ilnyckyj 05.05.08, 20:17 Czy ktoś widział reklamę Nałęczowianki ( z łosiami). Jak to się często ostatnio zdarza uzyto tam pewnego znanego przeboju z lat 60- tych (w wersji polskiej). Czy ktoś wie co to za przeboj i w czyim wykonaniu??? Hłe hłe. Il Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny-kelvin Re: A teraz nowa mała zagadka 07.05.08, 15:30 Ehm... Znane to, fakt. Chyba Beach Boys. Aha, to było w jakimś filmie Disneya. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: A teraz nowa mała zagadka 07.05.08, 22:02 Staram się nie oglądać telewizora, a w szczególności unikam wszelkiego rodzaju audiowizualnych toksyn, czyli w szczególności reklam. Odpowiedz Link
johnny-kalesony Re: A teraz nowa mała zagadka 08.05.08, 10:05 Ja reklamy niestety nie widziałem ... Ostatnio bardzo rzadko oglądam telewizor. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link
pomer_anya Re: A teraz nowa mała zagadka 08.05.08, 20:40 Zaczęłam oglądać reklamy, ale nie natrafiłam To napewno Nałeczowianka? Odpowiedz Link
w.ell Re: A teraz nowa mała zagadka 10.05.08, 09:55 Ha, ha, ha - wiem co to jest! "Lion sleeps tonight". A kto wyśpiewywał? Mam wrażenie, że już cala brygada rozmaitych śpiewaków. Teraz dołączyłe jakieś polskojęzyczne reklamowe zapiewajły DB czyli Duża Buzia. Odpowiedz Link
basilisque !Wiem! 11.05.08, 19:26 "Lion Sleeps Tonight" - a był to przebój wcale nie Beach Boys (choć brzmieli podobnie z tymi falsetami), ale Tokens, dziś już kompletnie zapomnani! Haugh! Baz Odpowiedz Link
jo_ember Re: !Wiem! 17.05.08, 18:30 A mnie się wydaje, że to co Tokens wyśpiewywali (chyba a capella), to też była przeróbka! Jo ) Odpowiedz Link
palmate Taak, ale... 21.05.08, 14:50 Hm. Gdzieś pisze, że to niejaki Paul Simon, z The Tokens właśnie. Ale i tak piosenka znana, ale mało osób zna wykonawcę. Odpowiedz Link
basilisque Re: Taak, ale... 21.05.08, 15:12 Hm, to ciekawe, ale to chyba nie ten Paul Simon ogolnie znany (od Garfunkela)? Zresztą raczej niemożliwe ze względu na datę. Pozdro. Baz Odpowiedz Link