Dodaj do ulubionych

Nr. 1712 Marvin Gaye!

23.10.11, 21:30
Oraz Tammi Terrell. To właśnie lubimy kolego super-mądry Lotam (czytany wspak). Cepeliny i Grand Funk Railroad - też lubimy... Ale nie tylko.
aint no mountain high enough - nie straszne dla nas wysokie góry...
Obserwuj wątek
    • krol-czy-krolik Re: Nr. 1712 Marvin Gaye! 24.10.11, 19:16
      This is it! Na tych murz.... to jest czarn.... eee to jest Afro- Amerykanów - zawsze można liczyć!

DB (multikulti) od Rabbita.
    • lotam LOTAM, Wodzu 24.10.11, 19:59
      to nazwa z całkiem innej bajki. Rzecz nieosiągalna dla ludzi o Twoim poziomie inteligencji.

Nawiasem mówiąc, gdybyś potrafił logicznie myśleć, to byś zauważył, że zawsze używam polskich znaków diakrytycznych. W końcu jestem Polakiem (z dziada pradziada). Gdyby więc Twoje "wspakowanie" (a może i nie wspakowanie smile???) miało sens, to nazwałbym się chyba łotam?
      Palindromy, kalambury, homonimy to dla Ciebie zdecydowanie zbyt trudne wyzwanie. Do tego trzeba ludzi inteligentnych smile
      • billy.the.kid Re: LOTAM, Wodzu 25.12.11, 14:26
        a to że faktycznie jesteś MATOŁ to już zupełnie inne bajka.
    • ilnyckyj Re: Nr. 1712 Marvin Gaye! 25.12.11, 12:55
      Wspaniały duet, ja ich najbardziej pamiętam z "Real Thing". Tammi miała raka mózgu i zmarła w 70. Marvin też już nie żyje - od 28 lat.
    • basilisque Re: Nr. 1712 Marvin Gaye! 24.12.12, 23:24
      Swoją drogą ten wspaniały kawałek jest zbyt nisko na tej liście... Ale nie mam na to wpływu. Na usprawiedliwienie mogę stwierdzić, że inne ich pieśni są bliżej szczytu!
    • basilisque Re: Nr. 1712 Marvin Gaye! 24.12.13, 21:30
      Cóż... przypominam ten wspaniały duet...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka