darima_ka 19.09.09, 11:13 Przed nami złota polska jesień ,życzę Wam w tą letnią jeszcze sobotę miłego wypoczynku , ja idę dziś na urodziny , wiec jutro mogę chorować , hmmmm, taki mam wrzesień Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Ostatni weekend lata , 19.09.09, 12:33 idę po drodze zbieram kasztany piękne Odpowiedz Link
marii51 Re: Ostatni weekend lata , 19.09.09, 12:41 witam w wątku "latusi" ładnie brzmi kochajmy i bierzmy ciepełko - obrane swieze kasztany tłukamy młotkiem np Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ostatni weekend lata , 19.09.09, 14:36 Dzisiaj dość mocno wieje ,kasztany lecą , piękne , to oznaka jesieni liście już zaczynają przybierać kolory jesieni Odpowiedz Link
dorka_1962 Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 08:41 A mnie jesz szkoda lata Zapraszam www.poczterdziestce.wxv.pl/index.htm Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 10:28 www.youtube.com/watch?v=KrC40xleUiw Mnie też Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 19:23 Chyba nikt narzekać nie może , bo ten ostatni łiikend był wyjątkowo piękny , można było zażywać słońca , spacerów , mam nadzieję ,że wypoczęliście dobrze . Jutro bowiem do pracy rodacy Odpowiedz Link
ryszq Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 20:37 Ostatni łikend tego lata mógł ucieszyć najwybredniejszych - droga do... - ... pensjonatu - obok (fragment tylko ująłem)wyciąg narciarski na Dolomitach. W okresie letnim czynny w weekendy. Niektórzy już zaprawiają się do sezonu narciarskiego. - A tu rowerzyści na trasie: - Moja kraksa bez skutków ubocznych - oraz Jezioro Łabędzie - Jezioro o zmierzchu. - Potem rybka albo pipka - nawiasem mówiąc szczupak - grill i ognisko Mogłoby tak być aż do wiosny a potem zaś lato.. Miłego tygodnia i miłej pracy. Ma być znosnie jeszcze do środy chyba... Odpowiedz Link
darima_ka Długoterminowe prognozy 20.09.09, 20:27 Na TVN zapowiadają nam do końca września i początek października ciepło do 24 st w dzień , czyli piękna jesień Odpowiedz Link
ls48 Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 20:53 Piękny, słoneczny dzień. Spacer brzegiem jeziora a potem kawa. I to wszystko w milym towarzystwie. Odpowiedz Link
ryszq Re: Ostatni weekend lata , 20.09.09, 23:21 Z ryb słodkowodnych najlepiej mi smakuje okoń i chyba sandacz. Sandacz tracił dla mnie palmę pierwszeństwa kiedy to w "Pałacu Kawalera" w Świerklańcu zapłaciłem za sandacza ,ziemniaki i jakąś surówkę oraz piwo ponad 60 PLN. Szczerze powiem , że wtedy nie pojadłem a i smak był jakiś nie taki jakbym mógł się spodziewać. Osobiście złapany sandacz był o wiele wiele smaczniejszy i wiem , że już nie kupię w restauracji sandacza tylko jakąś rybę morską. Odpowiedz Link