Dodaj do ulubionych

Brawo Putyra-Nemec!!!

IP: *.koof.com.pl 22.07.01, 15:54
Widzieliście jak zagrał Śląsk z Legią? Nowy styl , polot , walka , ambicja ,
zaciętość. Widać dużą zmianę w porównaniu z poprzednim sezonem . Zobaczymy jak
będzie dalej , ale nowa taktyka (brak wzmocmień!) sprawiły ,że Śląsk może
walczyć o awans do grupy walczącej o mistrzostwo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bars Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.76.92.* 24.07.01, 09:54
      Masz rację!!!Śląsk wreszcie zagrałz zębem,chłopaki się naprawde starali i
      wyszło!Oby tak dalej,teraz Grodzisk zobaczymy.P.S.Dobrze ,że zoatał Piotrek
      Włodarczyk gość jest niezły!!!
      • Gość: Roberto Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 00:54
        I po euforii - przegrana w dziwny sposób ze Stomilem i 4:3 z Lechem mimo
        prowadzenia 3:1 i kilku szans n aconajmniej 5:1.....
        • Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.08.01, 08:37
          Ja tam się cieszę. Na 4 mecze 3 zwycięstwa to dobry wynik. Nie ważne jak byle
          do przodu. Mi tam wyniki 4:2 lub 4:3 nie przeszkadzają. Nawet Wisła czy Legia
          które mają aspiracje mistrzowskie nie wygrywają wszystkiego. Śląsk czasami
          popełnia błędy ale przeciwnicy na szczęście też więc się cieszmy ale bez
          popadania w euforię.
          Pozdrawiam!
          • Gość: Roberto Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.76.92.* 09.08.01, 19:13
            Gość portalu: KIBIC napisał(a):

> Ja tam się cieszę. Na 4 mecze 3 zwycięstwa to dobry wynik. Nie ważne jak byle
            > do przodu. Mi tam wyniki 4:2 lub 4:3 nie przeszkadzają. Nawet Wisła czy Legia
            > które mają aspiracje mistrzowskie nie wygrywają wszystkiego. Śląsk czasami
            > popełnia błędy ale przeciwnicy na szczęście też więc się cieszmy ale bez
            > popadania w euforię.
            > Pozdrawiam!

A nie denerwują Cię KIBIC te strasznie dziecinne błędy jakie Śląsk popełnia w
            obronie (vide mecze ze Stomilem i Lechem) ???
            Ja się obawiam , żeby naszym chłopakom taka dziurawa obrona nie weszła w "krew"...
            Pozdro !

• Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.25.69.* 10.08.01, 07:57
              Denerwują ale zawsze do czegoś będzie się można doczepić. Jeśli będą zdobywać
              punkty to im przebaczę wszystko. Muszą jeszcze dużo pracować aby poprawić swoje
              błędy. Cieszmy się z tego co mamy.
              • Gość: Roberto Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 01:47
                Gość portalu: KIBIC napisał(a):

> Denerwują ale zawsze do czegoś będzie się można doczepić. Jeśli będą zdobywać
                > punkty to im przebaczę wszystko. Muszą jeszcze dużo pracować aby poprawić swoje
                >
                > błędy. Cieszmy się z tego co mamy.

Niestety coś chłopaki nadal robią straszne błędy (obrona), a w dodatku od dwóch
                meczy przestali zdobywać punkty.......

• Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.25.69.* 20.08.01, 08:09
                  Już gorzej być nie może więc bedzie tylko lepiej. :)
                  • Gość: Camara Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 16:15
                    Bedzie lepiej....na pewno, ale dopiero po meczu rewanzowym z Leszkiem dzisiaj
                    za 3 godz. Pozdro i marszu w gore tabeli zycze.- Camara-Lech Poznan
    • Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.25.69.* 22.08.01, 09:27
      Dzięki Camara za życzenia. Dodają one otuchy bo minę z meczu na mecz mam coraz
      bardziej nie wyraźną.
      • Gość: Kriss Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:47
        Ja cię też pocieszę Kibic - na pewno bedzie lepiej, ale jeszcze nie w meczu w
        Chorzowie z Ruchem!
        • Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.25.69.* 23.08.01, 07:37
          To może w meczu z Radomskiem ???
          • Gość: KIBIC Re: Brawo Putyra-Nemec!!! IP: 213.25.69.* 24.08.01, 07:54
            No i temat stał się nieaktualny ale jak tylko Śląsk wygra to założymy
            temat "Brawo Nemec!!!" :)
            • klinta Re: Brawo Putyra-Nemec!!! 24.08.01, 08:07
              a ja bym sie kibic nie podniecala... po pierwszych meczach brawo putyra
              jasnialo nam jak slonko :)
              teraz co najwyzej mozemy sie wsciec,ze tak naiwnie do sprawy lud przystapil...
              ...co wcale nei zmienia faktu,z eputyra powinien siedziec gdzie siedzial i
              funkcji nie zmieniac...
              szkoda gadac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka