Gość: Dr Fan IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 01:54 JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO DROGIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NY Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:19 www.dzn.com/~laverne/September11.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:34 www.adorablerats.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ЯR Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:37 www.altpet.net/rodents/rats/images/oerat2a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:39 home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/petrats.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.244.181.172.Dial1.NewYork2.Level3.net 01.02.02, 02:39 Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO > DROGIE !!! Za pieknie napisane,powinno byc: JACKU,TY SMIERDZACY ODCHODZIE SZCZURA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Fan Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:47 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO > > > DROGIE !!! > > Za pieknie napisane,powinno byc: JACKU,TY SMIERDZACY ODCHODZIE SZCZURA ! ________________________________________________________________________________ Musisz go zrozumiec bo on jest ciezko chory swoja wlasna nienawiscia... i tylko milosc do szczurow go z niej wyleczy BO ON JEST SZCZUR ... SSAKI pochodza genetycznie w 95 % od myszy...to jest smutna prawda ludzkosci.... Z wyrazami szacunku dr F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoń Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:41 home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/newboy1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j71 Re: A co ci do tego. Słońe się szczurów boją 01.02.02, 03:30 Gość portalu: Słoń napisał(a): > <a href="www.iprive.com/m/nph- i.cgi/01000/687474703a2f2f686f6d652e6174742e6e65742f25374 5746f796c6574626f776c6262732f6e6577626f79312e6a7067">home .att.net/%7Etoyl > etbowlbbs/newboy1.jpg</a> Słoń ty żydowski fałszerzu. To nie ja jestem na tej fotce, to moja mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY Re: A co ci do tego. Słońe się szczurów boją IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:37 j71 napisał(a): > Gość portalu: Słoń napisał(a): > > > <a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">www.iprive.com/m/nph-</ > a> > i.cgi/01000/687474703a2f2f686f6d652e6174742e6e65742f25374 > 5746f796c6574626f776c6262732f6e6577626f79312e6a7067">home > .att.net/%7Etoyl > > etbowlbbs/newboy1.jpg</a> > > Słoń ty żydowski fałszerzu. To nie ja jestem na tej > fotce, to moja mamusia > www.interlog.com/~audiotre/rats/HeberDownsRescueRats.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁOń Re: A co ci do tego. Słońe się szczurów boją IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:40 j71 napisał(a): > Gość portalu: Słoń napisał(a): > > > <a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">www.iprive.com/m/nph-</ > a> > i.cgi/01000/687474703a2f2f686f6d652e6174742e6e65742f25374 > 5746f796c6574626f776c6262732f6e6577626f79312e6a7067">home > .att.net/%7Etoyl > > etbowlbbs/newboy1.jpg</a> > > Słoń ty żydowski fałszerzu. To nie ja jestem na tej > fotce, to moja mamusia > ______________________________________________________ CHCESZ SLONIA ??? home.t-online.de/home/wwcwfeu/cheese.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 02:42 Trafiony, zatopiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drFjord Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 02:56 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Trafiony, zatopiony ____________________________________________ czesc Zsypek ! home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/surprise.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 03:07 Gość portalu: drFjord napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Trafiony, zatopiony > > ____________________________________________ > czesc Zsypek ! > > <a href="http://home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/surprise.jpg">home.att.net/%7Etoy > letbowlbbs/surprise.jpg</a> O rany! Jaki piekny! To szczurek czy nie szczurek? ciezko poznac, tak galy wybalusza. Piekny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Fa Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:12 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: drFjord napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Trafiony, zatopiony > > > > ____________________________________________ > > czesc Zsypek ! > > > > <a href="http://home.att.net/%7Etoyletbowlbbs/surprise.jpg">home.att > .net/%7Etoy > > letbowlbbs/surprise.jpg</a> > > O rany! Jaki piekny! To szczurek czy nie szczurek? ciezko poznac, tak galy > wybalusza. Piekny:) > __________________________________________________________________________ Pamietasz u Adamsa szczury robily eksperymenty na ludziach a nie odwrotnie...-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:02 www.rmca.org/Clubinfo/rmcaform.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: █▄▄▄▄█ Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:06 home.att.net/~toyletbowlbbs/cheese.gif www.geocities.com/Heartland/Bluffs/1729/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankiel Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 03:13 Gość portalu: █▄▄▄▄█ napisał(a): > <a href="http://home.att.net/~toyletbowlbbs/cheese.gif">home.att.net/~toyletbow > lbbs/cheese.gif</a> > <a href="http://www.geocities.com/Heartland/Bluffs/1729/">www.geocities.com/Hea > rtland/Bluffs/1729/</a> Ten czarny znak,przypomina mi skrzynke,przez "szczury" zaprojektowane,na skurwiela jacka wieczne odpoczywanie. HOJ Z NIM,powiedzial proboszcz i machnal siekiera w dach jacka domu wieczystego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:16 Gość portalu: Yankiel napisał(a): > Gość portalu: █▄▄▄▄█ napisał(a): > > > <a href="http://home.att.net/~toyletbowlbbs/cheese.gif">home.att.net > /~toyletbow > > lbbs/cheese.gif</a> > > <a href="http://www.geocities.com/Heartland/Bluffs/1729/">www.geocit > ies.com/Hea > > rtland/Bluffs/1729/</a> > > Ten czarny znak,przypomina mi skrzynke,przez "szczury" zaprojektowane,na > skurwiela jacka wieczne odpoczywanie. HOJ Z NIM,powiedzial proboszcz i machnal > siekiera w dach jacka domu wieczystego! _______________________________________________________________ AMEN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek A to dlatego sie tak interesujesz szczurami, J71. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 03:10 Chcesz wiecej wiedziec o rodzinie. To zrozumiale, nie wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FrU Re: A to dlatego sie tak interesujesz szczurami, J71. IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:14 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Chcesz wiecej wiedziec o rodzinie. To zrozumiale, nie wstydz sie. ______________________________________________________________________ Masz racje niech to powie otwarcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: A to dlatego sie tak interesujesz szczurami, J71. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 03:18 Gość portalu: Dr.FrU napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Chcesz wiecej wiedziec o rodzinie. To zrozumiale, nie wstydz sie. > ______________________________________________________________________ > > Masz racje niech to powie otwarcie.... Hi hiii. Portrety rodzinne sa, jeszcze tylko sciezki dzwiekowej brakuje, zeby mu popiszczala troche. Tu jednak narod bardzo zyczliwy na tym Forum jest. Widza, ze chlopak ma problem rodzinny, i zaraz ofiarnie sie rzucaja niesc pomoc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Rodzina Jacka71 ?????????????????-) IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:19 www.geocities.com/Heartland/Bluffs/1729/ratgang.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ЯR Re: Rodzina Jacka71 ?????????????????-) IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:23 home.t-online.de/home/wwcwfeu/herbst.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/mampf.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/drop.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankiel Re: Rodzina Jacka71 ?????????????????-) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 03:28 Gość portalu: ЯR napisał(a): > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/herbst.jpg">home.t-online.de/home > /wwcwfeu/herbst.jpg</a> > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/mampf.jpg">home.t-online.de/home/ > wwcwfeu/mampf.jpg</a> > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/drop.jpg">home.t-online.de/home/w > wcwfeu/drop.jpg</a> W trzecim linku jacka rozpoznalem. PO OCZACH KRWIOZERCZYCH I MINIE PIERDOLNIETEGO GRYZONIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Re: Rodzina Jacka71 ?????????????????-) IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:33 Gość portalu: Yankiel napisał(a): > Gość portalu: ЯR napisał(a): home.t-online.de/home/wwcwfeu/herbst.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/mampf.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/drop.jpg > W trzecim linku jacka rozpoznalem. PO OCZACH KRWIOZERCZYCH I MINIE > PIERDOLNIETEGO GRYZONIA ! _____________________________________________________________ ale to nasz krewniak SSAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Jacek71 sie chyba z rodzina poroznil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 03:24 Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus dupe pbrabia. A moze jemu? I dlatego sie tak denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFrnd Re: Jacek71 sie chyba z rodzina poroznil IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:29 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus dupe pbrabia. A moze > jemu? I dlatego sie tak denerwuje? _________________________________________________________________ Nerwy ma na wykonczeniu...biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankiel Re: Jacek71 sie chyba z rodzina poroznil IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 03:38 Gość portalu: DrFrnd napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus dupe pbrabia. A > moze > > jemu? I dlatego sie tak denerwuje? > > _________________________________________________________________ > > Nerwy ma na wykonczeniu...biedaczek Czy ten "ssak" honoru nie ma,aby w tej chwili tak uroczystej,kiedy mu w oczy pluja,mordy nie otworzyc? Boi sie idiota,ze mu morde zakleja? Do boju jacek,do boju synu narodu kapciowatego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Fräjd Czy ten "ssak" honoru nie ma ??????????? IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:47 Gość portalu: Yankiel napisał(a): > Gość portalu: DrFrnd napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus dupe pbrabi > a. A > > moze > > > jemu? I dlatego sie tak denerwuje? > > > > _________________________________________________________________ > > > > Nerwy ma na wykonczeniu...biedaczek > > Czy ten "ssak" honoru nie ma,aby w tej chwili tak uroczystej,kiedy mu w oczy > pluja,mordy nie otworzyc? Boi sie idiota,ze mu morde zakleja? Do boju jacek,d > o > boju synu narodu kapciowatego! ___________________________________________________________ Oj chyba sil mu NIE stanie....-) home.t-online.de/home/wwcwfeu/taucher.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihlanz.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihzwei.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankiel Re: Czy ten IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 04:02 Gość portalu: Dr.Fräjd napisał(a): > Gość portalu: Yankiel napisał(a): > > > Gość portalu: DrFrnd napisał(a): > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus dupe p > brabi > > a. A > > > moze > > > > jemu? I dlatego sie tak denerwuje? > > > > > > _________________________________________________________________ > > > > > > Nerwy ma na wykonczeniu...biedaczek > > > > Czy ten "ssak" honoru nie ma,aby w tej chwili tak uroczystej,kiedy mu w oc > zy > > pluja,mordy nie otworzyc? Boi sie idiota,ze mu morde zakleja? Do boju ja > cek,d > > o > > boju synu narodu kapciowatego! > > ___________________________________________________________ > > Oj chyba sil mu NIE stanie....-) > > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/taucher.jpg">home.t-online.de/hom > e/wwcwfeu/taucher.jpg</a> > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihlanz.jpg">home.t-online.de/ho > me/wwcwfeu/weihlanz.jpg</a> > <a href="http://home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihzwei.jpg">home.t-online.de/ho > me/wwcwfeu/weihzwei.jpg</a> > 99.999999 % !!!!!!!!!!!!!!!! Drugi link!!!!! jacek 71!!!!!!!!!!!!! Po oczach go poznalem !!!!!!!! To on !!!!!!!!!!!!!!!! Zdjecie pukniete po jego wyjsciu z piwnicy,w slumsach Brukseli !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.FrU Re: Czy ten IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 15:53 Gość portalu: Yankiel napisał(a): > Gość portalu: Dr.Fräjd napisał(a): > > > Gość portalu: Yankiel napisał(a): > > > > > Gość portalu: DrFrnd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > > > > > > Wlasnie oglosil, ze jego rodzina, za przeproszeniem,komus d > upe p > > brabi > > > a. A > > > > moze > > > > > jemu? I dlatego sie tak denerwuje? > > > > > > > > ________________________________________________________________ > _ > > > > > > > > Nerwy ma na wykonczeniu...biedaczek > > > > > > Czy ten "ssak" honoru nie ma,aby w tej chwili tak uroczystej,kiedy mu > w oc > > zy > > > pluja,mordy nie otworzyc? Boi sie idiota,ze mu morde zakleja? Do bo > ju ja > > cek,d > > > o > > > boju synu narodu kapciowatego! > > > > ___________________________________________________________ > > > > Oj chyba sil mu NIE stanie....-) home.t-online.de/home/wwcwfeu/taucher.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihlanz.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihzwei.jpg 99.999999 % !!!!!!!!!!!!!!!! Drugi link!!!!! jacek 71!!!!!!!!!!!!! Po oczach go poznalem !!!!!!!! To on !!!!!!!!!!!!!!!! Zdjecie pukniete po jego wyjsciu z piwnicy,w slumsach Brukseli !!!! .................................................... Jestes pewny ? home.t-online.de/home/wwcwfeu/weihlanz.jpg ??? Odpowiedz Link Zgłoś
__vist__ Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! 01.02.02, 03:37 Wy mojego wojownika zostawcie w spokoju Nigdy nas nie pokonacie bo wasza broń jest nieszlachetna Same fałszerstwa Każdy z was jest żydowskim stworem Tyle Ników a to oczywiście jedna żydowska osoba Ja was rozpoznaje po wulgarności Ja was rozpoznaję po fałszerstwu Ja was rozpoznaję po nienawiści do Polski Ja was rozpoznaję po postach prożydowskich To jest wszystko fałsz Wy wszyscy jesteście jedą osobą na anonimowych serverach To jest konspiracja przeciwko prawdzie na bardzo dużej skali pzdr Vost_________________________/ Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO > DROGIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankiel Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 03:41 __vist__ napisał(a): > > Wy mojego wojownika zostawcie w spokoju > > Nigdy nas nie pokonacie bo wasza broń jest nieszlachetna > > Same fałszerstwa > > Każdy z was jest żydowskim stworem > > Tyle Ników a to oczywiście jedna żydowska osoba > > Ja was rozpoznaje po wulgarności > > Ja was rozpoznaję po fałszerstwu > > Ja was rozpoznaję po nienawiści do Polski > > Ja was rozpoznaję po postach prożydowskich > > To jest wszystko fałsz > > Wy wszyscy jesteście jedą osobą na anonimowych serverach > > To jest konspiracja przeciwko prawdzie na bardzo dużej > skali > > pzdr > > Vost_________________________/ > > > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM > POGODZIC JACKU DZIECKO > > DROGIE !!! > A kto ci arabska mendo zabrania uzywac az tyle obcych nikow!? Zrob to samo .jezeli potrafisz,glabie jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 03:41 __vist__ napisał(a): > > Wy mojego wojownika zostawcie w spokoju > > Nigdy nas nie pokonacie bo wasza broń jest nieszlachetna > > Same fałszerstwa > > Każdy z was jest żydowskim stworem > > Tyle Ników a to oczywiście jedna żydowska osoba > > Ja was rozpoznaje po wulgarności > > Ja was rozpoznaję po fałszerstwu > > Ja was rozpoznaję po nienawiści do Polski > > Ja was rozpoznaję po postach prożydowskich > > To jest wszystko fałsz > > Wy wszyscy jesteście jedą osobą na anonimowych serverach > > To jest konspiracja przeciwko prawdzie na bardzo dużej > skali > > pzdr > > Vost_________________________/ > > > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM > POGODZIC JACKU DZIECKO > > DROGIE !!! > __________________________________________________________________________ home.t-online.de/home/wwcwfeu/cheese.jpg home.t-online.de/home/wwcwfeu/knaecke.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 13:51 __vist__ napisał(a): > > Wy mojego wojownika zostawcie w spokoju > > Nigdy nas nie pokonacie bo wasza broń jest nieszlachetna > > Same fałszerstwa > > Każdy z was jest żydowskim stworem > > Tyle Ników a to oczywiście jedna żydowska osoba > > Ja was rozpoznaje po wulgarności > > Ja was rozpoznaję po fałszerstwu > > Ja was rozpoznaję po nienawiści do Polski > > Ja was rozpoznaję po postach prożydowskich > > To jest wszystko fałsz > > Wy wszyscy jesteście jedą osobą na anonimowych serverach > > To jest konspiracja przeciwko prawdzie na bardzo dużej > skali > > pzdr > > Vost_________________________/ > Hi hiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 16:21 www2.flamingtext.com/net-fu/job.cgi?job=316171020 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 16:24 Gość portalu: test napisał(a): > <a href="http://www2.flamingtext.com/net-fu/job.cgi?job=316171020">www2.flaming > text.com/net-fu/job.cgi?job=316171020</a> To bedzie wisialo na ich serwerze tylko przez jakis czas, a potem wymaza. Ale ladne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: 212.244.106.* 01.02.02, 17:05 Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO > DROGIE !!! A ty myślisz że jesteś Freud z Koziej Wólki, Dziecko drogie! skąd wiesz że on jest szczurem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 17:41 Gość portalu: Dr. napisał(a): > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZIECKO > > > DROGIE !!! > > A ty myślisz że jesteś Freud z Koziej Wólki, Dziecko drogie! > skąd wiesz że on jest szczurem ___________________________________________________________________ Z Koziej Wólki ? Panie Dr bardzo mi milo...To Pan te rozprawe pisze...? Dowody niezbite... W jezyku DNA : TTGAGGTTGACCTTGAGCTTGACATTGGTTTACTTTATGTTGGCATTGGTCATGTTGGTATTGGGGTTGAGCTTGGGGTTGG AATTGGGC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 17:47 Gość portalu: D napisał(a): > Gość portalu: Dr. napisał(a): > > > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JACKU DZ > IECKO > > > > > DROGIE !!! > > > > A ty myślisz że jesteś Freud z Koziej Wólki, Dziecko drogie! > > skąd wiesz że on jest szczurem > ___________________________________________________________________ > > Z Koziej Wólki ? Panie Dr bardzo mi milo...To Pan te rozprawe pisze...? > Dowody niezbite... > W jezyku DNA : > > TTGAGGTTGACCTTGAGCTTGACATTGGTTTACTTTATGTTGGCATTGGTCATGTTGGTATTGGGGTTGAGCTTGGGGT > TGG > AATTGGGC _______________________________________________________________________ Ah zapomnialem Doktorku dac Ci mozliwosc odkodowania ....... www.dna2z.com/DNA-o-gram/decode.html pzdr drF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: JACEK71 JEST SZCZUREM !!!!!! W 95% !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:01 I tak oto jackowa szczurzosc zostala naukowo udowodniona. Hi hii Gość portalu: D napisał(a): > Gość portalu: D napisał(a): > > > Gość portalu: Dr. napisał(a): > > > > > Gość portalu: Dr Fan napisał(a): > > > > > > > JESTES SZCZUREM JACKU W 95% !!!!!MUSISZ SIE Z TYM POGODZIC JAC > KU DZ > > IECKO > > > > > > > DROGIE !!! > > > > > > A ty myślisz że jesteś Freud z Koziej Wólki, Dziecko drogie! > > > skąd wiesz że on jest szczurem > > ___________________________________________________________________ > > > > Z Koziej Wólki ? Panie Dr bardzo mi milo...To Pan te rozprawe pisze...? > > Dowody niezbite... > > W jezyku DNA : > > > > TTGAGGTTGACCTTGAGCTTGACATTGGTTTACTTTATGTTGGCATTGGTCATGTTGGTATTGGGGTTGAGCTT > GGGGT > > TGG > > AATTGGGC > _______________________________________________________________________ > > Ah zapomnialem Doktorku dac Ci mozliwosc odkodowania ....... > > <a href="http://www.dna2z.com/DNA-o-gram/decode.html">www.dna2z.com/DNA-o-gram/ > decode.html</a> > > pzdr drF > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D test IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 18:43 ATGATGATGTTGGTCAGAAGAGTCGTAGGGACAGGTAAGACCATGATGATGATGATGTTGAGAACCGGGACAGCAACCAT GTTGGTGGAGAACGTCGGCAGCGGGACCATGATGTTGGTGGAGAACAAGACAGGCGGGATGGTAACAGGCGTGAAGGTAC CACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCACCA CCACCACCACCATTGACCGAAGCAGTCCCAGATGTCGCAGTCTTGAACAAGGGGGGTACAGTATTGAGCGGGACCGTAAT GGTGGTCGCTGGTGAGTTGATAGTCGATATGAAGATGGGTAAGACAGGCGAAAGCACGGTCGATGTCGTCAGCAAGTTGA CAATAGAAGTTACCAGCAGGACCTTGAAAAAGGCTGATTTGAGAACCATAATAACAGCAGAGTTGAGAACCGGGACAGCA ACCATG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test2 Re: test IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 18:45 Briefly, the DNA in our cells is translated by cell machinery to make proteins. The sequence of amino acids in a protein determines its function. The DNA sequence of a gene determines the amino acid sequence of the resulting protein. Thus, any changes in DNA sequence can result in changes in protein function. This is called a mutation. Mutations can be good, bad or neutral depending upon whether the effect of the mutation is positive, negative, or unnoticed. Because the DNA sequence is read three "bases" at a time, the insertion or deletion of one or two bases can throw off the "reading frame" and garble the any message downstream of the mutation. ATA GGT ACC TCT GGG TAG AGC GTC GAT = dna2z.com ATA GGT ACa CTC TGG GTA GAG CGT CGA T = dne^?sy%=| Addition or deletion of three bases will result in a smaller change which may go unnoticed. ATA GGT ACC TCT GGG TAG AGC GTC GAT = dna2z.com ATA GGT ACC TCT GGG AGC GTC GAT = dna2zcom Fortunately, our bodies have rather sophisticated error correction mechanisms that can detect and correct or compensate for many mutations. Try "mutating" a DNA-o-gram to see for yourself. The DNA-o-gram generator uses the genetic code to specify letters of the alphabet instead of coding for proteins. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFUCK JACEK71 JEST HUJ ZLAMANY !!!! IP: *.cm-upc.chello.se 01.02.02, 21:49 TY KURWA YNTELEKTUALYSTO TAKIEGO JEZYKA UZYWASZ : " ty kurwo wyjmij zdupy palec franio-besciak-wojo bedziesz myslal wreszcie . Gowno mnie obchodzi czy nmasz racje jeszcze tego nie pojales i czy jebieszmale dziewczynki czy tez nie; chce mordowac zydow i jade z viri zjebac was w Palestynie. heil PLO izrael kaput sharon kaput jacek71 ja wam kurwy pokaze" PIES CIE J...BAŁ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_jacek71_ Re: JACEK71 JEST HUJ ZLAMANY !!!! 02.02.02, 19:04 Gość portalu: DrFUCK napisał(a): > TY KURWA YNTELEKTUALYSTO TAKIEGO JEZYKA UZYWASZ : > > " ty kurwo wyjmij zdupy palec franio-besciak-wojo > bedziesz myslal wreszcie . > Gowno mnie obchodzi czy nmasz racje jeszcze tego nie > pojales i czy jebieszmale dziewczynki czy tez nie; > chce mordowac zydow i jade z viri zjebac was w > Palestynie. > heil PLO izrael kaput sharon kaput > jacek71 > ja wam kurwy pokaze" > > PIES CIE J...BAŁ !!!!!!!! no no tylko nie pies ,psow nie lubie najwyzej vist . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TALMUD-w seminarium IP: *.cm-upc.chello.se 04.02.02, 23:27 www.aish.com/seminars/whythejews/ Odpowiedz Link Zgłoś