black_magic_women 08.12.06, 12:22 Bardzo lubie takie polaczenie kolorow,szczegolnie na rozne bardziej eleganckie spotkania towarzyskie w okresie jesienno zimowym.A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:31 ja tez lubie :) mam spodnice z fioletowego weluru ze zlotymi 'guzikami' w stylu carskiej rosji, uwazam ze to swietne polaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:35 A ja mam taka dzersejowa zlota spodnice i nosze ja z fioletowa bluzka/na powszednie okazje z czarnym dzianinowym golfem,albo czyms czekoladowym/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:36 ja do tamtej spodnicy najczesniej zakladam amarantowy cienki sweterek i czarny zakiet z cienkiego sztruksu tez w stylu carskiej rosji (takie same guziki jak na spodnicy). do tego czarne dodatki: kozaki, szal, torebka ze zlotym dzetami. jeden z moich ulubionych zimowych zestawow :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:40 I zauwaz-wyglada sie bardzo swiatecznie,ale nie jak "czerwono-zlota bombka";) Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:44 Ale Wy to potraficie sie ubrać. Ja to tylko biała bluzka, spodnie i marynarka , pyk broszka w klapę i gotowe. A chciałabym mieć taką fantazję bo wiecie ja to nawet pilnuję żeby guziki marynarki były zawsze obciągnięte tym samym materiałem co sama marynarka. Wtedy nie mam problemów z dodatkami tzn że złote guziki będą sie gryzły ze srebrną biżuterią. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 12:54 i torebka.Oczywiscie ani jedne,ani drugie nie moje:( Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 13:15 nie lubię. Jak dla mnie zestaw a la zona Don Wasyla. Ze srebrem już prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 15:34 naprawde bardzo fajne ;) i zestawienie fioletu i zlota, i te butki tez ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 16:04 jestem brunetką i lubie polaczenie śliwki (np. marynarka) z rózem jako dodatkiem ( w postaci np. jedwabnego szala)... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 17:53 Wiesz,jakos nigdy nie myslalam o fiolecie z szaroscia!Musze pokombinowac;)A widzialas Marko,ze napisalam Ci cos na Liscie?/w watku o kobietach/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Zloto+fiolet 08.12.06, 19:10 Lubię. Do fioletowej sukienki mini zakładam czarne, kryjące rajstopy i złote szpilki. wygląda naprawdę fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś