ziolo.zielone Re: Ludzie???? 06.10.09, 09:28 Niektórzy nie śpią więc pozostaje czy jak. Odpowiedz Link
ryszq Hełłłlllooooo! 06.10.09, 09:46 Witam w tym wątku ale pozwoliłem sobie również w innym wątku w tym z cyklu ekstremalnych przeżyć... Życzę miłego dnia - jestem ździebko oszołomiony dzisiejszym późnym wstawaniem z przyczyn iż wczoraj miałem niezaplanowany wypad na spotkanie koleżeńskie które przeciągnęło się ponad miarę... Odpowiedz Link
ryszq Re: Hełłłlllooooo! 06.10.09, 09:53 Oj tam! Jedna kobra na butelkę a nie cała butelka żmiji. No bez przesady! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Hełłłlllooooo! 06.10.09, 09:56 Tylko jedna? Faktycznie obyło się bez przesady, ale i bez fantazji W gnieździe grzechotników toby dopiero była zabawa! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Hełłłlllooooo! 06.10.09, 10:13 Tak, wiem, w różnych programach kulinarno podróżniczych mówią, że smakuje jak kurczak. Ale w tych programach większość dziwnych żyjątek smakuje jak kurczak. Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Ludzie???? 06.10.09, 10:30 Wadera.. nie o tej porze trzeba byo mieszkanie ogarnąć...żeby zaoszczędzić żołądkowi rozstroju...nerwowego Odpowiedz Link