tadeusz_ski.51 13.11.09, 09:47 tnij.org/eu9x Czy to nie zostanie odebrane przez świat islamu i przedstawione jako argument, iż jest to wojna na tle religijnym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Cholera, nie wywaliłem emota 13.11.09, 09:51 a rzecz bynajmniej nie jest śmieszna, może spowodować powiększenie się liczby islamskich fanatyków będących "materiałem" na terrorystów! Poza tym kwestia wolności religijnej... Odpowiedz Link
amelkalexi to już nie .... 13.11.09, 10:19 kwestia wolności religijnej... terrorystów trzeba zwalczać... kurcze...oni są wszędzie... tyle że jeszcze zbyt łagodnie się z nimi obchodzą... powinni stosować dokładnie te same metody... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Obawiam się, że radykalne rozwiązania 13.11.09, 10:41 nie przyniosą właściwego efektu? Przecież nie wymordujemy miliarda wyznawców Allacha? Stosowanie rozwiązań siłowych względem nich, wzmaga nienawiść do niewiernych i powoduje, że każdy z nich może zostać terrorystą? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wydaje mi się, że Amerykanie 13.11.09, 10:51 dostarczając taką informację mediom, wypuścili "próbny balon" aby sprawdzić reakcję społeczeństwa i świata. Dla mnie jest to niepokojące, przypomina czasy stalinizmu, gdy kościół katolicki w Polsce był traktowany jako filie Watykanu, siedlisko szpiegów, zdrajców i sługusów Zachodu? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wydaje mi się, że Amerykanie 13.11.09, 18:10 A mnie się wydaje ,że Amerykanie sobie tym niemożebnie zaszkodzą , chcieli odciąć dopływ kapitału , czym do się dla nich zakończy można się domyślać tylko aby nas w następną wojnę nie wciagali, do cholery jasnej!!! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Obawiam się, że radykalne rozwiązania 13.11.09, 14:07 Zgadzam sie , tu trzeba innych rozwiązań szukać . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wyobraźcie sobie taki precedens 13.11.09, 11:08 Czy nie trudno przewidzieć, że za tym mogą pójść dalsze kroki? Że np. oskarży się kościół anglikański o nacjonalizm a katolicki o antysemityzm? Odpowiedz Link
amelkalexi mam w d*****... 13.11.09, 12:03 to co pomyśli sobie banda terrorystów... oni i tak nie myślą racjonalnie wiesz...jak taki "ubierze" się w kaftanik wyszyty bombkami...to wciskają mu kity, że pójdzie do nieba...(żeby tylko nie wylądował u św. Piotra) a tam na niego 7 dziewic czeka... trzeba naprawdę poddać się praniu mózgu, żeby uwierzyć w takie bzdety... no, ewentualnie trzeba być nieudacznikiem, który ma problemy z...kobietami w życiu na ziemi...i żyć nadzieją...że "tam" da sobie czadu....(k**** jak gdyby z dziewicą można było zaszaleć) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Uprasza się Amelkę 13.11.09, 13:06 o nie rozsiewanie nienawiści rasowej. Amelciu, miłością i wielkim kochaniem można ich uwolnić od tego terroryzmu. Jak się taki terrorysta wykocha z niewierną, to braknie mu siły na założenie kaftanika i w ten sposób ocali się wiele ludzkich istnień... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No co ja tu piszę??! 13.11.09, 13:13 Tak poważna sprawa a ja ją kieruję na tory stosunków seksualnych?! Żeby to jeszcze stosunków międzyludzkich, no to jeszcze, ale seksualnych? A bo ta Amelka... jak już coś napisze, to zaraz człowiekowi przychodzą do głowy takie "inne" myśli... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: No co ja tu piszę??! 13.11.09, 14:06 No ,właśnei ja też się zastanawiam , co Ty bredzisz ??? bo mnie byś już dawno uwagę zwrócił ,ze wątek nie o tym Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A bo ta Amelka 13.11.09, 14:10 tak mnie rozprasza... na moje stare lata. Ech, na co mi przyszło?? Odpowiedz Link
amelkalexi phi.... 13.11.09, 14:17 jeśli już okrzyczano mnie istotą nietolerancyjną...to mogę dorzucić...rasizm Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: mam w d*****... 13.11.09, 14:04 Masz tylko częsciowo rację , bo oni są naprawdę niebezpieczni , im jest wszystko jedno , to fanatyzm a to jest groźne, nie liczą się z niczym , czy giną cywile , dla niech to niewierni i tyle ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Oooooo, tego się nie spodziewałem! 13.11.09, 14:08 Amerykańce chyba zapomnieli już o 11-wrześniu? Prowokują ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Te amerykanskie pomysły 13.11.09, 14:13 całemu światu chyba już bokiem wychodzą! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Proszę zauważyć 13.11.09, 14:18 że islam jest religią o 600 lat młodszą od katolicyzmu, jeśli byśmy się cofnęli do wieku XV to co mamy? Wyprawy krzyżowe i wojny religijne! Czy islam tego nie powiela teraz? Szyici kontra sunnici, terroryzm jako wojna przeciw innowiercom, analogia nasuwa się sama. Odpowiedz Link