Dodaj do ulubionych

Specjalnie dla popierających USA.

IP: *.ds.pg.gda.pl 19.11.03, 23:09
Wiem jak jest wam smutno, że USA dostaje tak mocno po dupsku w Iraku, moja
lewacka dusza nie może znieść waszego smutku, więc podsyłam wam coś byście
się mogli pośmiać. :oD
www.bushorchimp.com/pics.html
Ja osobiście uśmiałem się do łez ;oD
Obserwuj wątek
    • Gość: lc super. IP: 146.145.235.* 19.11.03, 23:51
    • f.u Naprawde ale daja im w DUPSKO 20.11.03, 00:57
      W jeden dzien w USA ginie wiecej ludzi w wypadkach samochodowych niz w Iraqu
      przez caly tydzien.

Ale im wpierdalaja :-)

Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Wiem jak jest wam smutno, że USA dostaje tak mocno po dupsku w Iraku, moja
      > lewacka dusza nie może znieść waszego smutku, więc podsyłam wam coś byście
      > się mogli pośmiać. :oD
      > www.bushorchimp.com/pics.html
      > Ja osobiście uśmiałem się do łez ;oD
    • dwamiecze Re: Specjalnie dla popierających USA. 20.11.03, 02:00
      Busz to prawdopodobnie najgłupszy palant jakiego mogli znaleźć Amerykanie.
      Narkoman, dezerter w czasie Wietnamu, gdyby nie tatuś to siedział by w pudle.
      Ta małpa nadaje się może na sprzedawcę na stacji benzynowej a nie na
      prezydenta.

On nawet w jednym ludzkim języku nie potrafi mówić. Wciąż popełnia błędy
      gramatyczne kiedy się wypowiada publicznie. Na przykład kiedy chciał podkreślić
      ważność edukacji :), powiedział to w ten sposób:

„The important question about education – is[sic] your children learning?”

Teraz w Londynie obraził się na królową Wielkiej Brytanii bo nie pozwoliła na
      przebudowe pałacu aby sprostać wymaganiom paranoi cesarza Busza.
      • Gość: stranger Re: Specjalnie dla popierających USA. IP: *.whitehouse.gov 20.11.03, 02:48
        specjalnie takiego glupiego wybrali(mafia konserwatywno
        -zydowska) zeby nie zadawal pytan i nie wymadrzal sie
        tylko robil co mu kaza.
    • ping-pong Brakujace ogniwo 20.11.03, 02:54
      Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Wiem jak jest wam smutno, że USA dostaje tak mocno po dupsku w Iraku, moja
      > lewacka dusza nie może znieść waszego smutku, więc podsyłam wam coś byście
      > się mogli pośmiać. :oD
      > www.bushorchimp.com/pics.html
      > Ja osobiście uśmiałem się do łez ;oD

Podobno Busz jest tym brakujacym ogniwem w ewolucji miedzy malpa a czlowiekiem.
      • Gość: Tysprowda Re: Brakujace ogniwo IP: 193.188.161.* 20.11.03, 08:10
        Podobno w USSA zmienia program nauczania w szkolach i beda uczyc dzieci
        ewolucji oraz kreatywizmu.

Cos jak ze bog stworzyl malpe,ktore sie nadal rozwija w czlowieka, co te
        zdjecia dokumentie i przekonywujaca pokazuja. Chociaz daleko od malpy nie
        poszlo z ta ewolucja....
    • Gość: jarek Znalem tych co tak goraco popierali IP: *.fastres.net 20.11.03, 08:29
      kommunizm ,ze dali sie przez Stalina w latach 1936-1938 zastrzelic, powiesic -
      moze mi powiesz co lepiej popierac....
      • gucio60 Re: ile ginie na codzien w polsce 20.11.03, 09:09
        na polskich drogach ginie dziennie wiecej, duzo wiecej niz w iraku amerykanow

odwrocmy bieg historii:
        11 wrzesien - swiat w zalobie po nieslychanym ataku terrorystow, ameryka i
        tzw. spolecznosc miedzynarodowa potepia atak, uno solidarnie uchwala rezolucje
        wzywajaca do walki z terroryzmem
        mija czas, tu i tam wybuchaja nastepne bomby
        uno uchwala nenta rezolucje potepiajaca terroryzm
        ameryka nie reaguje
        swiat zaczyna sie niecierpliwic
        wybuchaja tu i tam nastepne bomby
        uno uchwala rezolucje potepiajaca terroryzm
        coraz czesciej mowi sie glosno o izolacjonalizmie amerykanskim, o papierowym
        tygrysie
        spolecznosc miedzynarodowa dostaje nerwowych skurczy
        amerykanski prezydent staje sie synonimem mieczaka, europejska prasa zaczyna
        grzmiec na alarm
        motloch wychodzi na ulice protestowac w bezsilnosci
        zaczynamy nienawidziec yankesow zarzucajac im, ze zostawili nas na lasce i nie
        lasce terroryzmu
        motloch niesie plakaty antyamerykanskie ale nie z napisem "ami go hom"
        ale "ami zdrajcy", "ami ratujcie", "ami kochamy was" i z cala gama innych
        hasel rozpaczy i zwatpienia

koniec bajki, bo wszystko jedno co ameryka zrobi my i tak bedziemy
        niezadowoleni i bedziemy ja opluwac ale zyc bez niej nie potrafimy

• Gość: Tomson Izolacjonizm amerykański to marzenie. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.11.03, 11:04
          Zjednoczonej Europie nikt nie będzie w stanie zagrozić militarnie, zjednoczenie
          Euro-armii torpedują jak na razie tylko USA i jej zdradzieckie kacyki w Europie.
          Co do tych wybuchających bomb to wybuhałyby one tylko w USA, nie w Europie.
          Al-Kaida uznawała za swojego wroga tylko USA i Izrael, UE nie mordowało Arabów,
          nie odbierało nacjom arabskim prawa do ich państw, nie kradło arabskiej ropy,
          nie prowokowało Arabów swoim prostackim zachowaniem na Bliskim Wschodzie.
          Europa jednoczyłaby się w największe supermocarstwo i z politowaniem patrzyła
          na USA w jaką kabałę się wpakowały przez swoje prostactwo.
          Zresztą trzeba być kretynem by wiązać Husejna z Al-Kaidą, nawet orangutanek
          Bush przyznał że nie znaleziono żadnych dowodów na takie związki.
      • Gość: Tomson A co ma wspólnego potępiania bandytyzmu IP: *.ds.pg.gda.pl 20.11.03, 15:27
        międzynarodowego z komunizmem? Nie zachowój się jak skończony krety.

Gość portalu: jarek napisał(a):

> kommunizm ,ze dali sie przez Stalina w latach 1936-1938 zastrzelic, powiesic -
        > moze mi powiesz co lepiej popierac....
    • Gość: jastrzab Re: Specjalnie dla popierających USA. IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 20.11.03, 08:46
      ja milo ze Tomson w koncu znalazl sobie nareszcie nastepny mit - ze USA dostaje
      w dupe w Iraku. Jak nie komunizm to ten facet musi zawsze sie uczepic jakiejs
      legendy i mitow - baw sie dobrze czerwony faszysto.
      • Gość: Tomson Hmm... a białe myszki i krasnoludki też widziałeś, IP: *.ds.pg.gda.pl 20.11.03, 15:25
        tak jak widzisz czerwonych faszystów? Proponuję mniej pić, lub pójśc na jakąś
        terapię. Oglądałeś "Piękny Umysł"? Jak widzisz ze schizofremią też można żyć,
        poprostu olewaj tych czerwonych faszystów i krasnoludki, a jak zobaczysz coś
        równie nierealnego to zapytaj się dobrego kumpla, który wie o twoim problemie i
        cię nie wyśmieje, czy on też to widzi.

Gość portalu: jastrzab napisał(a):

> ja milo ze Tomson w koncu znalazl sobie nareszcie nastepny mit - ze USA
        dostaje
        >
        > w dupe w Iraku. Jak nie komunizm to ten facet musi zawsze sie uczepic jakiejs
        > legendy i mitow - baw sie dobrze czerwony faszysto.

• Gość: ........ Re: Specjalnie dla popierających USA. IP: *.home.cgocable.net 20.11.03, 15:29
        Gość portalu: jastrzab napisał(a):

> ja milo ze Tomson w koncu znalazl sobie nareszcie nastepny mit - ze USA
        dostaje
        >
        > w dupe w Iraku. Jak nie komunizm to ten facet musi zawsze sie uczepic
        jakiejs
        > legendy i mitow - baw sie dobrze czerwony faszysto.

>>ZAPOMNIALES DODAC O KUBIE I KOREI...........
    • Gość: Jan WON NAJMICI Z IRAKU IP: *.icpnet.pl 20.11.03, 08:48
      • Gość: Tysprowda Re: WON NAJMICI Z IRAKU IP: 193.188.161.* 20.11.03, 11:20
        Polskie zywe tarcze amerykansynow stabilizujacych okupacje w Irakoriko w celu
        piratyzacji majatku narodowego dla zlodzieji z Rady Tymczasowej i z USraela -
        do domu marsz!
    • Gość: wqrwiony2 Widziałem to, ale w okrojonej wersji - niezłe IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 20.11.03, 15:28
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka