darima_ka 05.12.09, 18:18 Kiedykolwiek przejdą na ruch prawostronny jak myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Czy Anglicy 06.12.09, 09:09 Wydaje się, że będą zmuszeni? Przy głębszej centralizacji Unii, chyba również ujednolicenie systemu miar i wag okaże się niezbędne? Odpowiedz Link
zawod_arz Re: Czy Anglicy 06.12.09, 11:29 to zacznijmy cwiczyc "ichnie" bo jak sie oni upra, to znowu reszta swiata bedzie musiala sie do nich dostosowac Odpowiedz Link
izqa22 Re: Czy Anglicy 06.12.09, 16:40 Anglicy myślą o sobie, jak o największych indywidualnościach świata i w życiu nie przejdą na ruch prawostronny Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Przestaną, spoko 06.12.09, 16:55 izqa22 napisała: > Anglicy myślą o sobie, jak o największych indywidualnościach świata > i w życiu nie przejdą na ruch prawostronny ------ Jak się okaże, że świat nie chce kupować ich towarów, aut z kierownicą po prawej stronie i wyrobów opartych na calowym systemie pomiaru długości, będą zmuszeni dostosować się do świata, zmięknie im "trąbka", zmięknie! Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Przestaną, spoko 06.12.09, 19:53 Przecież ich aut z kierownicą po prawej i tak chyba nikt nie kupuje, a przynajmniej w śladowych ilościach , widzisz na naszych drogach takie samochody , bo ja chyba z 1-go widziałam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Przestaną, spoko 06.12.09, 20:13 Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem czy takimi autami wolno jeździć po Polsce? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przestaną, spoko 06.12.09, 20:15 Trudno by sie było dostosować ,do kierownicy po drugiej stronie .A jeszcze gorzej z biegami ....lewa ręką - horror . Odpowiedz Link