Gość: Sudent IP: *.magma-net.pl 26.08.03, 19:55 Szkoda.No coz bez ziela to juz bedzie inny Slask.Moze kiedys jeszcze bedzie gral dla Zielono-Bialo-Czerwonych.Oby-ten gracz to przeciez historia Slaska. Zycze Mu powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania z Wrocławia Re: Idea Śląsk bez Macieja Zielińskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.03, 22:48 Dla mnie Śląsk bez Zielińskiego sie nie liczy. Jak można było wywalić z zespołu koszykarza stanowiącego przez wiele lat trzon drużyny. Wydaje mi się, że popełniono jeden z najwiekszych błędów. Nie wiem czy wyjdzie to zespołowi na dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: Idea Śląsk bez Macieja Zielińskiego IP: 195.20.110.* 27.08.03, 11:55 zaraz się nie liczy, Śląsk był, jest i będzie. oczywiście szkoda maćka ale takię życie. wydaje mi się tylko, że sprawa jego odejścia powinna być lepiej załatwiona a tak chyba pozostaną jakieś niemiłe wspomnienia a to jest moim zdaniem niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Idea Śląsk bez Macieja Zielińskiego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:11 eeech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo SKANDAL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 18:13 Tylko idiota zamieniłby naszego Maćka na takiego pajaca jak hyży.Przecież to słabeusz,w dodatku,na jego pozycję mamy już o klasę lepszych graczy.Nie wiem czy niektórym ludziom juz całkiem rozum odebrało,bo przecież gdyby nie ten rudzielec to byłoby wiecej kasy dla Zielińskiego i pewnie by został,a tak mamy w składzie bardzo słabego koszykarza,wręcz kaleczniaka,który tak naprawde minął sie z powołaniem(powinien zostać strachem na wróble),myśle,że szybko to udowodni o ile wogóle Katzurin da mu pograć.Dla skrzydłowego nie powinno już być miejca,są przecież:Tomczyk,Ignerski,Wójcik i Wiekiera,więc po jaką cholerę jeszcze hyży?!Panie Schetyna to co zrobiliście to skandal!Kibice wam tego nie darują... Maciek jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorr Re: Idea Śląsk bez Macieja Zielińskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.03, 15:48 Wlaśnie dziś okazało się, że Zielony jednak w Śląsku zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś