rothfambaum 13.11.03, 19:07 juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klueverbaum Re: kto moze mi 13.11.03, 21:25 rothfambaum napisała: > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) Pomocna dlonia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kupferwanzebaum Re: kto moze mi 13.11.03, 21:38 klueverbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > Pomocna dlonia ? na pewno lewa. chodzi o ten skret :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 13.11.03, 21:54 kupferwanzebaum napisał: > klueverbaum napisał: > > > rothfambaum napisała: > > > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > > > > Pomocna dlonia ? > > na pewno lewa. chodzi o ten skret :) Co tobie chodzi po glowie ? Jest z cala pewnoscia prawa. Zyje w koncu w kraju katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
fleischbaum Re: kto moze mi 13.11.03, 22:02 gaffelbaum napisał: > kupferwanzebaum napisał: > > > klueverbaum napisał: > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > > > > > > > Pomocna dlonia ? > > > > na pewno lewa. chodzi o ten skret :) > > Co tobie chodzi po glowie ? > > Jest z cala pewnoscia prawa. > Zyje w koncu w kraju katolickim. lewa! lewa! lewa! Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 07:12 fleischbaum napisał: > gaffelbaum napisał: > > > kupferwanzebaum napisał: > > > > > klueverbaum napisał: > > > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > > > > > > > > > > Pomocna dlonia ? > > > > > > na pewno lewa. chodzi o ten skret :) > > > > Co tobie chodzi po glowie ? > > > > Jest z cala pewnoscia prawa. > > Zyje w koncu w kraju katolickim. > > lewa! lewa! lewa! Brzmi to jak musztra. Prawa, bez dwu zdan ! Ja znam sie na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
affendschunglebaum Re: kto moze mi 14.11.03, 07:22 gaffelbaum napisał: > fleischbaum napisał: > > > gaffelbaum napisał: > > > > > kupferwanzebaum napisał: > > > > > > > klueverbaum napisał: > > > > > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > > > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > > > > > > > > > > > > > Pomocna dlonia ? > > > > > > > > na pewno lewa. chodzi o ten skret :) > > > > > > Co tobie chodzi po glowie ? > > > > > > Jest z cala pewnoscia prawa. > > > Zyje w koncu w kraju katolickim. > > > > lewa! lewa! lewa! > > > > Brzmi to jak musztra. > > Prawa, bez dwu zdan ! > Ja znam sie na ludziach. lewa! prawa! lewa! prawa! i skik i skak i skok! Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:21 gaffelbaum napisał: > kupferwanzebaum napisał: > > > klueverbaum napisał: > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > > > > > > > Pomocna dlonia ? > > > > na pewno lewa. chodzi o ten skret :) > > Co tobie chodzi po glowie ? > > Jest z cala pewnoscia prawa. > Zyje w koncu w kraju katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:01 rothfambaum napisała: > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) Potwierdz, ze mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:19 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > juz sama nie wiem. ale na pewno wswzyscy :) > > > Potwierdz, ze mam racje. masz racje. moga mi wszyscy zazdroscic :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:24 rothfambaum napisała: > masz racje. moga mi wszyscy zazdroscic :) A nawet powinni. Czy to jednak nie jest juz z innej powiastki ? Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:44 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > masz racje. moga mi wszyscy zazdroscic :) > > > A nawet powinni. > Czy to jednak nie jest juz z innej powiastki ? moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:49 rothfambaum napisała: > gaffelbaum napisał: > > > rothfambaum napisała: > > > masz racje. moga mi wszyscy zazdroscic :) > > > > > > A nawet powinni. > > Czy to jednak nie jest juz z innej powiastki ? > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy :) No, no, no !!! Tylko nie wszyscy. To byloby o wszyscy-2 za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:50 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > gaffelbaum napisał: > > > > > rothfambaum napisała: > > > > masz racje. moga mi wszyscy zazdroscic :) > > > > > > > > > A nawet powinni. > > > Czy to jednak nie jest juz z innej powiastki ? > > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy :) > > > No, no, no !!! > > Tylko nie wszyscy. > To byloby o wszyscy-2 za duzo. moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:54 rothfambaum napisała: > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac :) Tyle to ja juz zrozumialem ale zaczynysz sprowadzac te mala wymiane potow w kierunku, w ktorym moznaby sie dopatrzec elementow erotycznych a to nie ten styl i nie to miejsce (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:56 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac :) > > > Tyle to ja juz zrozumialem ale zaczynysz sprowadzac te mala wymiane potow w > kierunku, w ktorym moznaby sie dopatrzec elementow erotycznych a to nie ten > styl i nie to miejsce (chyba) moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac w :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 12:58 rothfambaum napisała: > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac w :) Alez wiem. Czy nie jest to bardziej erotyczne niz calowanie np w policzek czy w dlon. Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 13:01 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac w :) > > Alez wiem. > Czy nie jest to bardziej erotyczne niz calowanie np w policzek czy w dlon. ale dalej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
gaffelbaum Re: kto moze mi 14.11.03, 13:04 rothfambaum napisała: > gaffelbaum napisał: > > > rothfambaum napisała: > > > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac w :) > > > > Alez wiem. > > Czy nie jest to bardziej erotyczne niz calowanie np w policzek czy w dlon. > > > ale dalej nie powiem Chyba i lepiej. Caluje zatem (miejsce wybierz samodzielnie) i do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
rothfambaum Re: kto moze mi 14.11.03, 13:23 gaffelbaum napisał: > rothfambaum napisała: > > > gaffelbaum napisał: > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac w :) > > > > > > Alez wiem. > > > Czy nie jest to bardziej erotyczne niz calowanie np w policzek czy w > dlon. > > > > > > ale dalej nie powiem > > Chyba i lepiej. > > Caluje zatem > (miejsce wybierz samodzielnie) > i do uslyszenia ale kiedy sie wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
weibergeklatschbaum Re: kto moze mi 15.11.03, 20:59 rothfambaum napisała: > gaffelbaum napisał: > > > rothfambaum napisała: > > > > > gaffelbaum napisał: > > > > > > > rothfambaum napisała: > > > > > > > > > moga mi wszyscy zazdroscic, ze moga mnie wszyscy pocalowac > w :) > > > > > > > > Alez wiem. > > > > Czy nie jest to bardziej erotyczne niz calowanie np w policzek c > zy w > > dlon. > > > > > > > > > ale dalej nie powiem > > > > Chyba i lepiej. > > > > Caluje zatem > > (miejsce wybierz samodzielnie) > > i do uslyszenia > > ale kiedy sie wstydze czego? mów, nie wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś