tadeusz_ski.51 19.09.09, 11:14 nasila się w okresie "burzy hormonów"?? Szlag by to trafił, śmierdzi jak diabli! Nie moje, spoko, u mnie tego nie ma, ale ... nie no spadam!! ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Czy potliwość nóg 19.09.09, 12:55 Tadziu- higieniczna opaska- zadziwisz- może pomyślą?.. niestety- to tylko brak higieny stóp- a takie teraz są możliwosci Odpowiedz Link
marii51 Re: Czy potliwość nóg 19.09.09, 12:57 Tadziu klikał z kawiarenki internetowej?chiba? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czy potliwość nóg 19.09.09, 14:57 Jeśli nie jest to brak higieny ,to może być chyba związane z tarczycą, i wieloma jeszcze innymi chorobami w aptekach jest cała masa środków hamujących tą przykrą dolegliwość.Nie wiem czy ci ludzie tego nie czują ,ale to jest smród nie do zniesienia! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Czy potliwość nóg 19.09.09, 15:05 jak to mowili kiedys ...myć ....myc i jeszcze raz myć . Najlepiej w zimnej wodzie. Na szczęscie nie mam z tym problemow a od takich co mają ..najlepiej trzymać sie z daleka Odpowiedz Link
wadera5 Re: Czy potliwość nóg 19.09.09, 16:53 Na potliwość dobrze jest w kompoście/tam gdzie jest już gorący w środku/ potrzymać nogi tak z godzinę. Po tym nogi dokładnie umyć w zimnej wodzie i obłożyć zwałkowanymi liśćmi kapusty ,aż odciągną wodę z toksynami. Nogi dokładnie wytrzeć do sucha i natrzeć mieszanką zielonej melisy z miętą i utartym kasztanowcem.Obłożyć zgniecionymi liśćmi chrzanu ,założyć na noc skarpetki.Kurację powtórzyć po ewentualnym zapoceniu ale już tylko z liśćmi chrzanu. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A czy potliwość nóg nie wynika z grzybicy? 19.09.09, 17:17 A grzybica to skutek zaniedbania higieny? Ja z tym nie mam problemów, bo trzymam się reguły, którą tu Zak opisał: zak-1 napisał: > jak to mowili kiedys ...myć ....myc i jeszcze raz myć . Najlepiej > w zimnej wodzie. Na szczęscie nie mam z tym problemow a od takich > co mają ..najlepiej trzymać sie z daleka ---- Dodatkowo codziennie zmieniam skarpety i nie chodzę w obuwiu z tworzyw sztucznych, które uniemożliwia oddychanie skóry stóp. Nie ubieram obuwia "po kimś", chodzi o papcie ale kiedyś zdarzyło się, że pod moją nieobecność żona dopuściła do tego aby ktoś chodził w moich, na żonę nakrzyczałem a papcie wyrzuciłem! Jeśli tak się człowiek zachowuje, to nie ma prawa cuchnąć zapoconymi nogami! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A czy potliwość nóg nie wynika z grzybicy? 19.09.09, 17:19 Tylko wqurza mnie, gdy taki smród dociera do mojego pokoju!!!!!! No krew by to zalała, musiałem uciekać sprzed kompa z powodu czyjegoś niechlujstwa i brudastwa! Odpowiedz Link
darima_ka Re: A czy potliwość nóg nie wynika z grzybicy? 20.09.09, 20:34 Ty pewnie nie jeździsz komunikacją miejską, tam dopiero się trafiają "egzemplarze" fuuuuj Odpowiedz Link
cortyzol Re: Czy potliwość nóg 20.09.09, 20:51 Nogi to jeszcze. ALE JAK SIĘ NIE PODMYJE! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Czy potliwość nóg 21.09.09, 14:47 fuuuuuj, teraz lato , to ich w tramwajach i autobusach tych śmierdzieli prawie że nie ,ale jak zrobi sie trochę zimniej , znów bedą jeździć i sie grzać , czasem muszę wysiaść Odpowiedz Link