back!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:38 Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Welcome przyjaciele!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:40 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie. Mnie też ten anonimowy serwer wpi....la, (uwaga na admin), ale na razie zanim zmienię IP to jeszcze muszę się tak pomęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Zsypek nigdy nie śpi???? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:43 Jak ty to robisz? Bez snu? Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozeb > nie. > > Mnie też ten anonimowy serwer wpi....la, (uwaga na admin), ale na razie zanim > zmienię IP to jeszcze muszę się tak pomęczyć. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:41 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie. Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Welcome back!!!!!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:44 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozeb > nie. > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:47 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie nie > mozeb > > nie. > > > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investiga > tion > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! > > AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL. > Nie martw sie! Zeby cos osiagnac,trzeba ciezko pracowac,nawet w pocie czola swojego! UNITED WE STAND,mr.CONTI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Welcome back!!!!!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:51 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mni > e nie > > mozeb > > > nie. > > > > > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak inve > stiga > > tion > > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! > > > > AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL. > > > > Nie martw sie! Zeby cos osiagnac,trzeba ciezko pracowac,nawet w pocie czola > swojego! UNITED WE STAND,mr.CONTI !!! and GOD BLESS A AMERYKA, TOBIE TEZ ZSYPEK....OVER AND OUT. IDE SPAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: A gdzie jest quickly?? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:46 Czy jego też wyp.....lili?(uwaga na admina) Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozeb > nie. > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: A gdzie jest quickly?? IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:52 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Czy jego też wyp.....lili?(uwaga na admina) > > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie nie > mozeb > > nie. > > > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investiga > tion > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK ! > Ten szubrawiec napewno nas obserwuje pod jakims innym nick-iem!!! Ja go nienawidze czasami,ale jak go nie ma,to tez sie denerwuje troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Welcome back!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:50 JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi TYM BARDZIEJ!!! Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma. Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Welcome back!! PS.w sprawie spania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:55 Ja tu wszystkich najuprzejmiej przepraszam, ze tak siedze i siedze, ale mam CHOLERNE (admin, nie czytac poprzedniego wyrazu) klopoty ze spaniem. Jak mam farta, to zaliczam 4 godziny, jak jest niefart, to nic. I za to was kocham, ze zyjecie w innej strefie czasowej, i jak tutejsi spia, to mam z kim intensywnie poprzebywac... Ale Mr.Conti ma racje. Idzmy spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:56 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi > TYM BARDZIEJ!!! > > Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja > bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki > wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana > spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma. > > Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych > informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez > nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym > forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane > fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec > nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip... Nic dodac ,nic ujac ! United we stand! God bless America ! God bless Breslau! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Welcome back!!!!!! 17.01.02, 05:00 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi > TYM BARDZIEJ!!! > > Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja > bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki > wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana > spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma. > > Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych > informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez > nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym > forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane > fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec > nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip... Tak jest tylko ja mam dostęp do paru komputerów. NP IP kompu w pracy nie jest banowany. Czyli pamiętaj że potwierdzeniem zawsze będzei moje konto pan_conti@poczta. DOOOOOOOBRAAAAAAANOOOOOOC!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:51 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Ni > e > > posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa. > > Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan > > > odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze > . > > Gdzie jest to pytanie??? > PS > To jest serwer anonimowy > FaCET,zadalem ci dwa jasne pytania! Czytac nie umiesz? Czy geografii N.Y.City ,"mieszkajac" w nim od kupy lat nie poznales?! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: PAMIETAJCIE 17.01.02, 04:54 pan_conti@poczta to też ja. jeśli znowu kiedyś zmienię IP to ten adres na pOczcie będzie potwierdzeniem że to ja. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: PAMIETAJCIE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:57 pan_conti napisał(a): > pan_conti@poczta to też ja. > jeśli znowu kiedyś zmienię IP to ten adres na pOczcie będzie potwierdzeniem że > to ja. OK? HHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:03 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Wiesz co p.Zsypek? Ja dzis w nocy ,bede mial chyba koszmarne sny!!!! Czy ja jutro do szkoly wstane? Moj School bus ,dlugo bedzie pod moim domem czekal przez Ciebie,bo to Twoja wina,ze mnie w ta dyskusje zapedziles !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: 9.67.96.* 17.01.02, 05:40 TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI . SZKODA NA WAS CZASU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:45 Gość portalu: WW napisał(a): > TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI . > SZKODA NA WAS CZASU. Zajmij sie adoratorami zony twojej,w czasie,kiedy nachlany pod stolem w kuchni tesciowej swojej lezysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: 9.67.96.* 17.01.02, 05:48 Ja nie pije. A Ty miales spac. I wyrazaj sie ladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:50 Gość portalu: ww napisał(a): > Ja nie pije. > A Ty miales spac. > I wyrazaj sie ladniej. Nikt Ciebie nie prosil,abys w ta dyskusje ,nos swoj osmarkany wtykal... Odpowiedz Link Zgłoś