Dodaj do ulubionych

Śląsk uzgodnił warunki z Michałem Ignerskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:30
Gdyby jeszcze ktoś 2 lata temu powiedział mi, że zatrudnienie Michała
Ignerskiego (z całym szacunkiem dla tego ostatniego) to będzie poważne
wzmocnienie Śląska, to delikatnie mówiąc nie uwierzyłbym.. Czy ktoś mi powie
co jest grane ?? Co się dzieje ze Śląskiem ?? Klub, który w ostatnich latach
święcił triumfy i mógł przebierać w ofertach sponsorkich (każdy chyba pamięta
rozwód z Zepterem) teraz zostaje bez kasy ?? W czym upatrujecie przyczynę ??
Tylko oszczędźcie mi bluzgów na temat GS, podrzućcie parę konkretów !

KL
Obserwuj wątek
    • taxi.wroclaw Re: Śląsk uzgodnił warunki z Michałem Ignerskim 20.07.04, 21:33
      Bluzgów nie będzie, ale tematu G.S. uniknąć się nie da. Ten Pan jest autorem
      strategii klubu i to nie tylko finansowej, ale i kadrowej(własny los we
      własnych rękach). Myślę, że tego Pana już nie interesuje koszykówka, lecz
      obiekty sportowe. Hala Ludowa i Orbita są raczej nie do zdobycia, ale Stadion
      przy Oporowskiej, czemu nie? Przepraszam, ale to nie ta dyscyplina!
      Kończę i pozdrawiam!
      • Gość: zzzz Re: Śląsk uzgodnił warunki z Michałem Ignerskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.04, 22:38
        Popieram, tez tak mi sie wydaje , ani koszykówki ani piły tylko szmal kto
        dwie sroki ciągnie za ogon ten ma gów....no
    • Gość: sir Re: Śląsk uzgodnił warunki z Michałem Ignerskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:38
      Mam wrazenie ze podpisanie kontraktu z Ignerskim to przyslowiowa jaskolka- moze
      nie czyni wiosny ale zapowiada lepsze perspektywy. Ignerski jest wielkim
      wzmocnieniem dla Slaska- byl juz w zaszlym sezonie- nie byl jednak odpowiednio
      wykorzystywany przez Katzurina. Jestem pewny ze kasa juz niedlugo przyjdzie i
      nie bedzie Slask srednia druzyna. Przed kazdym sezonem wszystko dzieje sie u
      nas wolniej niz gdzie indziej, ale to o niczym nie swiadczy.
      Przyczna ktorej szukasz- to chyba po prostu lekkie obnizenie lotow przez Slask-
      inaczej sie podpisuje umowe sponsorska gdy klub przedzie tak ze lepiej sie nie
      da, a inaczej gdy spada z piedestalu. Wierze jednak w powrot do wielkosci-
      ostatnie dwa zesony konczyly sie trzecim i drugim miejscem. Moze czas na
      powrot. Peace
    • Gość: Miodek RONDEL POLAK?? IP: *.media4.pl 20.07.04, 22:23
      "Tuż po zakończeniu sezonu uczynił to również Ryan Randle. Polski?? skrzydłowy
      przebywa teraz w Stanach Zjednoczonych, dokąd udał się jednak nie w celach
      sportowych, lecz edukacyjnych. Miał bowiem do zaliczenia jeszcze przedmioty na
      uczelni. Do Polski powinien wrócić na początku sierpnia, lecz wówczas raczej
      nie będzie przygotowywał się ze Śląskiem do sezonu, lecz z reprezentacją do
      eliminacji mistrzostw Europy." - KTO TO KLECIŁ?? PAŁA Z POLSKIEGO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka