Dodaj do ulubionych

ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE

IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:09
POSTY ZNIKAJA??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:16
      Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze
      tez zabanowany.
      • Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:17
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze
        >
        > tez zabanowany.

Ktos nas terroryzuje....
        • Gość: MR.CONTI Re: EGONIKU!!!zyjesz!!!!!!:)) IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:21
          Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
          >
          > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede mysl
          > al ze
          > >
          > > tez zabanowany.
          >
          > Ktos nas terroryzuje....

• Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:21
          Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak
          najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi naruszania
          netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w samej
          kulturze osobistej zarzucil.

Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropnie
          sie wkurzylem.
          • Gość: MR.COMTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:28

> Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak
            > najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi naruszania
            > netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w samej
            > kulturze osobistej zarzucil.
            >
            > Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropnie
            > sie wkurzylem.

Taki jest z tego wniosek: można na tym forum rasistowskie poglądy siać w lewo i w
            prawo ale broń Boże nie pozwul sobie na przekleństwa albo zdięcia. Taki to jest
            pojebany świat.

• Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:33
              Gość portalu: MR.COMTI napisał(a):

>
              > > Troche to niesmaczne. Obejrzyj sobie dzisiejsze posty niejakiego j71, jak
              > > najbardziej niezabanowanego, z czego wnosze, ze nikt temu lobuzowi narusza
              > nia
              > > netykiety nie zarzuca, mimo ze ja bym juz nie braki w netykiecie, a w same
              > j
              > > kulturze osobistej zarzucil.
              > >
              > > Jak sie to jeszcze raz przydarzy, to bede interweniowal w redakcji. Okropn
              > ie
              > > sie wkurzylem.
              >
              > Taki jest z tego wniosek: można na tym forum rasistowskie poglądy siać w lewo i
              > w
              > prawo ale broń Boże nie pozwul sobie na przekleństwa albo zdięcia. Taki to jest
              >
              > pojebany świat.
              >

Smieszny jestes! Kto w U.S.A. polskiej klawiatury uzywa,he he he ?!
              Zsypek,swiadkiem jestes !!!!!!!!
      • Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:20

> Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede myslal ze
        >
        > tez zabanowany.

ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do
        postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się
        wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali
        albo nic ich nie obchodziło.

• Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:22
          Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

>
          > al ze
          > >
          > > tez zabanowany.
          >
          >
          > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do
          > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się
          >
          > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali
          > albo nic ich nie obchodziło.
          >

To z pewnoscia quickly,ten falszywy plotkarz !!!
          • Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:23

> Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
            > >
            > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede
            > mysl
            > > al ze
            > > >
            > > > tez zabanowany.
            > >
            > >
            > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były link
            > i do
            > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak m
            > i się
            > >
            > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdz
            > ali
            > > albo nic ich nie obchodziło.
            > >
            >
            > To z pewnoscia quickly,ten falszywy plotkarz !!!

ALBO VIST

• Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:25
          Bo pan przeklinal niezgorzej, Mr.Conti:))) Niemniej wydaje mi sie, ze jako
          admin pracuje jakas niezbyt zorientowana osoba (moze byla zmiana pracownikow,
          stary admin przekazal nowemu czarna liste, a ten nowy juz nie sprawdzal. Jak
          sie zrobila afera z obrazkami, to ciachnal po tej czarnej liscie (moze nie
          tyljko pana, Mr. Conti, innych tez, tylko ich juz nie ma, to nie protestuja).

A teraz jest mu glupio sie przyznac do bledu, to sie na pana uwzial.
          • Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:29

> Bo pan przeklinal niezgorzej, Mr.Conti:))) Niemniej wydaje mi sie, ze jako
            > admin pracuje jakas niezbyt zorientowana osoba (moze byla zmiana pracownikow,
            > stary admin przekazal nowemu czarna liste, a ten nowy juz nie sprawdzal. Jak
            > sie zrobila afera z obrazkami, to ciachnal po tej czarnej liscie (moze nie
            > tyljko pana, Mr. Conti, innych tez, tylko ich juz nie ma, to nie protestuja).
            >
            > A teraz jest mu glupio sie przyznac do bledu, to sie na pana uwzial.

BARDZO TO JEST PRAWDOPODOBNE

• Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:28

>
          > al ze
          > >
          > > tez zabanowany.
          >
          >
          > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były linki do
          > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak mi się
          >
          > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdzali
          > albo nic ich nie obchodziło.
          >

Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z polskimi
          czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie
          czegos!!!!!
          • Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:31
            Egon, masz chyba u mnie piwo.
          • Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:33

>
            > >
            > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to bede
            > mysl
            > > al ze
            > > >
            > > > tez zabanowany.
            > >
            > >
            > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były link
            > i do
            > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko. Tak m
            > i się
            > >
            > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sprawdz
            > ali
            > > albo nic ich nie obchodziło.
            > >
            >
            > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z polskimi
            >
            > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie
            > czegos!!!!!

Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA:

Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracować.

• Gość: MR.CONTI Re: PAMIETASZ EGON IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:37
              TO BYLO PIERWSZY RAS JAK JA PSZESZYEDLEM Z TAKIEGO PISANIA DO małych literek z
              ogonkami.
              MR.CONTI

> Gość portalu: Egon napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
              > > >
              > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to
              > bede
              > > mysl
              > > > al ze
              > > > >
              > > > > tez zabanowany.
              > > >
              > > >
              > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były
              > link
              > > i do
              > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko.
              > Tak m
              > > i się
              > > >
              > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sp
              > rawdz
              > > ali
              > > > albo nic ich nie obchodziło.
              > > >
              > >
              > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z pol
              > skimi
              > >
              > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie
              > > czegos!!!!!
              >
              > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA:
              >
              > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracow
              > ać.
              >
              >
              >

• Gość: Egon Re: PAMIETASZ EGON IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:42
                OK mr.CONTI! Jezeli jestes prawdziwy Nowojorczyk,to powiedz mi ktory Subway,
                ma koncowa stacje na Jamaica i przy ktorej ulicy?
                • Gość: MR.CONTI Re: F na 179st IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:45

> OK mr.CONTI! Jezeli jestes prawdziwy Nowojorczyk,to powiedz mi ktory Subway,
                  > ma koncowa stacje na Jamaica i przy ktorej ulicy?

Przepraszam ale nie widziałem do teraz tego postu.

F na 179 st
            • Gość: Egon Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 02:37

>
              > >
              > > >
              > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwie, to
              > bede
              > > mysl
              > > > al ze
              > > > >
              > > > > tez zabanowany.
              > > >
              > > >
              > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią były
              > link
              > > i do
              > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego roko.
              > Tak m
              > > i się
              > > >
              > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic nie sp
              > rawdz
              > > ali
              > > > albo nic ich nie obchodziło.
              > > >
              > >
              > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury z pol
              > skimi
              > >
              > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz sie
              > > czegos!!!!!
              >
              > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGURKA:
              >
              > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce pracow
              > ać.
              >
              >
              >

To w jaki sposob te ogonki doklejasz? A moze klawiature ,co 5 minut zmieniasz?
              • Gość: MR.CONTI Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:40

>
                > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Zebym to ja wiedzial za co... Jak sie zaraz Egon nie odezwi
                > e, to
                > > bede
                > > > mysl
                > > > > al ze
                > > > > >
                > > > > > tez zabanowany.
                > > > >
                > > > >
                > > > > ja dostałem w końcu odpowiedź na mój email do admin. Odpowiedzią
                > były
                > > link
                > > > i do
                > > > > postów w których przeklinałem. Wszystkie posty były z zeszłego r
                > oko.
                > > Tak m
                > > > i się
                > > > >
                > > > > wydaję że ktoś na mnie nagadał. Oni sami nigdy do tej pory nic n
                > ie sp
                > > rawdz
                > > > ali
                > > > > albo nic ich nie obchodziło.
                > > > >
                > > >
                > > > Mam cie facet !!!!! Od kiedy to mr.CONTI uzywa w U.S.A. ,klawiatury
                > z pol
                > > skimi
                > > >
                > > > czcionkami? Zsypek ,przyjrzyj sie jego ostatnim postom,to domyslisz s
                > ie
                > > > czegos!!!!!
                > >
                > > Egonku pierwszy raz użyłem polskie ogonki w poscie do niejakiego pana OGUR
                > KA:
                > >
                > > Był to post o "żydowskim usprawiedliwieniu" dla tych którym się nie chce p
                > racow
                > > ać.
                > >
                > >
                > >
                >
                > To w jaki sposob te ogonki doklejasz? A moze klawiature ,co 5 minut zmieniasz?

Moja klawiatura jest nastawiona na polski i angielski, zmieniam ją naciskając dwa
                guziki: alt+shift

• Gość: MR.CONTI Re: EGON PRZECzytaj ten post: IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:49
                ogonki i bez ogonków: ten sam MR.CONTI

CO TO ZA RASA KTÓRA JEST ZA WSZYSTKO WINNA? A MOŻE ZYDZI I ZYDOWSTWO JEST W
                WASZYCH USTACH TYLKO USPRAWOEDLIWIENIEM WASZEJ WLASNEJ NIEUMIejętno�ci
                dostosowania się do życia.

ZYDZI KONTROLUJA MEDIA.

A kto wam zabrania otwierania własnych gazet, stacji telewizyjnych i
                radiowych? Dawajcie chłopcy. Chyba nie jest to takie trudne skoro Zydš się to
                tak łatwo udaje? Chyba nie wierzycie w to że żydzi sš od was mšdrzejsi?
                Pokażcie im na co was stać.

NIEJAKI PAN OGOREK NIEDAWNO NAPISAL NA TYM FORUM ZE JEST OBURZONY TYM ZE W
                POLSKIM RZADZIE JEST ZA DUZO ZYDOW. PRZECIEZ,( ON TAK NAPISAL), W POLSCE NIE MA
                TYLU ZYDOW.

Panie Ogórku demokracja nie polega na zapewnieniu rzšdu który ma podobny skład
                do demograficznego przekroju społeczeństwa. Demokratyczny rzšd jest wybrany
                demokratycznie i to wszystko. Pan nie jest zainteresowany w demokracji. Pan
                jest zainteresowany w demokracji która wybiera rzšd zgodnie z Pana życzeniami.

A tak naprawdę, je�li uważa Pan że za dużo Zydów do władzy w Polsce dochodzi
                dlaczego pan sam nie sprubuje zostać Posłem do Sejmu a może i Prezydentem. Kto
                Panu to zabrania. Niech Pan to sobie wyobrazi: Pan Ogórek-prezydent. Ale zanim
                pan się tego podejmie niech Pan się naprawdę zastanowi czy jest Pan gotowy do
                tej ciężkiej pracy wymaganej w drodze do objęcia władzy. Czy stać pana na
                takie po�więcenie czy woli Pan tylko o narzekać.

CZYTALEM TEZ NA TYM FORUM ZE POLACY I PRAWIE CALE SPOLECZENSTWO USA JEST
                NIEWOLNIKAMI ZYDOW BO WLASNYCH BIZNESOW NIE MAMY I DLA ZYDOW MUSIMY PRACOWAC.
                CHYBA DANIEL TO NAPISAL ALE NIE JESTEM PEWNY.

Po pierwsze wcale się z tym nie zgadzam ale załóżmy na chwilę że jest to
                prawda. Kto wam zabrania biznesy otwierać? Kto was zmusza do pracowania u
                Zydów ? Czy brak wam inteligencji, odwagi, pracowito�ci?

I taka jest niestety prawda o Zydach i tych którzy ich nienawidzš. Pracowici
                ludzie nie majš czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowito�ć przynosi
                dobrobyt a dobrobyt z zazdro�ciš w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca. Tylko
                �mierdzšcy leń potrzebuje �żydowskie� usprawiedliwienie swojego leniwego,
                bezowocnego, mizernego życia. Nienawidzicie Zydów? Macie ich dosyć bo wydaje
                się wam że kontrolujš wasze życie? Bieżcie od nich przykład i może za 1000 lat
                ciężkiej pracy do ich sukcesów dojdziecie. Do roboty leniwi rodacy albo SHUT
                UP:

MR.CONTI
    • Gość: polka Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:32
      i dobrze wam wszystkim !! troche kultury ...sami nie umiecie sie zachowac to
      was naucza !
      a sprobojcie na mnie cos napisac ..! to was adminem poszczuje !!!
      • Gość: Zsypek Re: ZSZPEK, EGON!! CO TU SIE DZIEJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:34
        Uwazaj, bo admin ma we lbie zakodowane, ze okreslenie "poszczuje adminem" jest
        obrazliwe, bo sugeruje jego bliska wiez z matka natura. I bedzie, ciachal, ale
        nie nas...
    • Gość: Zsypek Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 02:53
      Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie,
      ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam!

Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
      1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod
      mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.

2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia.
      • Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 02:59

> Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie,
        > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam!
        >
        > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
        > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod
        > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.
        >
        > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia.

JA TO JA ALE CO SIE STALO Z EGONEM??

• Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:02
          Hi hiii hiii. Naprawde wrzucilem firewalla! Od niepamietnych czasow nie
          odczuwalem potrzeby na takie zabezpieczenia! Hi, hiiiii.

Egon to pewnie tez podszywacz. hiiiHIIIIIIIIIi !!!!!!!!
        • Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:07

>
          > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie,
          >
          > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprze
          > dzam!
          > >
          > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
          > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod
          >
          > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.
          > >
          > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezyc
          > ia.
          >
          > JA TO JA ALE CO SIE STALO Z EGONEM??
          >

Nic,czekam tylko na odpowiedzi moich 2-och pytan,akurat do ciebie
          skierowanych "mr.CO"M"ti". W niektorych postach,zapomina pan juz,jak nick swoj
          poprawnie napisac !!!!
      • Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:01

> Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie,
        > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprzedzam!
        >
        > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
        > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod
        > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.
        >
        > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezycia.

Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za mr.
        CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz?
        • Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:04
          No wlasnie dlatego jest ten firewall. I ewentualne piwo dla ciebie w lodowce.
          Hi Hiiiiii !!!!!!!!!
        • Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:06

>
          > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramowanie,
          >
          > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe, uprze
          > dzam!
          > >
          > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
          > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszyc pod
          >
          > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.
          > >
          > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne przezyc
          > ia.
          >
          > Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za mr.
          > CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz?

EGON PRYECYZTAJ POST NA TYM WATKU ZATYTULOWANY:"EGON PRZECZytaj ten post"

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&aid=867401

• Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:09

>
            > >
            > > > Wlasnie sie odlaczylem od sieci i na sucho wpuscilem takie oprogramow
            > anie,
            > >
            > > > ktore sledzi moje polaczenia z internetem i robi firewall. Zlosliwe,
            > uprze
            > > dzam!
            > > >
            > > > Po zastanowieniu mysle ze sa 2 mozliwosci:
            > > > 1. Dosc dobry hacker, ktory m.in. umie sie wlamac na serwer gw podszy
            > c pod
            > >
            > > > mr.conti oraz admina w celu zrobienia z nas balona.
            > > >
            > > > 2. Mr.Conti to Mr.Conti, admin to admin, a ja mam firewalla. Mocne pr
            > zezyc
            > > ia.
            > >
            > > Ja mam wszystkie mozliwe systemy zainstalowane! Zsypek, wiem dobrze,kto za
            > mr.
            > > CONTI podszywa sie ! A ty sie nie domyslasz?
            >
            > EGON PRYECYZTAJ POST NA TYM WATKU ZATYTULOWANY:"EGON PRZECZytaj ten post"
            >
            > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&a
            > id=867401">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=867331&aid=86
            > 7401</a>
            >
            >
            >

Nie klikne na ten link,dopoty na moje pytania nie odpowiesz ?!
            • Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:14
              Egon, ty naprawde masz to wszystko na stale wlaczane? Pingi tez? Ja mam tylko
              instalki i wlaczam jak potrzebuje, bo sie beznadziejna tablica rozdzielcza robi
              na ekranie, mruga to, piszczy, faluje... Ale aktualnie czycham na wlamywacza,
              to go zlapie.
              • Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:24

> Egon, ty naprawde masz to wszystko na stale wlaczane? Pingi tez? Ja mam tylko
                > instalki i wlaczam jak potrzebuje, bo sie beznadziejna tablica rozdzielcza robi
                >
                > na ekranie, mruga to, piszczy, faluje... Ale aktualnie czycham na wlamywacza,
                > to go zlapie.

Mam super compa Zsypek.Zastanawia mnie tylko,dlaczego "mr.CONTI" ,na moje pytania
                nie odpowiada?Czyzby zapomnial kim jest,co ma,jakie subway-e w jego miescie
                kursuja? A moze wydzwania teraz z W-wy do znajomych w U.S.A.,aby powiedzieli
                mu,gdzie w N.Y.City ,Jamaica polozona jest? W atlasie sam tego nie znajdzie,chyba
                ze,PODSTAWOWKE skonczyl! Ale takich do "tej" pracy w W-wie nie przyjmuja,chyba ze
                za odpowiednim zalacznikiem?! Domyslasz sie Zsypek,kogo mam na mysli?
                • Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:27
                  Mam swietny ubaw! A wlamu jak nie ma, tak nie ma...
            • Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:21
              Pytaj Egon.
              Ale na link nie musisz klikać. Jest on na tym wątku
              • Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:34
                Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Nie
                posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa.
                Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan
                odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze.
                • Gość: MR.CONTI Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.gizle.com 17.01.02, 03:39

> Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Nie
                  > posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa.
                  > Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan
                  > odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze.

Gdzie jest to pytanie???
                  PS
                  To jest serwer anonimowy

• Gość: Zsypek Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:47
                    No wlasnie. I oni maja wszystkie logi slicznie zapisane, zgodnie z amerykanskim
                    prawem antyhackerskim. Bym musial zrobic im wlam i porownac czasy panskich
                    wpisow i ich logow. A Egon rzeczywiscie sie nie odzywa... No, napisz te pytania
                    Egon, bo inaczej to bedzie ciezka harowka. A ja sobie na nia nie zasluzylem w
                    srodku nocy.
                    • Gość: Zsypek Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 03:50
                      ....powyzej. Cytuje: F na 179 st

Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie?
                      • Gość: Egon Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:56

> ....powyzej. Cytuje: F na 179 st
                        >
                        > Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie?

To strzal w 10-siatke,czekam na odpowiedz mojego pierwszego pytania!!!
                      • Gość: Egon Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:00

> ....powyzej. Cytuje: F na 179 st
                        >
                        > Nie mam pojecia co to znaczy. To zgadza sie czy nie?

Panie Zsypek,a gdzie pan ta odpowiedz mr.Conti wyczytal?
                        • Gość: Zsypek Re: Egon, Mr.Conti odpowiedzial IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:02
                          W tym watku powyzej, pod Re: pamietasz egon
                          • Gość: Zsypek Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:05
                            • Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:12

Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma......
                              • Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:21

>
                                >
                                > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma......

NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT?
                                • Gość: Zsypek Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:23
                                  hii hiii. Pan masz zydowska zone z Etiopii, mieszanego, murzynskiego
                                  pochodzenia. I jestes pan ostatni Mohikanin, takze o podejrzanym pochodzeniu...
                                  • Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:26

> hii hiii. Pan masz zydowska zone z Etiopii, mieszanego, murzynskiego
                                    > pochodzenia. I jestes pan ostatni Mohikanin, takze o podejrzanym pochodzeniu...

ZSYPEK A CZY ZUWAZYLES ZE WSZYSTKIE POSTY KTORE POPRZEDNIO ZNIKNELY NAGLE SIE
                                    SPOWROTEM NA FORUM POKAZALY.

• Gość: Zsypek Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:31
                                      mi sie nie pokazaly, jesli chodzi o watek z ta oda.
                                      • Gość: MR.CONTI Re: Gdzie? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:33

> mi sie nie pokazaly, jesli chodzi o watek z ta oda.

CALY TEN WATEK POPRZEDNIO, PRZYNAJMNIEJ DLA MNIE ZNIKNAL;

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=859717&aid=859717

• Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:35
                                          Caly ci zniknal? Mi tylko kawalek.
                                          • Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:36
                                            To dlatego zaczales pisac nowy watek? Ja tam dalej prowadzilem konwersacje z
                                            Egonem, jak widac.
                                          • Gość: MR.CONTI Re: Gdzie? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:38

> Caly ci zniknal? Mi tylko kawalek.

Calutki.
                                            Ja też mialem pare postów na innych wątkach które też, tylko tymczysowo
                                            zniknęły.??

• Gość: Zsypek Re: Gdzie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:41
                                              Znaczy, admin odpuscil wreszcie? To juz nam nie odpisuj, panie adminie. Nie ma
                                              potrzeby. Mozesz pan rzucac oczkiem, nieszkodliwie, ale wiecej sie nie wtracaj.
                                              Ti, ti, adminie, ti, ti!

• Gość: MR.CONTI Re: IDE SPAC. IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:48
                                                Ty też Zsypek, u ciebie już 5 rano

> Znaczy, admin odpuscil wreszcie? To juz nam nie odpisuj, panie adminie. Nie ma
                                                > potrzeby. Mozesz pan rzucac oczkiem, nieszkodliwie, ale wiecej sie nie wtracaj.
                                                >
                                                > Ti, ti, adminie, ti, ti!
                                                >

• Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:25

>
                                  > >
                                  > >
                                  > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma......
                                  >
                                  > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT?

Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...?
                                  • Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:29

>
                                    > >
                                    > > >
                                    > > >
                                    > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma......
                                    > >
                                    > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT?
                                    >
                                    > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...?

TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO TAK
                                    DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL.

• Gość: Egon Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:34

>
                                      > >
                                      > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                                      > > > >
                                      > > > >
                                      > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A. ma..
                                      > ....
                                      > > >
                                      > > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT?
                                      > >
                                      > > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...?
                                      >
                                      > TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO TAK
                                      > DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL.
                                      >

WELCOME BACK MR.CONTI !!! UUUFFFFFFFFFFFF!!! ALE MNIE WYMECZYLES !!!! A TY
                                      MR.ZSYPEK.TEZ PRZYJACIELA NASZEGO PRZYWITAJ JAK NALEZY !!!!
                                      • Gość: MR.CONTI Re: Egon, moze napisz jeszcze raz 2 pytanie IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:36

>
                                        > >
                                        > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
                                        > > >
                                        > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                                        > > > >
                                        > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                                        > > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > > > Prawdziwy mr.Conti odpisal kiedys komus,ze dzisiaj w U.S.A.
                                        > ma..
                                        > > ....
                                        > > > >
                                        > > > > NIEWIEM EGON? PICKUPY? MORZYNSKA ZONE Z ETIOPI? NIEWIEM??? HINT?
                                        > > >
                                        > > > Powoli zaczynam Ci wierzyc! Pamietasz post o ..kotach...psach...?
                                        > >
                                        > > TROCHE? A PAMIETASZ TEGO STAREGO CONTIEGO KTORY ZYDOW NIENAWIDZIL. JA GO T
                                        > AK
                                        > > DRECZYLEM ZE Z TEGO FORUM ZNIKNOL.
                                        > >
                                        >
                                        > WELCOME BACK MR.CONTI !!! UUUFFFFFFFFFFFF!!! ALE MNIE WYMECZYLES !!!! A TY
                                        > MR.ZSYPEK.TEZ PRZYJACIELA NASZEGO PRZYWITAJ JAK NALEZY !!!!

Nareszcie!!!!!!!!!!

• Gość: Zsypek Welcome back!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:38
                                          Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie.
                                          • Gość: MR.CONTI Re: Welcome przyjaciele!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:40

> Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie.

Mnie też ten anonimowy serwer wpi....la, (uwaga na admin), ale na razie zanim
                                            zmienię IP to jeszcze muszę się tak pomęczyć.

• Gość: MR.CONTI Re: Zsypek nigdy nie śpi???? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:43
                                              Jak ty to robisz? Bez snu?

>
                                              > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozeb
                                              > nie.
                                              >
                                              > Mnie też ten anonimowy serwer wpi....la, (uwaga na admin), ale na razie zanim
                                              > zmienię IP to jeszcze muszę się tak pomęczyć.
                                              >

• Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:41

> Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie niemozebnie.

Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation
                                            poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !
                                            • Gość: MR.CONTI Re: Welcome back!!!!!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:44

>
                                              > nie.
                                              >
                                              > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation
                                              > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !

AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL.

• Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:47

>
                                                > >
                                                > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie nie
                                                > mozeb
                                                > > nie.
                                                > >
                                                > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investiga
                                                > tion
                                                > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !
                                                >
                                                > AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL.
                                                >

Nie martw sie! Zeby cos osiagnac,trzeba ciezko pracowac,nawet w pocie czola
                                                swojego! UNITED WE STAND,mr.CONTI !!!
                                                • Gość: MR.CONTI Re: Welcome back!!!!!! IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:51

>
                                                  > >
                                                  > > >
                                                  > > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mni
                                                  > e nie
                                                  > > mozeb
                                                  > > > nie.
                                                  > > >
                                                  > > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak inve
                                                  > stiga
                                                  > > tion
                                                  > > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !
                                                  > >
                                                  > > AZ SIE SPOCILEM. NAWET SWIATLO MI W OCZY PRZEZ EKRAN SWIECIL.
                                                  > >
                                                  >
                                                  > Nie martw sie! Zeby cos osiagnac,trzeba ciezko pracowac,nawet w pocie czola
                                                  > swojego! UNITED WE STAND,mr.CONTI !!!

and GOD BLESS A AMERYKA, TOBIE TEZ ZSYPEK....OVER AND OUT. IDE SPAC

• Gość: MR.CONTI Re: A gdzie jest quickly?? IP: *.gizle.com 17.01.02, 04:46
                                              Czy jego też wyp.....lili?(uwaga na admina)

>
                                              > nie.
                                              >
                                              > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investigation
                                              > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !

• Gość: Egon Re: A gdzie jest quickly?? IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:52

> Czy jego też wyp.....lili?(uwaga na admina)
                                                >
                                                >
                                                > >
                                                > > > Na ta okolicznosc uroczyscie odlaczam te firewalle. Wkurzaja mnie nie
                                                > mozeb
                                                > > nie.
                                                > >
                                                > > Mnie podziekuj Zsypek! Moj tatko jest Judge i ja wiem dobrze jak investiga
                                                > tion
                                                > > poprowadzic! Mr. CONTI jest OK !
                                                >

Ten szubrawiec napewno nas obserwuje pod jakims innym nick-iem!!! Ja go
                                                nienawidze czasami,ale jak go nie ma,to tez sie denerwuje troche...
                                            • Gość: Zsypek Re: Welcome back!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:50
                                              JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi
                                              TYM BARDZIEJ!!!

Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja
                                              bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki
                                              wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana
                                              spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma.

Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych
                                              informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez
                                              nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym
                                              forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane
                                              fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec
                                              nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip...
                                              • Gość: Zsypek Re: Welcome back!! PS.w sprawie spania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:55
                                                Ja tu wszystkich najuprzejmiej przepraszam, ze tak siedze i siedze, ale mam
                                                CHOLERNE (admin, nie czytac poprzedniego wyrazu) klopoty ze spaniem. Jak mam
                                                farta, to zaliczam 4 godziny, jak jest niefart, to nic. I za to was kocham, ze
                                                zyjecie w innej strefie czasowej, i jak tutejsi spia, to mam z kim intensywnie
                                                poprzebywac... Ale Mr.Conti ma racje. Idzmy spac.
                                              • Gość: Egon Re: Welcome back!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:56

> JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi
                                                > TYM BARDZIEJ!!!
                                                >
                                                > Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja
                                                > bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki
                                                > wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana
                                                > spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma.
                                                >
                                                > Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych
                                                > informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez
                                                > nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym
                                                > forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane
                                                > fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec
                                                > nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip...

Nic dodac ,nic ujac ! United we stand! God bless America ! God bless Breslau!
                                              • pan_conti Re: Welcome back!!!!!! 17.01.02, 05:00

> JA PANU WIERZE JAK SAMEMU ZAWISZY CZARNEMU, PANIE EGON! I PANU TACIE JUDGEowi
                                                > TYM BARDZIEJ!!!
                                                >
                                                > Mr.Conti, panski aktualny IP to wcale nie taki glupi pomysl. Te anonymusy maja
                                                > bardzo gleboki sens jak sie surfuje w sieci, bo rozne niepowazne gnojki
                                                > wylapuja pana ip jak pan przebywa na ich stronie i potem zarzucaja pana
                                                > spamami. A anonimowosci prawdziwej w sieci to i tak nie ma.
                                                >
                                                > Jakby sie chcial pan wlamac do DOD (DPt.of Defense) celem zdobycia najnowszych
                                                > informacji obronnych, to bym tego nie doradzal, ale pan jest przeciez
                                                > nadzwyczajnie uczciwy czlowiek... A przed watpliwosciami co do osoby na tym
                                                > forum tez jest pan zabezpieczony, bo ma pan konto ktore zostalo poddane
                                                > fachowej investigation, nie? Poza tym mysmy z Egonem sie tego ip juz na pamiec
                                                > nauczyli, wiec po co zmieniac? Chyba ze admin odda tez panu ten stary ip...

Tak jest tylko ja mam dostęp do paru komputerów. NP IP kompu w pracy nie jest
                                                banowany. Czyli pamiętaj że potwierdzeniem zawsze będzei moje konto
                                                pan_conti@poczta.
                                                DOOOOOOOBRAAAAAAANOOOOOOC!!!!!!!!!!!!

• Gość: Egon Re: Beznadziejnie dalem sie spsychuszkowac IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 03:51

>
                    > > Mr.Conti, wybor gizle.com jest sluszny, bo mnie pan troche powstrzymal. Ni
                    > e
                    > > posiadam loda zeby wejsc na ich serwer, a poszukanie go troche potrwa.
                    > > Tymczasem jest noc pozna, wiec byloby dla nas wszystkich lepiej, zebys pan
                    >
                    > > odpowiedzial na te pytania, bo mi sie za tym lodem biegac nie chce. Prosze
                    > .
                    >
                    > Gdzie jest to pytanie???
                    > PS
                    > To jest serwer anonimowy
                    >

FaCET,zadalem ci dwa jasne pytania! Czytac nie umiesz? Czy geografii
                    N.Y.City ,"mieszkajac" w nim od kupy lat nie poznales?!
    • pan_conti Re: PAMIETAJCIE 17.01.02, 04:54
      pan_conti@poczta to też ja.
      jeśli znowu kiedyś zmienię IP to ten adres na pOczcie będzie potwierdzeniem że
      to ja. OK?
      • Gość: Egon Re: PAMIETAJCIE IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 04:57
        pan_conti napisał(a):

> pan_conti@poczta to też ja.
        > jeśli znowu kiedyś zmienię IP to ten adres na pOczcie będzie potwierdzeniem że
        > to ja. OK?

HHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Zsypek Aaaaa.... dobranoc. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.02, 04:57
        • Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:03

Wiesz co p.Zsypek? Ja dzis w nocy ,bede mial chyba koszmarne sny!!!! Czy ja jutro
          do szkoly wstane? Moj School bus ,dlugo bedzie pod moim domem czekal przez
          Ciebie,bo to Twoja wina,ze mnie w ta dyskusje zapedziles !!!
          • Gość: WW Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: 9.67.96.* 17.01.02, 05:40
            TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI .
            SZKODA NA WAS CZASU.
            • Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:45
              Gość portalu: WW napisał(a):

> TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI .
              > SZKODA NA WAS CZASU.

Zajmij sie adoratorami zony twojej,w czasie,kiedy nachlany pod stolem w kuchni
              tesciowej swojej lezysz...
              • Gość: ww Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: 9.67.96.* 17.01.02, 05:48
                Ja nie pije.
                A Ty miales spac.
                I wyrazaj sie ladniej.
                • Gość: Egon Re: Aaaaa.... dobranoc. IP: *.proxy.aol.com 17.01.02, 05:50
                  Gość portalu: ww napisał(a):

> Ja nie pije.
                  > A Ty miales spac.
                  > I wyrazaj sie ladniej.

Nikt Ciebie nie prosil,abys w ta dyskusje ,nos swoj osmarkany wtykal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka