ilnyckyj 21.09.08, 16:48 Polecam adres www.deezer.com/#home Tam jest wszystko (bez downloadu). Pozdrw. Il Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walek11 Re: Music on demand 22.09.08, 08:48 jest niemało, ale nie wszystko. Szukałem wyrywkowo. Brak na przykład jakichkolwiek nagrań Steamhammer. A był to kawał solidnego rocka lat 70-tych. Cztery płyty, jedna lepsza od drugiej. Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Music on demand 22.09.08, 23:10 Nawet Mick Jagger stwierdził kiedyś: "You can't always get what you want"... Salud i DB. Rabbit Odpowiedz Link
walek11 Re: Music on demand 23.09.08, 07:13 Nie ma sprawy. Jeżeli rozchodzi się o Steamhammer, to akurat mam chyba wszystko, co chciałbym mieć. Płyty studyjne, bootlegi, DVD z Beat Clubu i 8mm amatorski film z Essen `72. Odpowiedz Link
basilisque Re: Music on demand 23.09.08, 22:59 walek11 napisała: > jest niemało, ale nie wszystko. Szukałem wyrywkowo. Brak na przykład > jakichkolwiek nagrań Steamhammer. A był to kawał solidnego rocka lat > 70-tych. Cztery płyty, jedna lepsza od drugiej. Niestety, prawda to. Ja też tam paru rzeczy nie znalazłem. Np. CCS (znana m.in. z Tap turns on the water. No ale nie ma co wybrzydzać, bo są np. Doobie Brothers, Bad Company, Foghat, nie mówiąc o takich perełkach jak Blind Faith... Była w onczas muza niekiepska! Ha! A teraz co - sami epigoni. Ale za to teraz - mamy internet! Nie mówiąc już o innych ciekawych wynalazkach, a których wtedy się nie śniło! Cheers Baz. Odpowiedz Link