Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MR.CONTI Re: Wzcieli KATA? IP: 64.170.22.* 01.02.02, 17:46 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Gdzie jest to dzieło o bliźniakach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Wzcieli KATA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 17:50 Taaaak....:) Ale jeszcze zdazyl nazwac pana, Mr.Conti, 'kolejnym zydowskim jajcarzem'. Hi hiiii. Egon sie upije z tego wszystkiego. Dzisiaj napisalam dwa limeryki. Utwor, ktory spowodowal taki entuzjazm Kata, nosi tytul: "pewien Jacek szczury wcina": www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=986796&aid=986796 Utwor na czesc blizniakow jojo i jd: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=985759&aid=985759 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: A tu jest najlepszy, o Kacie nekrofilu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:26 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=987318&aid=987318 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Nie, ten lepszy. O Mr.Conti, osobiscie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:57 Pan Conti, nie z miasta Wroclawia Do grzechu mnie ciagle namawial Lecz sprawe poszkapil bo pale swa zapil - wiec wzial nogi za pas i nawial! I teraz ma wole poprawy Zabiera sie chwacko do sprawy Miami szykuje pieczare buduje Lecz moze nie starczyc mu kawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: A moze o moim guscie co do mezczyzn? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:10 Zyjac w kraju, gdzie sie konczy tecza bywa- w prosektorium w lape komus wreczam Bo jakze sa sexy zaraz po sekcji - Ja tak lubie gdy mezczyzna sie wywnetrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Albo o mandatach Egona? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:14 Pewien Egon - negując kazda mysl o grzywnie z piskiem opon zawsze ruszal nader zrywnie Gdy dopadl go prokurator on mruknal pod nosem na to: "Czas i przestrzen nie istnieją obiektywnie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Albo o jihadzie w akcji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:41 Pewien Jihad co papuge mial kakadu nie mogl zniesc biadolen rzewnych i rozkladu wiec ptaka zostawil na Forum sie zjawil i obwiesil paru drani dla przykladu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek A moze o moim guscie co do mezczyzn?- Errata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:39 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Zyjac w kraju, gdzie sie konczy tęcza bywa- w prosektorium kase komus wręczam Oni są tacy sexy, gdy - natychmiast po sekcji! Jak ja lubie gdy mezczyzna sie wywnętrza! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Nie, ten lepszy. O Mr.Conti, osobiscie 01.02.02, 21:42 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Pan Conti, nie z miasta Wroclawia > Do grzechu mnie ciagle namawial > Lecz sprawe poszkapil > bo pale swa zapil > - wiec wzial nogi za pas i nawial! > > I teraz ma wole poprawy > Zabiera sie chwacko do sprawy > Miami szykuje > pieczare buduje > Lecz moze nie starczyc mu kawy.... Ja wcale o tej jaskini nie żartuję. Kijama już od rana kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Nie, ten lepszy. O Mr.Conti, osobiscie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 21:46 pan_conti napisał(a): A pan nie kopie, Mr.Conti? Tylko co, zarzadzaniem sie zajmuje? Hi hi. > Ja wcale o tej jaskini nie żartuję. Kijama już od rana kopie. > Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Wzcieli KATA? 01.02.02, 21:39 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Taaaak....:) Ale jeszcze zdazyl nazwac pana, Mr.Conti, 'kolejnym zydowskim > jajcarzem'. Hi hiiii. Egon sie upije z tego wszystkiego. Dzisiaj napisalam dwa > limeryki. > > Utwor, ktory spowodowal taki entuzjazm Kata, nosi tytul: "pewien Jacek szczury > wcina": > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=986796&a > id=986796">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=986796&aid=98 > 6796</a> > > > Utwor na czesc blizniakow jojo i jd: > > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=985759&a > id=985759">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=985759&aid=98 > 5759</a> hihihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Wzcieli KATA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 21:43 Dzieki, a teraz postyje o Dwoch Mieczach i Jego Mendach. Zaraz bedzie w tym watku. O rany, jak mnie ten talent pmeczy. Chce przestac i nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Wzcieli KATA? 01.02.02, 21:45 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Dzieki, a teraz postyje o Dwoch Mieczach i Jego Mendach. Zaraz bedzie w tym > watku. O rany, jak mnie ten talent pmeczy. Chce przestac i nie moge. Taki też jest los każdego artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Wzcieli KATA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 21:48 pan_conti napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Dzieki, a teraz postyje o Dwoch Mieczach i Jego Mendach. Zaraz bedzie w ty > m > > watku. O rany, jak mnie ten talent pmeczy. Chce przestac i nie moge. > > Taki też jest los każdego artysty. Mr.Conti, widzi pan, w jakim jestem stanie? Juz w klawisze nie trafiam, sadzac po powyzszym tekscie. A widzial pan, jaki mam gust co do mezczyzn? Czy pan jest w moim guscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: A, to juz skopiuje te dwa wczesniejsze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:42 - i nie bedzie trzeba biegac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Na czesc blizniakow jojo i jd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:43 Niniejszym odszczekuje wszystko co zle padlo mojego autorstwa pod adresem blizniakow jojo i jd. Blizniaki jojo i jd charakteryzuja sie znakomitym wyczuciem czasu, zdolnosciami telepatycznymi, a przede wszystkim refleksem oraz wygadanymi paszczekami, choc to tylko jajka. Ponizszy limeryk wyraza gleboki podziw i szacunek. Juz nigdy nie bede was straszyc patelnia!!!!!! Limeryk Moze to tylko jajki, ale z przyczajki blizniaki dla niepoznaki potrafia pisac bajki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Pewien Jacek szczury wcina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:45 Pewien Jacek szczury wcina I to nie jest nasza wina! Jacku! Wzwody dla ochlody weź, i popij szklanka wina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Limeryk podwojny o KACIE NEKROFILU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:46 Pewien KAT gdy znudził się on krzyknął: "Na nic ten cały bonton! Żadna nie chce mnie zatem wezmę chyba łopatę na cmentarzu nakopię se żon!" I nekrofil - KAT nerwowy w mieście Piła miętę poczuł do kobiety co pod Ziła wpadła we wtorek Rozpiął rozporek.... Lecz niestety owa pani jeszcze żyła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek O rany, to az tyle wyszlo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 19:47 Jak na jeden dzien, to wystarczy. Jakos podejrzanie pracowita dzis jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek O Dwoch Mieczach i Jego Mendach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 21:44 Raz krwi spragniona mend zgraja Obsiadła Dwom Mieczom jaja. Menda - stworzenie boże Bez jajek żyć nie może, Dwa Miecze się wiec przyzwyczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: O Dwoch Mieczach i Jego Mendach 01.02.02, 21:46 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Raz krwi spragniona mend zgraja > Obsiadła Dwom Mieczom jaja. > Menda - stworzenie boże > Bez jajek żyć nie może, > Dwa Miecze się wiec przyzwyczaja. hi,hi,hi > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: O dziwce i tygrysku Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 21:53 W fontannie z wodotryskiem Igrala dziwka z tygryskiem - Kurwa niemila Wnet zarazila Tygryska syfiliskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek O nieprzewidzianych skutkach rozpusty Mr.Contiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:01 Używał niejednej niebogi, Aż mdlały w pieczarze chędogiej. Na cóż mu przyszło ? Tak głupio wyszło, Iż wkrótce wyciągnął nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: O nieprzewidzianych skutkach rozpusty Mr.Contiego 01.02.02, 22:04 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Używał niejednej niebogi, > Aż mdlały w pieczarze chędogiej. > Na cóż mu przyszło ? > Tak głupio wyszło, > Iż wkrótce wyciągnął nogi. I am still kicking:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: O nieprzewidzianych skutkach rozpusty Mr.Contiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:06 pan_conti napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Używał niejednej niebogi, > > Aż mdlały w pieczarze chędogiej. > > Na cóż mu przyszło ? > > Tak głupio wyszło, > > Iż wkrótce wyciągnął nogi. > > I am still kicking:)) A ja jak sie smieje, to nie moge pisac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek <<<<<<<Zgadnijcie, o kim to?!!!!! >>>>>>>> IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:04 Pewien pijany kajtek, zobaczyl dziewuche bez rajtek; Podglądał dziewuchę I trzepał gruchę, Ponieważ była bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: <<<<Zgadnijcie, o kim to?!!!!! >>>> Errata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:29 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Pewien pijany kajtek, zobaczyl dziewuche bez rajtek; Podglądał dziewuchę I trzepał gruchę, Ponieważ była tez bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: <<<<Zgadnijcie, o kim to?!!!!! >>>> Errata 01.02.02, 22:45 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > Pewien pijany kajtek, > zobaczyl dziewuche bez rajtek; > Podglądał dziewuchę > I trzepał gruchę, > Ponieważ była tez bez majtek. > Hi,HI to hyba MR.CONTI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: <<<<Zgadnijcie, o kim to?!!!!! >>>> Errata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 03:35 pan_conti napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > > Pewien pijany kajtek, > > zobaczyl dziewuche bez rajtek; > > Podglądał dziewuchę > > I trzepał gruchę, > > Ponieważ była tez bez majtek. > > > > > Hi,HI to hyba MR.CONTI:) Taaaak:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: O Stanach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:15 Raz rzekl ktos ze Stanow: "Zastanów się nad tym, że każdy zna stan ów - gdy człowiek z rozpaczy już nawet nie patrzy na napis DLA PAN lub DLA PANOW! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: Zsypek.... 01.02.02, 22:47 Lecę do domu. PS Zatrudniłem Vista bo coś mi tu nie tak: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=966791&aid=989041 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Raz rzekl ktos ze Stanow: "Zastanów > się nad tym, że każdy zna stan ów - > gdy człowiek z rozpaczy > już nawet nie patrzy > na napis DLA PAN lub DLA PANOW! > Odpowiedz Link Zgłoś