marcus_crassus 27.11.03, 21:02 oglaszam wspaniala wiadomosc... Bimi powrocil :)))) Bimi,brakowalo Cie :)))))))) az sie wzruszylem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Re: Bimi wrocil :DDDDDDDDDDDDDDDD 27.11.03, 21:04 Cieszę się, że się cieszysz, ale ja przecież nigdzie nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to dzis pierwsza fajna rzecz jaka mnie spotyka :)) 27.11.03, 21:07 jakos mam dzis zupelnie do dupy dzien (pewnie efekt jesieni),a tutaj taka niespodzianka :)))))) Bimi,pije zaraz drina za Twoje zdrowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: to dzis pierwsza fajna rzecz jaka mnie spotyk 27.11.03, 21:14 marcus_crassus napisał: > jakos mam dzis zupelnie do dupy dzien (pewnie efekt jesieni),a tutaj taka > niespodzianka :)))))) > > Bimi,pije zaraz drina za Twoje zdrowie :))) Widzisz markus jak czesem niewiele trzeba do szczęścia? Wystarczy nie zajebywać wszystkich, których ma się ochotę zajebać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus racja:))peace and friendship :))))))to jest to :)) 27.11.03, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: racja:))peace and friendship :))))))to jest t 27.11.03, 21:21 wyobrażasz sobie jakby wyglądał twój dzisiejszy dzień, gdybyś nie musiał się martwić o pracę i to czy za trzy lata będziesz miał gdzie mieszkać? zamiast spieprzać przed wojną... no niestety, nie każdy jest lewakiem. dlatego pozostaje ci już chyba tylko cieszyć się z tego, ze ja ciągle tu jestem. bo cała reszta to jednak syf czekający na rewolucję. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus swiete slowa bimi,swiete slowa :))) 27.11.03, 21:25 jestem wlasnie w melancholijnym nastroju wiec przyznaje ci zupelnie racje :)))) zadnej wojny,zadnych zmartwien o prace,wszyscy szczesliwi i zadowoleni :))))) pikna wizja Bimi,pewnie nierealna ale pikna :)))))) dlatego ludzie wymyslili sobie bimi wizje raju ;))))) lece na dzis :))) w sumie jesli bys nie wpadl przed swietami zycze "merry christmas and happy new year" :))))))) albo jak ja bym nie wpadl - byc moze niedlugo znow bede mial kolejny wyjazd z RP... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: swiete slowa bimi,swiete slowa :))) 27.11.03, 21:43 marcus_crassus napisał: > albo jak ja bym nie wpadl - byc moze niedlugo znow bede mial kolejny wyjazd z > RP... Skorom jesteś tak przyjaźnie nastawiony to może to wykorzystam... Życzę ci tego wyjazu z okazji zbliżającego Mikołaja. Bo tutaj to jednak syf. Zreszta, czego się spodziewać? Wprawdzie od 14tu lat rządzą u nas żydzi, ale na razie niestety mało inwestują. Na razie wyłącznie w media i polityków. Czyli coś, czego najmniej nam teraz potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: racja:))peace and friendship :))))))to jest t 27.11.03, 21:26 Gupiś, Bimi. Założenia "systemu" są generalnie OK. To tylko Polacy jak zwykle wszystko spieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a ja sie dzis zgodze z bimim :)))) 27.11.03, 21:28 zalozenia systemu sa do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: racja:))peace and friendship :))))))to jest t 27.11.03, 21:29 werw napisał: > Gupiś, Bimi. Założenia "systemu" są generalnie OK. To tylko Polacy jak zwykle > wszystko spieprzą. Polacy są daleko w tyle, za tymi co pieprzą. Ale mam nadzieję, że rychło nadrobią zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: racja:))peace and friendship :))))))to jest t 27.11.03, 21:31 Obawiam się, że nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: racja:))peace and friendship :))))))to jest t 27.11.03, 21:33 werw napisał: > Obawiam się, że nie rozumiem. Obawiam się, że rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus w tym momencie wynik wyborow znow staje 27.11.03, 21:05 pod znakiem zapytania :))))))))))) Bimi to zawodnik ktory moze wszystko odwrocic :)))))))))) poza tym bimi jest niezwykle w odroznieniu od tomsona sympatyczny i wszyscy uwielbiaja Bimiego :))))))) pamietaj Bimi jakby co ze byl rok temu plan zafundowania Ci (gdybys wygral) wycieczki do Roswell,wiec moze teraz sie uda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Raczej nie 27.11.03, 21:11 Teraz już wszyscy wiedzą, że znowu ty wygrasz, markus. Swoją drogą, nie za często te nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus hehe....:))))no nie wiem :))))) 27.11.03, 21:13 wycieczka do Roswell w sumie fajna rzecz :))))))))) a beda znow dla zachowania tradycji "pajacesiewybieraja"????? bedzie bardzo sympatycznie,atmosfera jak w rodzinie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Bimi, wracaj.! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.03, 22:11 zapewniam serdecznie, ze nigdy nie byles moim typem do glownej nagrody tego Forum... Ale bez Ciebie to Forum wiednie, ja warzywa bez woody. Wracaj choopie...!!! (Inaczej bedziemy musieli, w zastepstwie, sadzac islamusow na grzadkach...!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Bimi, wracaj.! 27.11.03, 22:19 Przyjdą i po ciebie J.K., bez sadzeniena na grządkach. A wiesz co to jest rzydkiewka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. BIMI, nie wiem - slowo humoru! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.03, 22:22 ale wracaj, muvie Ci. a rzyd-kiewkami sie nie przejmuj. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi ja też nie wiem 27.11.03, 22:26 ale fajnie brzmi. rzydkiewka - zupełnie jak koleś, z ktorym dziś gadałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Bimi wrocil :DDDDDDDDDDDDDDDD 28.11.03, 14:16 HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś