brow_arek GDYBY MOWIL O POLAKACH, BYLOBY OK 14.11.03, 16:25 Dlaczego o swietych krowach nic mowic nie mozna. W szczegolnosci ze to jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 16:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tady Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 16:59 Mieszkam 14 lat w Niemczech i niestety przyznaje racje osobom, ktore pytaja, czy bylby wyrzucony za wypowiedzi antypolskie. Wprawdzie bezposrednio o Polakach nieslyszalem od politykow antypolskich wypowiedzi, ale w telewizji czesto byly dowcipy o Polakach. Twierdze, iz co nalmniej 60% Niemcow jest wrogo nastawionych do Polakow. Albert Einstein wiedzial, iz musi uciekac z Niemiec by kilkadziesiat lat pozniej byc wybranym na najlepszego Niemca wszechczasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 17:21 Znam tresc tego wystapienia i nie znajduje w nim tresci antysemickich. Cala ta historia wzbudzi tylko jesczce wieksza niechec do Zydow, ktorzy na "holokauscie" robia niezla fortune. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg 14.11.03, 17:28 jestes naiwny, kto oprocz kilku Niemcow bedzie znal tresc tego przemowienia? A na calym swiecie (sic!) juz zostalo osadzone i wyrok wydany. Obrona nie miala glosu, sprawa zbyt powazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Czy to jest antysemityzm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:46 Znalezione w sieci: Izrael nie jest państwem nowoczesnym. Jest to w duzej mierze panstwo rasistowskie, teokratyczne i etnocentryczne co bynajmniej nie jest NOWOCZESNE. Nie- Zydzi sa obywatelami drugiej kategorii /pochodzenie jest w dowodach tozsamosci.../ i w przeciwienstwie do NOWOCZESNYCH panstw aby np. zostac obywatelem Izraela nalezy miec odpowiednie POCHODZENIE. W Knesecie wplywowe sa partie, ktore powiecmy w Europie nie maja swojego odpowiednika za to zblizone sa najbardziej do innych semickich ale muzulmanskich partii fundamentalistycznych..to tez nie jest uwazane za "NOWOCZESNE". Co do panstwa prawa to mozna dyskutowac czy to co przez prawo miedzynarodowe jest traktowane jako BEZPRAWIE /wiezienie bez sadu, odpowiedzialnosc zbiorowa/ jest wyrazem swoiscie traktowanego PRAWA. Wolny rynek jest rowniez w Libanie, Jordanii, Pakistanie, Indonezji, Malezji itd /wszystko to sa kraje muzulmanskie/. Jest to na pewno stosunkowo bogate panstwo w duzej mierze dzieki pomocy USA /ponad polowa CALEJ amerykanskiej pomocy dla swiata idzie do Izraela.../. Jest to rowniez jedyne male panstwo z bronia atomowa... I tak, USA realizuje polityke proizraelska WBREW swoim interesom co wielu amerykanow widzi i coraz glosniej mowi. Pytaniem jest tylko JAK DLUGO? Najzabawniejsze jest to, ze jest to nie tylko polityka antyamerykanska ale i antyizraelska, gdyz w rezultacie z panstwa potencjalnie nowoczesnego, demokratycznego i otwartego uczynila zmilitaryzowane, otoczone zewszad wrogoscia, panstwo religijno-rasistowskie. Taka opinie ma wielu intelektualistow jak najbardziej zydowskich, mieszkajacych w Izraelu. Trudno im sie by bylo wypowiedziec otwarcie np. w USA Z POWODOW AMERYKANSKIEJ HIPOKRYZJI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Czy to jest antysemityzm? IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 14.11.03, 18:17 Gość portalu: mix napisał(a): > Znalezione w sieci: > Izrael nie jest państwem nowoczesnym. > Jest to w duzej mierze panstwo rasistowskie, teokratyczne i > etnocentryczne > co bynajmniej nie jest NOWOCZESNE. > Nie- Zydzi sa obywatelami drugiej kategorii /pochodzenie jest w > dowodach tozsamosci.../ i w przeciwienstwie do NOWOCZESNYCH > panstw aby np. > zostac obywatelem Izraela nalezy miec odpowiednie POCHODZENIE. > W Knesecie wplywowe sa partie, ktore powiecmy w Europie nie maja > swojego odpowiednika za to zblizone sa najbardziej do innych > semickich > ale muzulmanskich partii fundamentalistycznych..to tez nie jest > uwazane > za "NOWOCZESNE". > Co do panstwa prawa to mozna dyskutowac czy to co przez prawo > miedzynarodowe jest traktowane jako BEZPRAWIE /wiezienie bez > sadu, > odpowiedzialnosc zbiorowa/ jest wyrazem swoiscie traktowanego > PRAWA. > Wolny rynek jest rowniez w Libanie, Jordanii, Pakistanie, > Indonezji, Malezji > itd /wszystko to sa kraje muzulmanskie/. > Jest to na pewno stosunkowo bogate panstwo w duzej mierze dzieki > pomocy > USA /ponad polowa CALEJ amerykanskiej pomocy dla swiata idzie do > Izraela.../. > Jest to rowniez jedyne male panstwo z bronia atomowa... > I tak, USA realizuje polityke proizraelska WBREW swoim > interesom co wielu amerykanow widzi i coraz glosniej mowi. > Pytaniem jest tylko JAK DLUGO? > Najzabawniejsze jest to, ze jest to nie tylko polityka > antyamerykanska > ale i antyizraelska, gdyz w rezultacie z panstwa potencjalnie > nowoczesnego, demokratycznego i otwartego uczynila > zmilitaryzowane, otoczone zewszad > wrogoscia, panstwo religijno-rasistowskie. > Taka opinie ma wielu intelektualistow jak najbardziej zydowskich, > mieszkajacych w Izraelu. > Trudno im sie by bylo wypowiedziec otwarcie np. w USA Z POWODOW > AMERYKANSKIEJ HIPOKRYZJI... Mix. Ten post jest wynikiem zlepku zaslyszanych anty izraelskiej propagandy. Wyobraz sobie, ze jak to ty piszesz "zmilitaryzowane nie nowoczesne panstwo Izrael", od chwli powstania poszloby na koncepcje "nowoczesnosci" i mowiac glosno NIE na finansowa pomoc USA, zadowoliloby sie armia na poziomie Sudanu, Belgii a moze jeszcze lepiej oglosiloby neutralnosc na wzor Szwajcarii. Co wtedy by bylo na miejscu dzisiejszego Izraela ? Syria? Egipt? Liban? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Czy to jest antysemityzm? IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 14.11.03, 18:48 Kazde z tych panstw po trochu, ale napewno nie byłoby tam Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Czy to jest antysemityzm?Inne fakty o Israelu !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 22:38 Ariel Sharon: "We Control America" Jeruslam, Occupied Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Polak Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 18:39 Zapewniam że nie mam w sobie ani kropli krwi żydowskiej, w moim mieście jest ulica nazwana nazwiskiem jednego z moich przodków który walczył w powstaniu wielkopolskim, a moja rodzina doświadczyła "dobrodziejstw" komunizmu tak jak wiele innych polskich rodzin. Uważam że dyskusja z antysemitą jest bezcelowa ponieważ to jest stan umysłu, a nie brak wiedzy. Fakty takich ludzi nie interesują, oni wierzą w to co chcą wierzyć i zawsze skupią się na tych faktach które chociaż pozornie potwierdzają ich tezy. Chciałbym tylko żeby osoby o narodowości żydowskiej prezentujące swoje poglądy na tym forum wiedziały że na szczęście nie wszyscy Polacy są ksenofobami i antysemitami. Chciałbym też zaznaczyć że nie przepraszam ich za wypowiedzi moich rodaków bo nie odpowiadam za nie, mówię to wszystko bo jest mi wstyd jako Polakowi i dość mam już słuchania steku bzdur a Żydach jako odpowiedzialnych za wszystkie zbrodnie na świecie. Teraz zwracam się do moich rodaków o antysemickich poglądach: jeśli chodzi o Jedwabne to przepraszanie za nie nie jest włażeniem w dupę Żydom albo Izraelowi, chodzi o zwykłe przyznanie udziału Polaków w ludobójstwie dokonanym na Żydach w tym mieście i zapewne w wielu innych miejscach, i powiedzenie "przepraszam", a jeśli ktoś nie chce przyjąć odpowiedzialności za winę powołując się na to że inni popełnili większe zbrodnie to jest tchórzem i tłumaczy się jak dziecko w przedszkolu. Niemieccy chadecy wykazali się zdrowym rozsądkiem i stanowczością a nie sądzę że są sympatykami narodu żydowskiego, szkoda że wielu Polaków nie stać na podobne zachowanie. Są tylko dwa wytłumaczenia tego faktu: a. albo Polacy naprawde są antysemitami i dlatego nie reagują na antysemickie poglądy, b. albo Niemcy są lepsi od nas i powinniśmy się od nich jeszcze wiele nauczyć. Każdy z tych przypadków jest dla nas kopromitujący, niestety... A co do państwa Izrael, to sam mam ambiwaletne odczucia z nim związane, i myślę że jego polityka wobec Palestyńczków pozostawia wiele do życzenia. Ale żadne działania podejmowane przez państwo Izrael nie stanowią usprawiedliwienia dla antysemickich wypowiedzi i zachowań. Jeśli chodzi o Adama Michnika, to chciałbym zauważyć że to on umożliwia wam swobodne wypowiadanie się na tym forum, chociaż podejrzewam że wy swoją wiedzę czerpiecie z "naukowych" publikacji w "Szczerbcu". Adam Michnik bez względu na swoje pochodzenie etniczne jest jednym z najlepszych Polaków w tym kraju i jednym z nielicznych głosów rozsądku Pozdrawiam wszystkich moich rodaków którzy chętnie zamieniliby nasz kraj w katolicko-narodowy barak w którym nie ma miejsca dla odmieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 14.11.03, 18:47 Jak milo przeczytac taka wypowiedz... Pozdrawiam prawdziwa Polka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Droga Nath IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.11.03, 20:19 Dziendobry. Jestem pelen podziwu dla Twojej niezlomnej i jakze slusznej postawy. Gwarantuje Ci calym swoim doswiadczeniem, ze co najmniej polowa zydozercow na tym forum jest sluzbowo i to tez jest pewnego typu dzialalnosc, ktora ma nas polakow utwierdzic w przekonaniu, ze jestesmy rasistami i jest to dzialalnosc celowa. Psujesz im zabawe i bardzo mnie to cieszy. jestesmy normalni i ... tak trzymac. Natomiast rasizm zydow (tej aktywnej mniejszosci) nie ma sobie rownego. Moje uszanowanie Piotrek. PS. zwroc prosze uwage na ilosc postow nieproporcjonalna do samego zjawiska i na brak odpowiedzi zawodowcow na Twoje posty. Co do peanow na temat naczelnego mysle, ze ostroznosc nie zawadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Droga Nath IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 14.11.03, 21:12 Gość portalu: obcy napisał(a): > Dziendobry. > Jestem pelen podziwu dla Twojej niezlomnej i jakze slusznej postawy. > Gwarantuje Ci calym swoim doswiadczeniem, ze co najmniej polowa > zydozercow na tym forum jest sluzbowo i to tez jest pewnego typu > dzialalnosc, ktora ma nas polakow utwierdzic w przekonaniu, ze > jestesmy rasistami i jest to dzialalnosc celowa. > Psujesz im zabawe i bardzo mnie to cieszy. > jestesmy normalni i ... tak trzymac. Dziekuje :) > Natomiast rasizm zydow (tej aktywnej mniejszosci) nie ma sobie rownego. Nie wiem czy nie ma sobie rownego ale nie przecze ze istnieje. Szczegolnie u ortodoksow. Choc nie wiem czy slowo "rasizm" jest najbardziej adekwatne bo tu chodzi bardziej o kulture niz o rase. > Moje uszanowanie > Piotrek. > > PS. zwroc prosze uwage na ilosc postow nieproporcjonalna do samego > zjawiska i na brak odpowiedzi zawodowcow na Twoje posty. To znaczy? Myslisz ze juz mnie za bardzo znaja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Droga Nath IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 14.11.03, 22:50 > To znaczy? Myslisz ze juz mnie za bardzo znaja? :) ---nie, mysle, ze nie pasujesz im do obrazka i wola Ciebie i Twoje zdanie ignorowac, a tym samym pomniejszac. Zycza sobie, zeby forum bylo ich i zeby bylo duzo wpisow, a najlepiej takich: [...]. Nie dajmy sie zwariowac. A co do rasizmu to tak napisalem, zeby bylo neutralnie, a ze najgorszy, bo najbardziej wyrafinowany, a ze szkodzi nam polakom, bo jestesmy biedni, a przeciez jak bylismy bogaci to gdzie mieli schronienie, gdy reszta swiata ich wrecz mordowala za nic. Niech no tylko ameryka zbiednieje (niedaj Boze) to nie bedzie wiekszego wroga niz amerykanin. itd, itd. Jeszcze raz - POPIERAM zdanie i sposoby wyrazu tegoz. Uszanowanie M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Droga Nath - " prawdziwa POLKO" !!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 23:46 Gość portalu: obcy napisał(a): > Dziendobry. > Jestem pelen podziwu dla Twojej niezlomnej i jakze slusznej postawy. > Gwarantuje Ci calym swoim doswiadczeniem, ze co najmniej polowa > zydozercow na tym forum jest sluzbowo i to tez jest pewnego typu > dzialalnosc, ktora ma nas polakow utwierdzic w przekonaniu, ze > jestesmy rasistami i jest to dzialalnosc celowa. > Psujesz im zabawe i bardzo mnie to cieszy. > jestesmy normalni i ... tak trzymac. > Natomiast rasizm zydow (tej aktywnej mniejszosci) nie ma sobie rownego. > Moje uszanowanie > Piotrek. > > PS. zwroc prosze uwage na ilosc postow nieproporcjonalna do samego > zjawiska i na brak odpowiedzi zawodowcow na Twoje posty. > Co do peanow na temat naczelnego mysle, ze ostroznosc nie zawadzi. > Jednym z takich zawodowcow na tym polskim forum /jakze czestym/ jest MEERKAT !!!A oto jego samookreslenie !!!Re: Samobójcza głupota Polaczków! :((( Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: meerkat IP: 152.75.142.* Data: 06.11.2003 16:54 + odpowiedz na list Właśnie chodzi o to "OBY"!A jak przyjdzie ta godzina, to kto Polsce przyjdzie z pomocą: ROSJA, FRANCA? NIEMCY?POstudiuj sobie historię, kolego.NB Okupacja obcych krajów przez USA, takich jak np. Japonia, Niemcy i Południowa Korea, raczej się pokojowi zdecydowanie przysłużyła. Pomyśl też co by było, gdyby do wojska amerykańskie okupowały Polsskę w 45tym roku, a nie sowieckie! :) P.S. Nie jestem Polakiem, ani nawet obywatelem RP- więc kula w płot! :))) Wiekszosc jego wypowiedzi zieje nienawiscia do POLAKOW wszystkiego co POLSKIE !!!!! Jezeli jestes PRAWDZIWA POLKA lacze P O Z D R O W I E N I A !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Meerkat jest Amerykaninem. Tak ci to przeszkadza? IP: *.server.ntli.net 15.11.03, 03:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Meerkat jest Amerykaninem. Tak ci to przeszka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 05:10 MEEEEEEERKAT jest zydem amerykanskim.I to mi wcale nie przeszkadza !!!!Ale przeszkadza mi , i to bardzo , brak obiektywizmu w jego wypowiedziach i ublizanie POLSCE i POLAKOM. Nie podpisujesz sie ,ale jestes jedynym na forum , ktory nadaje z servera ntli.net i sie nie podpisuje, i co zaobserwowalem twoje wypowiedzi sa rowniez napastliwe wobec POLAKOW i prozydowskie... A wiec wiemy z kim / z czym/ mamy do czynienia... :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 14.11.03, 18:50 Gość portalu: prawdziwy Polak napisał(a): > Zapewniam że nie mam w sobie ani kropli krwi żydowskiej, w moim > mieście jest ulica nazwana nazwiskiem jednego z moich przodków > który walczył w powstaniu wielkopolskim, a moja rodzina > doświadczyła "dobrodziejstw" komunizmu tak jak wiele innych > polskich rodzin. Uważam że dyskusja z antysemitą jest bezcelowa > ponieważ to jest stan umysłu, a nie brak wiedzy. Fakty takich > ludzi nie interesują, oni wierzą w to co chcą wierzyć i zawsze > skupią się na tych faktach które chociaż pozornie potwierdzają > ich tezy. Chciałbym tylko żeby osoby o narodowości żydowskiej > prezentujące swoje poglądy na tym forum wiedziały że na > szczęście nie wszyscy Polacy są ksenofobami i antysemitami. > Chciałbym też zaznaczyć że nie przepraszam ich za wypowiedzi > moich rodaków bo nie odpowiadam za nie, mówię to wszystko bo > jest mi wstyd jako Polakowi i dość mam już słuchania steku > bzdur a Żydach jako odpowiedzialnych za wszystkie zbrodnie na > świecie. > > Teraz zwracam się do moich rodaków o antysemickich poglądach: > jeśli chodzi o Jedwabne to przepraszanie za nie nie jest > włażeniem w dupę Żydom albo Izraelowi, chodzi o zwykłe > przyznanie udziału Polaków w ludobójstwie dokonanym na Żydach w > tym mieście i zapewne w wielu innych miejscach, i > powiedzenie "przepraszam", a jeśli ktoś nie chce przyjąć > odpowiedzialności za winę powołując się na to że inni popełnili > większe zbrodnie to jest tchórzem i tłumaczy się jak dziecko w > przedszkolu. Niemieccy chadecy wykazali się zdrowym rozsądkiem > i stanowczością a nie sądzę że są sympatykami narodu > żydowskiego, szkoda że wielu Polaków nie stać na podobne > zachowanie. Są tylko dwa wytłumaczenia tego faktu: a. albo > Polacy naprawde są antysemitami i dlatego nie reagują na > antysemickie poglądy, b. albo Niemcy są lepsi od nas i > powinniśmy się od nich jeszcze wiele nauczyć. Każdy z tych > przypadków jest dla nas kopromitujący, niestety... > > > > A co do państwa Izrael, to sam mam ambiwaletne odczucia z nim > związane, i myślę że jego polityka wobec Palestyńczków > pozostawia wiele do życzenia. Ale żadne działania podejmowane > przez państwo Izrael nie stanowią usprawiedliwienia dla > antysemickich wypowiedzi i zachowań. > > > Jeśli chodzi o Adama Michnika, to chciałbym zauważyć że to on > umożliwia wam swobodne wypowiadanie się na tym forum, chociaż > podejrzewam że wy swoją wiedzę czerpiecie z "naukowych" > publikacji w "Szczerbcu". Adam Michnik bez względu na swoje > pochodzenie etniczne jest jednym z najlepszych Polaków w tym > kraju i jednym z nielicznych głosów rozsądku > > Pozdrawiam wszystkich moich rodaków którzy chętnie zamieniliby > nasz kraj w katolicko-narodowy barak w którym nie ma miejsca > dla odmieńców. :) :) :)............/jedynie w kwestii stosunkow izraelsko- palestynskich troszke sie roznimy, no ale nie jestem Twoim blizniakiem, :) / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 23:56 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: prawdziwy Polak napisał(a): > > > Zapewniam że nie mam w sobie ani kropli krwi żydowskiej, w > moim > > mieście jest ulica nazwana nazwiskiem jednego z moich przodków > > który walczył w powstaniu wielkopolskim, a moja rodzina > > doświadczyła "dobrodziejstw" komunizmu tak jak wiele innych > > polskich rodzin. Uważam że dyskusja z antysemitą jest > bezcelowa > > ponieważ to jest stan umysłu, a nie brak wiedzy. Fakty takich > > ludzi nie interesują, oni wierzą w to co chcą wierzyć i zawsze > > skupią się na tych faktach które chociaż pozornie potwierdzają > > ich tezy. Chciałbym tylko żeby osoby o narodowości żydowskiej > > prezentujące swoje poglądy na tym forum wiedziały że na > > szczęście nie wszyscy Polacy są ksenofobami i antysemitami. > > Chciałbym też zaznaczyć że nie przepraszam ich za wypowiedzi > > moich rodaków bo nie odpowiadam za nie, mówię to wszystko bo > > jest mi wstyd jako Polakowi i dość mam już słuchania steku > > bzdur a Żydach jako odpowiedzialnych za wszystkie zbrodnie na > > świecie. > > > > Teraz zwracam się do moich rodaków o antysemickich poglądach: > > jeśli chodzi o Jedwabne to przepraszanie za nie nie jest > > włażeniem w dupę Żydom albo Izraelowi, chodzi o zwykłe > > przyznanie udziału Polaków w ludobójstwie dokonanym na Żydach > w > > tym mieście i zapewne w wielu innych miejscach, i > > powiedzenie "przepraszam", a jeśli ktoś nie chce przyjąć > > odpowiedzialności za winę powołując się na to że inni > popełnili > > większe zbrodnie to jest tchórzem i tłumaczy się jak dziecko w > > przedszkolu. Niemieccy chadecy wykazali się zdrowym rozsądkiem > > i stanowczością a nie sądzę że są sympatykami narodu > > żydowskiego, szkoda że wielu Polaków nie stać na podobne > > zachowanie. Są tylko dwa wytłumaczenia tego faktu: a. albo > > Polacy naprawde są antysemitami i dlatego nie reagują na > > antysemickie poglądy, b. albo Niemcy są lepsi od nas i > > powinniśmy się od nich jeszcze wiele nauczyć. Każdy z tych > > przypadków jest dla nas kopromitujący, niestety... > > > > > > > > A co do państwa Izrael, to sam mam ambiwaletne odczucia z nim > > związane, i myślę że jego polityka wobec Palestyńczków > > pozostawia wiele do życzenia. Ale żadne działania podejmowane > > przez państwo Izrael nie stanowią usprawiedliwienia dla > > antysemickich wypowiedzi i zachowań. > > > > > > Jeśli chodzi o Adama Michnika, to chciałbym zauważyć że to on > > umożliwia wam swobodne wypowiadanie się na tym forum, chociaż > > podejrzewam że wy swoją wiedzę czerpiecie z "naukowych" > > publikacji w "Szczerbcu". Adam Michnik bez względu na swoje > > pochodzenie etniczne jest jednym z najlepszych Polaków w tym > > kraju i jednym z nielicznych głosów rozsądku > > > > Pozdrawiam wszystkich moich rodaków którzy chętnie > zamieniliby > > nasz kraj w katolicko-narodowy barak w którym nie ma miejsca > > dla odmieńców. > > :) :) :)............/jedynie w kwestii stosunkow izraelsko- > palestynskich troszke sie roznimy, no ale nie jestem Twoim > blizniakiem, :) / No coz ja z koleji jedynie w kwestii stosunkow israelsko- palestynskich sie zgadzam, no ale jak nadmienil WOJTEK nie jestesmy blizniakami /tak jakby blizniacy musieli myslec tak samo/ :}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanaka Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 20:38 Gość portalu: prawdziwy Polak napisał(a): > Zapewniam że nie mam w sobie ani kropli krwi żydowskiej (...) To znaczy jestes zwyklym szbesgojem, tym gorzej to o Tobie swiadczy, ze wlazisz w d... bez wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Polak Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.icpnet.pl 15.11.03, 11:18 Widzisz, różnimy się tym że ja nie znam pojęć takich jak "szbesgoj" a ty pewnie znasz jeszcze wiele innych "historycznych" faktów zaczerpniętych z gazetek partyjnych organizacji narodowych i faszystowskich, lub z radia Maryja itp. Ludzie tacy jak ty zieją nienawiścią do Żydów jak i pewnie do innych narodowości. I zapewne jesteś przekonany o tym że to właśnie polski naród zawsze był gnębiony przez innych, (zwłaszcza przez Żydów) a Polacy są prawie święci bo nigdy nikomu nic złego nie zrobili i zawsze byli ofiarami, a przecież słyną z gościnności i tolerancji. Człowieku, czy nie widzisz że własnie zaprzeczasz tym wszystkim cechom którymi zawsze się szczyciliśmy jako naród?! Jestem dumny z tego że jestem Polakiem i nie muszę udowadniać nikomu (a tym bardziej obłąkanym narodowcom) że jestem patriotą ale muszę przyznać że czasami wstyd mi za moich rodaków, chociaż jak napisałem wcześniej nie odpowiadam za ich poglądy. Ludzie którzy zarzucają mi że włażę Żydom do dupy, uważają że tylko oni są patriotami i że mają monopol na bycie prawdziwym Polakiem, na szczęście tak nie jest, i myślę że oni mają więcej wspólnego z prawdziwymi "faszystami" niż z prawdziwymi Polakami. Wasza nienawiść tak was zaślepia że ubliżacie mi, swojemu rodakowi i jesteście głusi na jakąkolwiek argumentacje. Jeśli chodzi o Izrael i jego politykę wobec Palestyny to napisałem w poprzednim poście że jego polityka pozostawia wiele do życzenia. Osobiście nie podoba mi się tak ostentacyjne demonstrowanie religijności przez Żydów ortodoksów (jak zamykanie na łańcuch miast w szabas) ale to w sumie ich sprawa a nie moja. Myślę że nie jestem w tym odosobniony, ale nie znaczy to że terroryzm palestyński lub jakikolwiek inny jest usprawiedliwiony. Żydzi mieszkający w Izraelu żyją w poczuciu zagrożenia ze strony sąsiadów którzy są do nich na ogół nastawieni wrogo. Dlatego rozumiem ich postępownie aczkolwiek uważam że zarówno oni jak i Palestyńczycy zyskaliby na bardziej umiarkowanym podejściu do konfliktu. Natomiast jeśli chodzi o to czy Żydzi przeprosili za swoje zbrodnie albo czy podziękowali za "gościnność" jakiej doświadczyli w naszym kraju, to te sprawy nie mają nic wspólnego z naszą odpowiedzialnością (pomijając już Niemców) i rozliczenia z naszą przeszłością. Jak już wcześniej napisałem przypomina to tłumaczenie dziecka z przedszkola. Jeśli jacyś Polacy kiedykolwiek brali udział w jakiejś zbrodni to jest to nasz problem a nie Żydów, i to my musimy coś z nim zrobić bo nas to kompromituje i przynosi wstyd. Pozdrawiam wszystkich moich rodaków którym nienawiść przysłoniła zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z USA PROPAGANDOWY KLAMCO IP: *.ca.astound.net 15.11.03, 04:05 Nie warto cytować Twoich klamstw albo twojego zaciemnienia i niedouczenia. Nie podszywaj się pod Polaka bo nim nie jesteś!! Zakochany w sobie narcyzie, poczytaj sobie książkę uczciwego Zyda Normana Finkelsteina ''Holocaust Industry'' jak inna żydowska hołota zbrodniarzy robi interesy na holocauści i oczernianiu innych a szczególnie Polaków bezpodstawnie, który jak moło komu na świecie powinni czuć wdzięczność, tak jak to robił Władysław Szpilman. W swoim ostatnim wywiadzie po tym co przeszedł od Zydów w czasie okupacji, powiedział, że nie czuje się Zydem ale Polakiem. Znajdź ten wywiad! i przestaj udawać Polaka, bo nim duchowo nie nie jesteś. Kłamiesz chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA PRAWDZIWY POLAKU IP: 68.147.108.* 15.11.03, 05:06 WRAZ Z CAŁĄ CZEREDĄ ROZMAITYCH DEBILI NA TYM FORUM, ZACZYNAJAC OD NIEJAKIEGO "KRYCKA" NA SAMYM PRZODZIE, STARASZ SIĘ WEPCHAĆ HOHMANNOWI ANTYSEMITYZM, JAK DZIECKO DO BRZUCHA. JEŚLI POTRAFISZ MINIMALNIE MYŚLEĆ, TO PRZECZYTAJ UWAŻNIE O CO HOHMANNOWI CHODZI? JEMU CHODZI GŁÓWNIE O TO, ŻE JEŚLI JAKIŚ NIEMIEC URODZONY PO WOJNIE MA ODPOWIADAĆ ZA ZBRODNIE, POWIEDZMY HIMMLERA, ALBO INNEGO EICHMANNA, TO IDAC TĄ SAMĄ, ABSURDALNĄ, ŚCIEŻKĄ ROZUMOWANIA, MOŻNABY OBCIĄŻYĆ ODPOWIEDZIALNOŚCIA KAŻDEGO ŻYJĄCEGO ŻYDA ZA ZBRODNIE ŻYDOWSKICH CZEKISTÓW, KAŻDEGO GRUZINA ZA ZBRODNIE STALINOWSKIE, NO I KONSEKWENTNIE, KAŻDEGO POLAKA ZA ZBRODNIE NASZEGO NIEODŻAŁOWANEGO FELIKSA EDMUNDOWICZA, CZASEM ZWANEGO "TOWARZYSZEM KMICICEM". HOHMANN W SWYCH WYPOWIEDZIACH WYKAZAŁ JEDYNIE CAŁY IDIOTYZM TEGO RODZAJU WNIOSKOWANIA. NO A PARTYJNE KONSEKWENCJE WOBEC NIEGO ŚWIADCZA JEDYNIE, ŻE CDU/CSU TO PRAWDOPODOBNIE,Z NIEWIELKIMI WYJĄTKAMI, STADO BARANÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 10:07 no coz mielismy poniatowskieo kochanka carycy pilsudskieo astryiackieo agenta kosciuszke pijaneo w trpa w czasie bitwy to mozemy miec i flosemite i chwalce michnika kmajacego sie prywatnie z urbanem tylko smtno ze w polsce tylko spotyka sie tylu skrwysynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorski Re: z parlamentu RP IP: *.bb.online.no 15.11.03, 19:05 "A co do państwa Izrael, to sam mam ambiwaletne odczucia z nim związane," tu nie chodzi Zydow i czy tylko Izrael, tu chodzi o doktryne Szarona bo zabrnal tak jak nigdy w dlugiej historii tego wielkiego narodu "i myślę że jego polityka wobec Palestyńczków pozostawia wiele do życzenia" Dzis po wejsciu jego na Meczet i po tym pelnym konflikcie akcja po rozjatrzeniu zamachow jest absurdalni za absolutnie prawidlowa leecz w krotkim terminie Short terms a nie latami tak jak to skonstruowano- Pytanie pozostaje czy ma wyjscie az tej bagiennej sytuacji... Ale żadne ostre nieludzkie szykowne wojennie a w/g szkol oficerskich = nie etyczne oddziaływania na ludosc cywilna z powodu tego konfliktu sa z obu stron ...podejmowane sa w rezultacie beznadzieji prowokacji i przegiecia paly i dochodza kardynalnie to totalnych obrazow zgrozy! bezrady i beztroski o ludnosc cywilna Izraela za granicami kraju . Samo państwo Izrael nie stanowi usprawiedliwienia dla antysemickich wypowiedzi i zachowań ale w nieudolnosci dyplomatycji i brutalnej konsekwencji tych odwetow na bidocie uderzenia Palestynczykow . Zmusza do myslenia samych Zydow szczegolnie...dzis za granicami tego pieknego kraju w Turcji dzis i szczegolninie? o toz nie bo w krotce na calym swiecie. "Jeśli chodzi o Adama Michnika, to chciałbym zauważyć że to on umożliwia wam swobodne wypowiadanie się na tym forum," TO WLASNIE DLATEGO JA TU SIE WLACZAM BO TO NIE ON ALE KONSTYTUCJA WOLNEGO SPOLECZENSTWA W CENTRUM EUROPY TO GWARANTUJE. TO NIE KWAS GWARANTUJE UE TO ROBI POLSKI NAROD z Prezydentam w tym przypadku Panem Kwasnieskim itd itd ."..chociaż podejrzewam że wy swoją wiedzę czerpiecie z "naukowych" publikacji w "Szczerbcu". Adam Michnik bez względu na swoje pochodzenie etniczne jest jednym z najlepszych Polaków w tym kraju i jednym z nielicznych głosów rozsądku Pozdrawiam wszystkich moich rodaków którzy chętnie zamieniliby nasz kraj w katolicko-narodowy barak w którym nie ma miejsca dla odmieńców." POLACY NIC NIE ZMIENIAJA EUROPEJCZYCY TACY JUZ BYLI SA Jak ktos cos zmienia to popstars typu Madonna Lopez i studia filmowe i muzyczne ale to mlodziez! Oczywiscie rodzice sa po to aby wuchowywac mlodziez no i TV i gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as powiedzial prawde.. (por. dokumenty archiwalne) IP: *.geol.uni-heidelberg.de 14.11.03, 18:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.03, 18:55 Sedzina Helena Wolinska- kazala zamordowac Gen Nila -Fildrofa ukrywajaca sie obecnie w Anglii , Stefan Michnik (brat Adama) rowniez krwawy sedzia stalinowski - ukrywa sie w Szwecji, komendant obozu dla niemieckich przesiedlencow w Lambinowicach majacy na sumieniu zamordowanie okolo tysiaca dzieci, kobiet i starcow ukrywajacy sie przed polskim sadem w Izraelu, to oczywiscie tez "Nie-Zydzi"! A czolowa przedstawicielka literatury antysemickiej w Polsce Zofia Kossak-Szczucka nie uratowala ok. 200 zydowskich dzieci z Getta w Krakowie - Przestajmy sie wreszcie oklamywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .Wojtek Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 14.11.03, 19:38 Gość portalu: maciej napisał(a): > Sedzina Helena Wolinska- kazala zamordowac Gen Nila -Fildrofa > ukrywajaca sie obecnie w Anglii , Stefan Michnik (brat Adama) > rowniez krwawy sedzia stalinowski - ukrywa sie w Szwecji, > komendant obozu dla niemieckich przesiedlencow w Lambinowicach > majacy na sumieniu zamordowanie okolo tysiaca dzieci, kobiet i > starcow ukrywajacy sie przed polskim sadem w Izraelu, to > oczywiscie tez "Nie-Zydzi"! A czolowa przedstawicielka > literatury antysemickiej w Polsce Zofia Kossak-Szczucka nie > uratowala ok. 200 zydowskich dzieci z Getta w Krakowie - > Przestajmy sie wreszcie oklamywac!!! Efekt zwapnienia mozgu. Raz wchloniety pod skorupe czaszki punkt widzenia zadamawia sie na stale. Jedyny ratunek? W wyniku naturalnego procesu, po smierci, mozg nieboszczyka pdlega rozkladowi, tak jak i inne czesci ciala. Nie wyciagnoles zadnych wnioskowz wczesnieszych postow, ze wine jednostek nie mozna przekladac na caly narod? / patrz Dzierzynski / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek948 Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 14.11.03, 20:22 Tu masz racje mowienie ze wszyscy zydzi to zbrodniarze, jest antysemityzmem ale nie jest nim mowienie o zbrodniach poszczegolnych oprawcow pochodzenia zydowskiego okresu stalinizmu, A bylo ich naprawde wielu, wielu z nich wprowadzalo w Polsce zasady komunizmu i to wcale nieszczedzac wspolwyznawcow. O zbrodniarzach powinno sie mowic bez wzgledu jakiego sa wyznania. To nie bedzie antysemityzm jezeli bedziemy mowili rowniez i o zydach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 14.11.03, 20:52 Gość portalu: romek948 napisał(a): > Tu masz racje mowienie ze wszyscy zydzi to zbrodniarze, jest antysemityzmem ale > > nie jest nim mowienie o zbrodniach poszczegolnych oprawcow pochodzenia > zydowskiego okresu stalinizmu, A bylo ich naprawde wielu, wielu z nich > wprowadzalo w Polsce zasady komunizmu i to wcale nieszczedzac wspolwyznawcow. O > > zbrodniarzach powinno sie mowic bez wzgledu jakiego sa wyznania. To nie bedzie > antysemityzm jezeli bedziemy mowili rowniez i o zydach. Zgadzam sie w 100%. Nazywajmy ludzi po imieniu bez wzgledu na ich narodowosc. Obojetnie czy to polak, zyd, francuz, rosjanin czy niemiec. Jesli przyczynil sie do ludobojstwa jest zbrodniarzem. Tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 21:56 Czyli jak jakiś żyd (świadomie z małej litery) morduje tysiące ludzi to są to dokonania jednostki,tego żydka ,a jak polak mówi ,że nie lubi żydów to polacy są antyżydami ( nie antysemitami ... co to są narody semickie poczytaj w encyklopediach). Diagnoza; POLECAM ZAPISANIE SIĘ NA JAKIEŚ STUDIA , ALBO CONAJMNIEJ KURS, Z LOGIKI. Pozdrawiam TK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.03, 00:02 Gość portalu: .Wojtek napisał(a): > Gość portalu: maciej napisał(a): > > > Sedzina Helena Wolinska- kazala zamordowac Gen Nila - Fildrofa > > ukrywajaca sie obecnie w Anglii , Stefan Michnik (brat Adama) > > rowniez krwawy sedzia stalinowski - ukrywa sie w Szwecji, > > komendant obozu dla niemieckich przesiedlencow w Lambinowicach > > majacy na sumieniu zamordowanie okolo tysiaca dzieci, kobiet i > > starcow ukrywajacy sie przed polskim sadem w Izraelu, to > > oczywiscie tez "Nie-Zydzi"! A czolowa przedstawicielka > > literatury antysemickiej w Polsce Zofia Kossak-Szczucka nie > > uratowala ok. 200 zydowskich dzieci z Getta w Krakowie - > > Przestajmy sie wreszcie oklamywac!!! > > Efekt zwapnienia mozgu. Raz wchloniety pod skorupe czaszki punkt > widzenia zadamawia sie na stale. Jedyny ratunek? W wyniku > naturalnego procesu, po smierci, mozg nieboszczyka pdlega > rozkladowi, tak jak i inne czesci ciala. Nie wyciagnoles zadnych > wnioskowz wczesnieszych postow, ze wine jednostek nie mozna > przekladac na caly narod? / patrz Dzierzynski / WOJTUSIU !!!To nie sa JEDNOSTKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.03, 23:59 Gość portalu: maciej napisał(a): > Sedzina Helena Wolinska- kazala zamordowac Gen Nila -Fildrofa > ukrywajaca sie obecnie w Anglii , Stefan Michnik (brat Adama) > rowniez krwawy sedzia stalinowski - ukrywa sie w Szwecji, > komendant obozu dla niemieckich przesiedlencow w Lambinowicach > majacy na sumieniu zamordowanie okolo tysiaca dzieci, kobiet i > starcow ukrywajacy sie przed polskim sadem w Izraelu, to > oczywiscie tez "Nie-Zydzi"! A czolowa przedstawicielka > literatury antysemickiej w Polsce Zofia Kossak-Szczucka nie > uratowala ok. 200 zydowskich dzieci z Getta w Krakowie - > Przestajmy sie wreszcie oklamywac!!! A moze raczej zacznijmy dostrzegac WSZYSTKIE fakty !!!!!! Te niewygodne dla zydow TEZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.proxy.aol.com 15.11.03, 02:37 Komendant obozu w Lambinowicach Zyd Morel byl wyjatkowym sadysta jego specjalnoscia bylo wpychanie zywych myszy kobietom do pochwy. Wolinska natomiast oswiadczyla, ze Polacy wystapili o ekstradycje z pobudek antysemickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.T.Gross Ajjajjaj, porobiło się. Zabić bydlaka, nie cackać się IP: *.spray.net.pl 14.11.03, 20:12 z nim. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
sioban brawo 14.11.03, 21:06 Po takiej decyzji niemieckich polityków zaczynam wierzyć w demokrację, czego nie moge powiedzieć o naszych mężach stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: 213.155.178.* 14.11.03, 21:13 A kto to jest Żyd albo nie jest Żyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA SILVA NIE Z PARLAMENTU A Z KLUBU IP: *.chello.pl 14.11.03, 21:29 MAMY DEMOKRACJE WIEC KAZDYMOZE MOWIC CO CHCE!!! POPROSTU ALEBO SIE ZCZYMS ZGADZAMY ALBO NIE!! A POZA TYM JAK NIE LUBIE FRANCUZOW TO OK ALE JAK NIE LUBIE ZYDOW TO JESTEM ZŁY JESTEM ANTYSEMITA I WOGOLE NA SZFOT KURWA JEGO MAC GENERALNIE TO MI TO WSZYSTKO "ZWISA" I TAK JESTESMY MAŁO WAZNI NIKT SIE NIE LICZY Z NAMI LICZY SIE KASA I RELIGIA I PRZEZ NIE SA WSZYSTKIE WOJNY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i po co wykształcenie zawsze niestety znajdzie sie ktos prosto z jaskinii IP: *.wieczysta.krakow.pl 14.11.03, 21:57 i mamy demokracje.... a ja uwazam ze najwiekszym bocianem jest wieloryb kto za prosze głosowac..a hitler był etiopczykiem z grenlandii i co mamy przeciez demokracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: 68.147.108.* 14.11.03, 22:23 Cos ty Krycku, dostrzegl antysemickiego w wypowiedziach Hohmanna? krycek napisał: > I bardzo dobrze. > > ech.. jak ja nie lubię antysemitów, rasistów i nacjonalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: W pelni popieram Hohhmana IP: *.hrl.com 14.11.03, 22:47 , co to za rozroznianie Polaka aod Zyda, jak tu w niektorych wypowiedziach, sa Zydzi ktorzy sa, byli i beda Polakami, i sa Zydzi ktorzy nie sa, w tych wypowiedziach juz widac zalazek nienawisci prowadzacy do wyniszczenia, Hitler tez znalzl taki grunt w Niemczech , niebezpieczne. teraz to co ja obserwuje z zachodnich Stanow na sprawe Zydow. oczywiscie ogromna wiekszosc ma dosyc marketingowania przez Zydow swojego Holocaustu, tak oburzajac sie na najmniejsze ataki przeciw Zydom , obserwuje sie swisty katharsis w filmie , czolowi Spielberg teraz Weinstein( Miramax) chca pokazac swiatu Holocaust, byla Lista Schindlera, teraz Weinstein bedzie robil Mila 18 o powstaniu w gettcie W-wy. Swiat nie mowi tyle o zagladzie Wietnamu prze Ameryka o czerwonych Khmerach etc etc tak jak o Holocaust. Niemcy maja prawo wypowiadac sie za siebie i dosyc tego obwiniania sie za Zydow. NIe narod jest odpowiedzialny. W pelni popieramHohhmana w tym co powiedzial publicznie i sam wysle protest w sprawie jego odwolania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.T.Gross Ukrzyżować bydle!!!! IP: *.spray.net.pl 14.11.03, 23:28 Wyszło szydło z wora. Naziści nic się zmienią. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: Ukrzyżować bydle!!!! IP: *.nyc.rr.com 15.11.03, 01:04 Gość portalu: J.T.Gross napisał(a): > Wyszło szydło z wora. Naziści nic się zmienią. Shalom No tak, w ukrzyzowywaniu to wy suki macie juz wprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 00:52 krycek napisał: > I bardzo dobrze. > > ech.. jak ja nie lubię antysemitów, rasistów i nacjonalistów... Uwazaj bo prezentujac takie poglady stajesz sie rasista, nacjonalista, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partyzant RP Frycą znowu gra w głowie faszystowka trąbka IP: *.bmj.net.pl 15.11.03, 01:09 Idzie wojna. Pamiętajcie Niemcy tylko ,że świat poszedł technologicznie do pszodu w między czasie dlatego nasza partyzantka będzie dużo bardziej skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac CO WY ... WIECIE O FSZYŹMIE! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.11.03, 01:21 Tak łatwo operujecie pojęciem faszyzmu. I tak łatwo imputujecie innym faszyzm. Wiem że to najlepszy sposób na ośmiszenie i lekceważenie nie wygodnych gazeciee świadków., FAni Gazety to w większości ludzie opętani. Do Odzyskania! Ale sami muszą tego chcieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.03, 01:44 No i co rodacy ? Jak wyglada nasz antysemityzm ? Dalesze brniecie w antysemityzm podgrzewany przez kosciol katolicki jest woda na mlyn dla wypierajacych przeszlosc Niemcow .Moze kiedys uda wam sie zalapac ze brniemy w gowno . Dla Niemcow jest upokorzeniem ze powstaje w Berlinie olbrzymi pomnik upamietniajacy wymordowanych Zydow . My pomnikow budowac nie musimy . Nam pozostawili Aschwitz na pamiatke wieczna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 02:12 Gość portalu: Ma napisał(a): > No i co rodacy ? > Jak wyglada nasz antysemityzm ? > Dalesze brniecie w antysemityzm podgrzewany przez kosciol > katolicki jest woda na mlyn dla wypierajacych przeszlosc > Niemcow .Moze kiedys uda wam sie zalapac ze brniemy w gowno . > Dla Niemcow jest upokorzeniem ze powstaje w Berlinie > olbrzymi pomnik upamietniajacy wymordowanych Zydow . > My pomnikow budowac nie musimy . Nam pozostawili Aschwitz > na pamiatke wieczna . Oj chyba masz rozdwojenie jazni, raz piszesz - nasz antysemityzm, zdanie pozniej - brniecie. Zeby byc grzecznym odpowiem w takim razie WAM obu: poczytaj troche gazet, poogladaj telewizje, a dowiesz sie, ze Kosciul katolicki na pewno nie podgrzewa antysemityzmu. Chyba, ze wzorem Gazetki Wybiorczej, za antysemityzm uwazasz pietnowanie zlodziejstwa i bandytyzmu. A poza tym zycze duzo zdrowie - zwlaszcza psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla imigrantów oby cie jakiś czarny zruchał w dupe-wtedy zmienisz IP: *.freebsd.lublin.pl 15.11.03, 02:13 zdanie zydowski psie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: oby cie jakiś czarny zruchał w dupe-wtedy zmi IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.11.03, 02:38 Gość portalu: nie dla imigrantów napisał(a): > zdanie zydowski psie! Znajdzie sie jedna kanalia,ktorej mozg i zycie obraca sie kolo czarnych psow i dupy no i po dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A ILU ty masz czarnych w Lublinie? Nawet temu IP: *.server.ntli.net 15.11.03, 03:33 jedynemu u was afrykanskiemu studentowi musiales, pedale, sqwoj brudny tylek nadstawiac? Za te pare dolcow czy euro? Zjezdzaj, bo pawia na ciebie puszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamarr Precz z faszystowskim rzadem szarona IP: *.wlan.sse.pl 15.11.03, 02:35 uwazam ze zydzi i palestynczycy sa skazani na porozumienie.Do tego musi zostac spelnionych kilka warunkow: primo:śmierć jasera arafata. secundo:dojscie do wladzy izraelskiej lewicy. tertio:wybudowanie muru miedzy oboma nacjami, ale po zielonej granicy zeby ten mur nie byl zarzewiem zadnych konfliktow w przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Precz z faszystowskim rzadem szarona IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 15.11.03, 02:47 Gość portalu: lamarr napisał(a): > uwazam ze zydzi i palestynczycy sa skazani na porozumienie.Do > tego musi zostac spelnionych kilka warunkow: > primo:śmierć jasera arafata. > secundo:dojscie do wladzy izraelskiej lewicy. > tertio:wybudowanie muru miedzy oboma nacjami, ale po zielonej > granicy zeby ten mur nie byl zarzewiem zadnych konfliktow w > przyszlosci. Ze wszystkim sie zgadzam, oprocz tej lewicy. Po ewentualnym odejsciu Arafata, otaczajace i majace decydujace w tej sprawie zdanie sasiednie kraje arabskie posadza na jego miejsce druga marionetke. Przypominam ze rzady lewicy byly juz w Izraelu i byly wielkim niewypalem. Poprostu z Egiptem, Syria, Libanem czy z Arabia Saudyjska nie da sie negocjowac w sprawie palestynskiej z pozycji liberalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikoski Re: Wjechano w bano bez pontonu!!! IP: *.bb.online.no 15.11.03, 03:06 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Gość portalu: lamarr napisał(a): > > > uwazam ze zydzi i palestynczycy sa skazani na porozumienie.Do > > tego musi zostac spelnionych kilka warunkow: > > primo:śmierć jasera arafata. > > secundo:dojscie do wladzy izraelskiej lewicy. > > tertio:wybudowanie muru miedzy oboma nacjami, ale po zielonej > > granicy zeby ten mur nie byl zarzewiem zadnych konfliktow w > > przyszlosci. > > Ze wszystkim sie zgadzam, oprocz tej lewicy. Po ewentualnym > odejsciu Arafata, otaczajace i majace decydujace w tej sprawie > zdanie sasiednie kraje arabskie posadza na jego miejsce druga > marionetke. Przypominam ze rzady lewicy byly juz w Izraelu i > byly wielkim niewypalem. Poprostu z Egiptem, Syria, Libanem czy > z Arabia Saudyjska nie da sie negocjowac w sprawie > palestynskiej z pozycji liberalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorski Re: Wjechano w BAGNO bez pontonu!...!! IP: *.bb.online.no 15.11.03, 03:24 Gość portalu: Sikoski napisał(a): > Gość portalu: Wojtek napisał(a): > > > Gość portalu: lamarr napisał(a): > > > > > uwazam ze zydzi i palestynczycy sa skazani na > porozumienie.Do > > > tego musi zostac spelnionych kilka warunkow: > > > primo:śmierć jasera arafata. > > > secundo:dojscie do wladzy izraelskiej lewicy. > > > tertio:wybudowanie muru miedzy oboma nacjami, ale po > zielonej > > > granicy zeby ten mur nie byl zarzewiem zadnych konfliktow w > > > przyszlosci. > > > > Ze wszystkim sie zgadzam, oprocz tej lewicy. Po ewentualnym > > odejsciu Arafata, otaczajace i majace decydujace w tej sprawie > > zdanie sasiednie kraje arabskie posadza na jego miejsce druga > > marionetke. Przypominam ze rzady lewicy byly juz w Izraelu i > > byly wielkim niewypalem. Poprostu z Egiptem, Syria, Libanem > czy > > z Arabia Saudyjska nie da sie negocjowac w sprawie > > palestynskiej z pozycji liberalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z USA FASZYZM OBUSTRONNY ZYDZI-NIEMCY IP: *.ca.astound.net 15.11.03, 06:04 Znów jakiś zacietrzewiony żyd napisał. Po tym małym wybiegu przejdziecie do Drank nach Osten, ale w Azji Mniejszej. Jest to zadziwiające macie takie same parszywe serca, pełne dumy i wszelkiego oszustwa Niemcy-Zydzi. Dwa diabły pełne wszelkiego podstępu. Ale jest tylko jedno wyjście dane pod niebem dla nas wszystkich Jezus Chrystus. Którego wy obaj nie chcecie uznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Wine za nazizm i holocoust ponosi Myszka Miki, Santa IP: *.075.popsite.net 15.11.03, 06:54 Klaus, Pinokio i Calineczka. Od Niemcow prosze sie odczepic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt wazny Re: Niemieccy chadecy wyrzucili z parlamentu sweg IP: 212.122.200.* 15.11.03, 08:43 ...przed wielu,wielu laty zyl poeta,ktory sam sawoj narod nazwal<bestia blondynowa..>Pamietacie kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Gościu powiedział to co każdy srednio zorientowany w IP: *.chello.pl 15.11.03, 09:27 historii bardzo dobrze wie.Niestety zyjemy w czasach tyranii umysłowej jakiś idiotów którzy każdą wypowiedż nie po myśli żydkom widzą jako antysemicką.Ze swojej strony mogę tylko dodać że nie tylko wsród żydów komunistów w ZSRR byli mordercy.Na początku istnienia Izraela bojówkiżydowskie robiły takie pacyfikacje osiedli paletyńskich ze i ss byłoby dumne z ich dokonań.Nasze Jedwabne (zresztą bardzo watpliwe) to pestka przy wyczynach żydków w Palestynie w okresie od 1946 do 1950.Wkońcu mieli sie od kogo uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: O przywodcy ZYDOW ! IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 15.11.03, 14:50 Gość portalu: historyk napisał(a): > historii bardzo dobrze wie.Niestety zyjemy w czasach tyranii > umysłowej jakiś idiotów którzy każdą wypowiedż nie po myśli > żydkom widzą jako antysemicką.Ze swojej strony mogę tylko dodać > że nie tylko wsród żydów komunistów w ZSRR byli mordercy.Na > początku istnienia Izraela bojówkiżydowskie robiły takie > pacyfikacje osiedli paletyńskich ze i ss byłoby dumne z ich > dokonań.Nasze Jedwabne (zresztą bardzo watpliwe) to pestka przy > wyczynach żydków w Palestynie w okresie od 1946 do 1950.Wkońcu > mieli sie od kogo uczyć! W pelni sie zgadzam !!! Powiem wiecej, nie trzeba sie cofac do lat 1946-1950,wystarczy przeczytac o wyczynach "krwawego rzeznika"/ Ariela Sharona- przywodcy zydow/ w nie tak odleglaj przeszlosci.Ma on na swoim sumieniu /czy on ma sumienie?/,posrednio i bezposrednio TYSIACE istnien ludzkich !!!!! Czyz nie jest zbrodniarzem ? I takie INDYWIDUUM zostalo wybrane przez ZYDOW na przywodce ISRAELA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Powinien za Jadwebne przeprosić IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.03, 09:35 ... tak jakżeśmy to wszyscy uczynili złotymi ustami "prezydenta wszystkich Polaków". A może koleś miał trochę racji, tylko ma pecha, że jest Niemcem? Bo w Polsce nikt od Żydów nie otrzymał podziękowań za kilkaset lat swobód obywatelskich, azylu dla swej tradycji, kultury, za Przywileje Koszyckie...? Kreuje się za to wizerunek Polaka- antysemity, przy czym zatrzecieżwienie jest ogromne, i tak obrzydliwe, nietolerancja niemal ... faszystowska- wystarczy pojechać do Oświęcimia podczas "Marszu Żywych". Może by przestać "posypywać główy popiołem" właśnie, a zwrócić się do ambasady Izraela w Warszawie o oficjalne podziękowanie dla Narodu Polskiego za kilka wieków tolerancji nie spotykanej nigdzie indziej w Europie, i uzanie choćby tego faktu! Wracając do Hofmanna, to zastanawia mnie jedno pytanie: czy ponióśł by aż takie konsekwencje dgyby jego wypowiedź dotyczyła jakiejkolwiek grupy azylantów w Niemczech? Odpowiedź chyba znam ... Odpowiedz Link Zgłoś