czarny-kelvin 06.01.08, 20:18 Czy to forum nie zostało wymyślone dla zareklamowania tych składanek przebojów z lat 60-tych i 70-tych, które tak nachalnie wciskają nam na różnych Mango itp.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basilisque Re: Kryptoreklama? 07.01.08, 23:16 czarny-kelvin napisał: > Czy to forum nie zostało wymyślone dla zareklamowania tych składanek > przebojów z lat 60-tych i 70-tych, które tak nachalnie wciskają nam > na różnych Mango itp.? Wszystkiego bym się spodziewał, ale nie takiej bzdury. W ten sposób każdy, kto pisze o jakiejkolwiek muzyce może być posądzony o kryptoreklamę czegoś tam!!! Odpowiedz Link
basilisque Re: Kryptoreklama? 07.01.08, 23:44 A zresztą,nie powiedziałem, że wszystko z tamtych lat mi się podoba. Cilla Black. Chris Andrews,no co tam jeszcze, Petula Clark, Sandie Shaw, Christie, czy tam nawet Tom Jones to wszystko było popularne i może jeszcze jest, ale niczym się nie różni od muzyki środka podobnej wtedy poźniej i dziś. Mnie intsresuje to, co było ( i często wciąż jest) nowe i oryginalne. P.O. - Zdrawiam Odpowiedz Link