Gość: Tomek44 IP: 213.8.97.* 19.11.03, 10:28 Kradnie niki i wypisuje swinstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wqrwiony2 Re: Czyli robi to samo, co niektórzy z was IP: *.crowley.pl 19.11.03, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czyli robi to samo, co niektórzy z was IP: 194.90.65.* 19.11.03, 10:40 ah ah, wkurwiony, znow te uogolnienia.... my zydzi z israela nie kradniemy nikow i nie wypisujemy swinstw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 A ja jestem Królewna Śnieżka... IP: *.crowley.pl 19.11.03, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Miło mi. Wlademar Batura jestem IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 19.11.03, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Przyspieszony KURS POLSKIEGO dla dany33 IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.11.03, 23:49 "niektorzy" - to NIE JEST uogolnienie "masowo" - to JEST uogolnienie > ah ah, wkurwiony, znow te uogolnienia.... my zydzi z israela nie kradniemy > nikow i nie wypisujemy swinstw... zaklinaj rzeczywistosc, zaklinaj. co do swinstw i twoich na nie ostrej reakcji, to radze zajrzec pod ten link i przeczytac sobie twoja odpowiedz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8684497&a=8698133 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8698278&a=8698430 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Przyspieszony KURS POLSKIEGO dla dany33 IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 20.11.03, 23:12 nu, mirmil, besciak to zyd z israela???????? nawet nie wiem, czy zyd. ale jesli, to nie z israela..... a wyraznie napisalam :mu zydzi z israela".... :) za kurs dziekuje, ale niepotrzebnie sie wysilasz. jak czegos nie rozumiem, to nie wstydze sie zapytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil chyba ze nie zdajesz sobie sprawy ze nie rozumiesz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 21.11.03, 11:52 >jak czegos nie rozumiem, to > nie wstydze sie zapytac... chyba ze nie zdajesz sobie sprawy ze nie rozumiesz i wtedy nawet nie wiesz, ze powinnas zapytac. ewidentnie nie znasz znaczenia slow "niektorzy" oraz "masowo" i stad te wygibasy o uogolnieniach. no wlasnie - "my zydzi". sprawdz sobie swoje reakcje na jego rozkoszne posty. zreszta wcale nie jest wykluczone, ze "besciak" to kolejny nick wymyslony dla robienia tlumu... ale to juz zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo dam ci rade Tomek..... IP: *.tpgi.com.au 19.11.03, 11:08 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kradnie niki i wypisuje swinstwa ja na twoim miejscu bym sie OBRAZIL na to forum i za cholere nigdy tutaj nie zajrzal.. ..pomysl o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s moglbys namowic rowniez dane ,ftracalski.....i paru innych zeby rowniez sie obrazili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Popieram apel i obiecuję śliczny wątek pożegnalny IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dam ci rade Tomek..... IP: 194.90.65.* 19.11.03, 11:34 olo to od olal? nu, my nie kradniemy nikow, nie wypisujemy swinstw i sie nie obrazamy..... nie masz miec co nadzieji, ze stad znikniemy i damy wam hasac do woli.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: dam ci rade Tomek..... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 11:36 Tylko łżecie jak psy - a Fredzio to może nie obrażał? a jarek, jeż i reszta? Nie dość, że stara i brzydka, to jeszcze zakłamana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: dam ci rade Tomek..... IP: 194.90.65.* 19.11.03, 11:42 nu, wkurwielski, nie taka stara i nie taka brzydka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Ale zakłamana... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iblis Re: dam ci rade Tomek..... IP: *.ipt.aol.com 19.11.03, 12:28 Gość portalu: dana33 napisał(a): > olo to od olal? > nu, my nie kradniemy nikow, nie wypisujemy swinstw i sie nie obrazamy..... > nie masz miec co nadzieji, ze stad znikniemy i damy wam hasac do woli.... :) > dana to rym od niewysrana? > kradniecie wszystko, wypisywac swinstw nie potrzebujecie bo samo wasze istnienie jest juz swinstwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 11:19 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kradnie niki i wypisuje swinstwa To niejaki jewhater, czyściciel kibli z Kanady, o IQ nizszym niż 88 (co zostało ustalone przez forumowiczów w ogolnodostępnej sondzie jakieś 2 lata temu). Ustalono też ponad wszelka wątpliwość, że swego czasu nadawał z pewnego zakładu psychiatrycznego, co myślę, wiele wyjaśnia. Widocznie pacjentom w ramach terapii pozwalano na dostęp do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net IP: 213.8.97.* 19.11.03, 11:59 Chcialem sie wycofac. Bo naprawde z ta zgraja imbecyli trudno jest dyskutowac. To istny chasiok i beblanie. Wielu forumowiczow o IQ wyzszym niz olo, AD, P wkurwiony ( tez bym byl gdybym mial jego poziom, przepraszam podpoziom) juz sie wycofalo. Jednak od czasu do czasu bede was odwiedzal, wlasnie dlatego, ze jestescie kloaka. Troche was powkurwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: a ty wiesz, co IQ znaczy, neandertalu? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: a ty wiesz, co IQ znaczy, neandertalu? IP: 213.8.97.* 19.11.03, 12:10 A ty wiesz co to jest neandertal? Odpowiedz Link Zgłoś
sokolka2 Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 12:16 Jeszcze Tomku poltora miesiaca bedzie mogl krasc nicki.Od przyszlego roku bedzie mozna pisac na forum tylko po zalogowaniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net IP: 213.8.97.* 19.11.03, 12:20 sokolka2 napisał: > Jeszcze Tomku poltora miesiaca bedzie > mogl krasc nicki.Od przyszlego roku > bedzie mozna pisac na forum tylko po zalogowaniu. > pozdrawiam Kiedy odwiedzam Polske, to moi polscy przyjaciele sa wsciekli na takich jak oni, poniewaz przez nich w swiecie Polak kojarzy sie z idiota. Stad tyle kawalow liczbowo na rowni o Polakach i blondynkach. O Zydach tez jest sporo dowcipow, czesto dosc obrzydliwych, ale nigdy Zyd nie wystepuje w nich jako idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: A występuje, występuje... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmosaltana glupota 19.11.03, 12:29 Drogi Panie Tomku, sluszna uwaga, w koncu nie na darmo mowi sie, ze gdy Pan Bog chce ukarac to odbiera rozum. Pan Bog wybral narod zydowski, nie latwo jest byc wybranym, ale o karaniu ani slowa nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 12:19 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kradnie niki i wypisuje swinstwa Masz racje to wulgarna swi..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: O - skrzyknęliście się? Kupą, mości panowie... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iblis Jestes malo zrozumialym... IP: *.ipt.aol.com 19.11.03, 12:34 > Adresujac to stado per ...'mosci panowie', nie znajdujesz zrozumienia. Sproboj zwracac sie do nich per 'wieprze', to wowczas dopiero bedzie reakcja. Wieprzowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Sorry, zapomniałem o potrzebie komunikatywności IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
puls A co ci sie nie podoba titus-wqrwiony ty arabska 19.11.03, 12:39 V kolumno w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Aaa - mój ulubiony oszołomek pulsiczek! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:40 Jeden z tych, co to wedle Dany nie bluzgają! Daj głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iblis Uwaga na ten watek!!! IP: *.ipt.aol.com 19.11.03, 12:36 > Stado wieprzowych zydow sie po tym watku ugania!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Uwaga na ten watek!!! IP: 213.8.97.* 19.11.03, 12:52 Gość portalu: Iblis napisał(a): > > Stado wieprzowych zydow sie po tym watku ugania!!!!! Od kiedy weszliscie na forum stalem sie roslinozerny. Nawet moj ulubiony kotlet schabowy kojarzy mi sie z AD & company Pan Bog wam to wynagrodzi, ze zawrocilem. Wiec kwiczcie sobie dowoli tylko nie zasmradzajcie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iblis Re: Uwaga na ten watek!!! IP: *.ipt.aol.com 19.11.03, 12:58 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: Iblis napisał(a): > > > > Stado wieprzowych zydow sie po tym watku ugania!!!!! > Od kiedy weszliscie na forum stalem sie roslinozerny. > Nawet moj ulubiony kotlet schabowy kojarzy mi sie z AD & company > Pan Bog wam to wynagrodzi, ze zawrocilem. > Wiec kwiczcie sobie dowoli tylko nie zasmradzajcie tego forum. > To nie jestes kannibalem? Dziwne. Przeciez jestes zydem... > Najwidoczniej zby mocno zielonkami ciebie spasiono. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 12:40 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kradnie niki i wypisuje swinstwa Dodaj do tego tego ave , ave , ave titusa-wqrwiony , V kolumne arabska w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Rzuć jakimś nowym epitetem - uwierz w siebie - IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.11.03, 12:42 jestem pewnie, że potrafisz. Na pewno twoje słownictwo przekracza niesłusznie przypisywane ci 250 jednostek leksykalnych: Noooo: raz, dwa, trzy, eeeep! Odpowiedz Link Zgłoś
puls pytanie nadal zostaje bez odp , arabstwo milczy .. 19.11.03, 12:55 Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a): > jestem pewnie, że potrafisz. Na pewno twoje słownictwo przekracza niesłusznie > przypisywane ci 250 jednostek leksykalnych: > Noooo: raz, dwa, trzy, eeeep! Co robisz arabku w Europie do siebie do smrodu spoconych arabkow wracaj Przeciez tutaj w Europie tylko rozwiezlosc , pijanstwo i dziwki a tam u smierdziuchow islamu , raj ? >>>>CO___JEST__POWODEM__ZE__UCIEKAJA__??<< V kolumna muzulmanska drazy Europe i caly Swiat . Wylaza ze swoich smierdzacych i prymitywnych panstw i roznosza zaraze do nas. Jak robaki niszcza dobra zywnosc swoja obecnoscia. Czy chcesz meczet za sasiada !!!!!!!!!!!!! Dlaczego uciekaja ze swojego "raju islamskiego " ?????? CZY DLATEGO , ZE ISLAM NIESIE ZE SOBA CIERPIENIE ,PRYMITYWIZM , BRAK WSZELKICH PRAW OBYWATELSKICH , PRZESLADOWANIE KOBIET I INNYCH RELIGI TYRANIE I DYKTATURY KAMIENIOWANIE MORDOWANIE TO JEST OBLICZE ISLAMU-------BO TAK JEST WE WSZYSTKICH KRAJACH MUZULMANSKICH>>>>>>>>>>>> I TO CHCA ZAPROWADZIC U NAS !!!!!!!!!!!!!!! WON DO SWOICH PRYMITYWNYCH MUZULMANSKICH PANSTW , WON ARABSTWO WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 A mówią, że 250 słów to i szympansa nauczysz... IP: *.crowley.pl 19.11.03, 13:44 rozczarowujesz mnie, Niepokalanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil puls wez przyklad z jojo i sie lecz!!! IP: *.72.64.81.Dial1.Orlando1.Level3.net 19.11.03, 14:27 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=22&w=9128844 jak leczyc na sfizochemie????????? Autor: Gość: Gość: jojo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com Data: 17-11-2003 01:08 + odpowiedz na list mam czeste takie ataki- czy widac jakas pomoc na horyzoncie? > Przynajmniej jeden zyd zdaje sobie sprawe ze swojej sytuacji, jako przedstawiciel 'narodu wybranego' i sie z tego leczyc usiluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: puls wez przyklad z jojo i sie lecz!!! IP: *.proxy.aol.com 19.11.03, 23:17 ty padalcu! Prawdziwy jojo zawsze nadaje z proxy.aol Ponial pan robaczek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nihil Re: puls wez przyklad z jojo i sie lecz!!! IP: *.72.68.120.Dial1.Orlando1.Level3.net 20.11.03, 04:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > ty padalcu! Prawdziwy jojo zawsze nadaje z proxy.aol Ponial pan robaczek??? > Jojo jest jojo jest jojo. Napisane, wiec trzeba wierzyc... > W miedzyczasie lecz sie. No i nie wstydz sie swojej mentalnej przypadlosci, jestesmy tutaj aby tobie pomoc... > Gdzie sie kurwa podzialo to lecznicze krzeslo elektryczne dla joja? Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 22:46 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kradnie niki i wypisuje swinstwa wlasnie ukradl moj i dany Odpowiedz Link Zgłoś
wojo_lubi_w_dupe Re: Uwaga na IP: *.bchsia.telus.net 19.11.03, 23:21 za mnie tez ta bestia sie podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 I chce mu się takie gówno tykać? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 20.11.03, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wam wymysle! kradnie swinstwa i wypisuje niki? no to co? IP: *.telia.com 21.11.03, 02:43 a co wy, kurde, powariowaliscie czy co? jak chcecie to wam wymysle! (niki.) Odpowiedz Link Zgłoś