amelkalexi 07.11.09, 16:28 gadu-gadu...(znaczy...piszu-piszu)...a w piekarniku mi się...ciasteczka...dziwnie zabrązowiły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: ja tu sobie... 07.11.09, 16:31 Ja czułam ten zapach .... ale nie myślałam że to od Ciebie Odpowiedz Link
amelkalexi Re: ja tu sobie... 07.11.09, 16:53 haha... nie nabijaj się ze mnie...bo Ci wyślę tą...przypaloną...partię Odpowiedz Link
darima_ka Re: ja tu sobie... 07.11.09, 16:56 Dawaj , jak ciepłe , to wszystko jak odkurzacz zmiotę Odpowiedz Link
amelkalexi Re: ja tu sobie... 07.11.09, 16:59 haha... to straszne ja wiecznie o...tą skrzywioną linię...dbam... a jak na złość samej sobie...takie pychotki piekę.. a potem w trakcie czytania książki...wpieprzę...całą masę Odpowiedz Link
darima_ka Re: ja tu sobie... 07.11.09, 17:04 A ja ile bym nie zżarła , to i tak nic mi nie bedzie ale ja słodyczy raczej mało, wolę do czytania" kabanoska Odpowiedz Link
amelkalexi Re: ja tu sobie... 07.11.09, 17:22 taa... wiesz, ja słodycze rzadko jem..no chyba że sobie sama upiekę..wtedy do...oporu i...końca ale właśnie po słodkim przychodzi refleksja, że to jednak nie to...i trzeba zagryźć kiełbaską, oliwką...itd Odpowiedz Link
zak-1 Re: ja tu sobie... 07.11.09, 17:31 Słodycze uwielbiam w każdej postaci i raczej mi slużą ....na razie potem sie zobaczy . Moze kiedys będę zalował , ze sobie nie odmawialem Odpowiedz Link