Gość: brax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 21:40 Na wiosce powariowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiarus Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 10:24 Kurna oni są chyba poj... coś z nimi nie tak.Jak można? za co? O ja cie pier....powariowali? to chyba trochę za mało powiedziane.I tak za żadne pieniędze nie zrobią metropoli z małej wioski(z ich kompleksami i mentalnością). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bled Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: 213.25.141.* 03.09.02, 12:49 Tylko, że na wiosce mają ekstraklasę i kasę (i będą mieć wyniki). W mieście mają nędznego trenera, słabiutką drużynę, popieprzonych działaczy i dziennikarzy i zarządzanie biedą. Dobrze, że chociaż kibice są w mieście spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymi Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.02, 15:27 Zgadza sie mamy kase i ekstraklase. Ale pieniazki trzeba rozwaznie wydawac. Po zakupie Drumlaka w Lubinie zapanowala euforia. Kibice widzieli juz zaglebie z mistrzowska korona. Niestety rzeczywistosc jest okrutna. Chlopakom brakuje zgrania a przede wszystkim umiejetnosci. Jest nadzieja ze po obozie zaczna wygrywac i pnac sie w gore tabeli. To jest nie uniknione. Zmiana trenera nic tu nie pomoze powinno sie zdyscyplinowac zawodnikow tych nowych jak i starych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z wioski. Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: 2.3.STABLE* / 192.168.142.* 03.09.02, 16:16 Mam pytanie, który z Panów piszących o "wiosce" Lubin był kedyś w "tej wsi". Jeden Pan co wynika z IP jest z Wrocławia i żal Mi takich ćwierćinteligentów z podwrocławskich wiosek z ogromnymi kompleksami (a szkoda, bo mieszkałem w tym pięknym mieście 15 lat), a drugi z Katowic- lub z Górnego Śląska, a w tym rejonie jestem dwa- trzy razy w tygodniu i naprawdę miasto Katowice jest 1000% brudniejsze i obskurne niż "wioska" Lubin. Co do pieniędzy wydanych na Moskalewicza i Drumlaka- to jest skandal, chociaż działacze GKS i WKS (oczywiście piłki kopanej) marzyli by o takim rocznym budżecie. Jak widać polecam panom przeprowadzkę, bo we Wrocławiu piłka I ligowa zniknęła na wieki ( a szkoda, bo to miast zasługuje na I ligę), a na Bukowej znów wyłączyli wodę i prąd, a piłkarzom stroje piorą żony, matki i może kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiarus Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 10:41 Gość portalu: Nie z wioski. napisał(a): > Mam pytanie, który z Panów piszących o "wiosce" Lubin był kedyś w "tej wsi". Je > den Pan co wynika z IP jest z Wrocławia i żal Mi > takich ćwierćinteligentów z podwrocławskich wiosek z ogromnymi kompleksami (a > szkoda, bo mieszkałem w tym pięknym mieście 15 > lat), a drugi z Katowic- lub z Górnego Śląska, a w tym rejonie jestem dwa- trzy > razy w tygodniu i naprawdę miasto Katowice jest > 1000% brudniejsze i obskurne niż "wioska" Lubin. Co do pieniędzy wydanych na M > oskalewicza i Drumlaka- to jest skandal, chociaż > działacze GKS i WKS (oczywiście piłki kopanej) marzyli by o takim rocznym budże > cie. Jak widać polecam panom przeprowadzkę, bo > we Wrocławiu piłka I ligowa zniknęła na wieki ( a szkoda, bo to miast zasługuje > na I ligę), a na Bukowej znów wyłączyli wodę i prąd, a > piłkarzom stroje piorą żony, matki i może kochanki. Odpowiedzi,podpowiedzi! Oczywiście ,że jestem z Wrocławia choć mieszkam na Śląsku.Gówno mnie obchodzi kto pierze majtki hanysom,dla nich jestem Gorolem i tak ma być (a ty kim jesteś? albo skąd? wiesz?)Tu gdzie ja mieszkam trzeba mieć tożsomość wtedy Cię szanują,albo jesteś sobą albo nikim.Ty kibicem ani kibolem nie możesz być bo interesuje Cię tylko I liga a co by było gdyby Zagłębie spadło? Przestałbyś chodzić na mecze? Pomyśl?Dla mnie Śląsk może grać w IV lidze i tak będę im kibicował bo kocham ten klub i te barwy.Niezależnie od miejsca zamieszkania będę jeździł na mecze mojego Śląska.W Lubinie też byłem stadion dożynkowy,dużo pól uprawnych-cóż bez obrazy wiocha. A propos podwrocławskich wiosek chodzi Ci o Lubin czy Wałbrzych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maq Re: KRYZYS ZAGŁĘBIA LUBIN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 15:46 > Odpowiedzi,podpowiedzi! > Oczywiście ,że jestem z Wrocławia choć mieszkam na Śląsku.Gówno > mnie obchodzi kto pierze majtki hanysom,dla nich jestem Gorolem > i tak ma być (a ty kim jesteś? albo skąd? wiesz?)Tu gdzie ja > mieszkam trzeba mieć tożsomość wtedy Cię szanują,albo jesteś > sobą albo nikim.Ty kibicem ani kibolem nie możesz być bo > interesuje Cię tylko I liga a co by było gdyby Zagłębie spadło? > Przestałbyś chodzić na mecze? Pomyśl?Dla mnie Śląsk może grać w > IV lidze i tak będę im kibicował bo kocham ten klub i te > barwy.Niezależnie od miejsca zamieszkania będę jeździł na mecze > mojego Śląska.W Lubinie też byłem stadion dożynkowy,dużo pól > uprawnych-cóż bez obrazy wiocha. > A propos podwrocławskich wiosek chodzi Ci o Lubin czy > Wałbrzych? Nic nie wiesz o piłce, mówiąc że kibice przestaliby chodzić na mecze po ew. spadku do 2 ligi. Faktem jest, że taki spadek nie jest możliwy bo Zagłębie to nie jest Śląsk. Uważasz, że duży stadion to atrybut wiochy ???? Pola uprawne dookoła - chyba nie pamiętasz jak wygląda Twój Wrocław. Przejedź się z centrum do Leśnicy lub innej dzielnicy na peryferiach - to dopiero zobaczysz jak wygląda wiocha. We Wrocławiu nie ma i nie będzie takiego klubu piłkarskiego jak w Lubinie - choć wielu by chciało - to jeszcze do tego nie dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś