Gość: Marcin IP: *.e / 192.168.1.* 26.11.03, 22:38 Bardzo dobry mecz, szkoda ze takim wynikiem zakonczony. Warto bylo kibicowac. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wks Najlepsi kibice są we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:59 Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawianuś Re: Śląsk przegrał z Pamesą Walencja 85:88 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 23:34 Świetny mecz! Jednak w 7 trudno myśleć o zwycięstwie z tak klasową drużyną jak Pamesa.Poziomu Euroligi nie prezentują: Randle,Vasiljewic oraz niestety Skibniewski-trzeba zatrudnić w styczniu rozgrywającego oraz centra z USA zwalniając tym samym Randle'a. Skiba na 3 rozgrywajka a Pero na rezerwowego centra bo na dwóch dobrych kasy brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarkoL Skibniewski IP: 62.93.97.* 27.11.03, 10:34 Jak na razie jego gra w Eurolidze, to jedno wielkie zamieszanie na parkiecie. Skibniewski wyprowadza piłke z naszej połowy, po czym zaraz oddaje ją skrzydłowemu i chowa się gdzieś pod koszem. Potem biega parę razy wzdłuż linii rzutów za 3, nic nie wnosząc do gry. Skiba tyraj na treningach i ucz się myślenia na parkiecie, bo szybko biegać i kozłować to nawet ja potrafię. I pamiętaj, że kiedyś przestaniesz być najmłodszym playmakerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic czapki z głów IP: 62.20.88.* 27.11.03, 08:24 Czapki z głów przed Muli Katzurinem i zespołem Idei.Rewelacja z takim budżetem grać na tak wysokim pozomie!!! Brawa dla wszystkich w tym przede wszystkim dla G.Schetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwil Re: czapki z głów IP: *.szpital / 192.168.0.* 27.11.03, 09:29 > Czapki z głów przed Muli Katzurinem i zespołem Idei.Rewelacja z > takim budżetem grać na tak wysokim pozomie!!! Brawa dla > wszystkich w tym przede wszystkim dla G.Schetyny. Należą się słowa przeprosin z mojej strony, gdyż nie ufałem Katzurinowi, ale z tego, co widać, to jest fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Śląsk przegrał z Pamesą Walencja 85:88 IP: 212.244.61.* 27.11.03, 09:00 dawać nam tu Włocławek... przejedziemy się po chłopakach Urlepa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trupox gratulacje IP: *.kom / 10.103.2.* 27.11.03, 13:04 wiecej takich meczy (o stawke) z drużynami które coś znaczą ... WKS! WKS! WKS! Odpowiedz Link Zgłoś