30.01.10, 10:49
Ponieważ potwierdza się to co napisała Darima w tym poście :
forum.gazeta.pl/forum/03,50394,106291848,106291848.html?rep=1
Ty jesteś "bohater" w stosunku do kobiet , to oświadczam ci ,że u mnie też na
@ jesteś zablokowany pisz chłopie na Berdyczów smile smile
Dodatkowo od tej pory nie widzę też twoich postów masz u mnie "ignora " wiec
możesz sobie a muzom pisać ile tylko zechcesz!

Ps. Nie wiem czy wiesz ,a jeśli nie to cię informuję ,ze mleko ludziom
dorosłym nie jest potrzebne , jest potrzebne białko a tego w mleku są małe
ilości :"prawidłowa zawartość białka w mleku krów czarno-białych wynosi od
3,2-3,6%." wiec chłopie pij sobie ty to
mleko , bo ja wolę krewetki : "Białko 18.10 g/100g
Ty wypij 6litrów mleka a ja zjem 100 gramów krewetek wyjdzie na to samo ,
tylko wyglądać inaczej wyglądamy, to wiem na pewno !

Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Cortyzol, 30.01.10, 10:50
      Swego czasu , nie tak dawno, ktoś się tutaj też uskarżał na nękanie na,@ dziwne
      podobieństwo widzę .
      • tadeusz_ski.51 Oho, Renia się wnerwiła! 30.01.10, 11:12
        Renia, wiesz co zrób z Cortyzolem? No weź i mu tak przywal!
        https://emoty.blox.pl/resource/slap.gif
        i jeszcze tak!
        https://emoty.blox.pl/resource/plask.gif
        • rena-ta49 Re: Oho, Renia się wnerwiła! 30.01.10, 11:24
          Wręcz przeciwnie Tadziu ten nick mi wisi powiewa, to taki "babski bokser" ma
          odwagę pisać na @ do kobiet , do Was , czy do Ciebie się nie odważy ? zalosny
          dupek !
          • zak-1 Re: Oho, Renia się wnerwiła! 30.01.10, 14:03
            Do mnie nie pisze .Jednak nie bardzo wiem o co chodzi, bo mało mam
            ostatnio czasu.
            • cortyzol Re:Renata 30.01.10, 15:31
              Niby po co mam do facetów pisać.A Ty Renata jak masz ciągoty w stronę Twojej
              płci to przepraszam ,nie wiedziałem. Teraz już wiem.
              • darima_ka Re:Renata 30.01.10, 18:15
                Hahaha, kawał miesiąca ? big_grin big_grin
            • rena-ta49 Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 09:39
              Wiesz on mi przypomina Kargula i taką kwestię z tego filmu :"Sąd sądem, ale
              sprawiedliwość musi być po naszej stronie "
              hahaha smile smile
              • super222 Re: superka się wnerwiła 31.01.10, 10:03

>Sąd sądem, a sprawiedliwość
                musi być po naszej stronie<
                big_grin
                To nie Kargul powiedział.
                Tak mówiła mama Pawlaka gdy ten jechał do sądu
                w pierwszej sprawie o kota.
                (Pawlak - jedna ze zwaśnionych stron w filmie
                Sami Swoi). Pozdrawiam.
                -https://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif--
                • rena-ta49 Re: superka się wnerwiła 01.02.10, 13:36
                  Wnerwionej superce wyjaśniam ,że należy czytać ze zrozumieniem nim zacznie się
                  wnerwiać i pouczać,bowiem w moim poście "stoi" że kogoś porównuję do Kargula ,
                  nie ma natomiast słowa o tym kto owe słowa wypowiedział .Pozdrawiam.
              • cortyzol Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 10:05
                Renata może występować też pod nickiem feniksa,tak ,tak !
              • cortyzol Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 10:15
                Muszę kategorycznie stwierdzić ,że super222 to nie mój zapasowy nick. Renata
                jesteś przecież feniksem więc lubisz Sądy.
                • justy-nka58 Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 11:04
                  Cortyzol nie mozesz mieć Super W zapasie bo przecież szanowne forum orzekło ,że
                  ty ta JA, to oni już sie pogubią.Tak stwierdzam ,że niby możemy tu pisać ale
                  racja musi być Renaty olala,a po za tym wyzwała cię od dupków to tak
                  przystoii????Ale wiocha!!
                  • cortyzol Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 11:34
                    Szanowna Justynko, Ona nie wie co czyni. Podejrzewam ,że za dużo brała. Teraz
                    jak się przestawiła na mleko zaczyna odtajać.Puszczę jej kilka info na priva ,bo
                    ma trochę złe danie o tym nowym napoju,ale o tym, to po tym.Mam siostrę
                    wujeczną ,czy cioteczna a może stryjeczną /Tadziu jak to jest z tymi krewnymi ?/
                    na wsi to rozpytam dokładnie ,piwo czy mleko brać do reni.Hehehe
                    • justy-nka58 Re: Oho, Renia się wnerwiła! 31.01.10, 12:20
                      A po co tam masz puszczać odpuść sobie,dziś niedziela zatruje ci popołudnie.A ci
                      napiszę poktrewieństwo:matki brata córka to wujeczna,po ojcu to stryjeczna a
                      matki siostry córka to cioteczna,mam takich bardzo dużo,multum to wiem.
                    • tadeusz_ski.51 No i widzisz Renia?! 02.02.10, 02:48
                      A nie mówiłem? Cortyzol Cię podrywa! Zdradziec taki... Chce do Ciebie przyjechać
                      i nie wie, czy Cie upić czy może uda mu się Cię zauroczyć, przekupić mlekiem...
                      Cwany jest!

cortyzol napisał:
                      > ... piwo czy mleko brać do reni
                      • cortyzol Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 09:25
                        Wiem ,wiem i listy ślę....na Berdyczów
                      • rena-ta49 Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 13:52
                        Widzisz Tadziu Bo widzisz Tadziu ja dużo lepszych spuszczałam ....niż cortyzol.
                        Co chyba Tobie jest wiadomym i innym też smile. Trochę na Gazecie już pisze jak
                        wiesz, to wiele mogłam zaobserwować ,. Wiem że są kobiety które zakochują się w
                        postach facetów , i to wcale nie tylko młode i głupie , wręcz przeciwnie
                        Mnie to nie kręci , ja żyję realem. Gdyby było inaczej to nie byłoby tego postu :
                        forum.gazeta.pl/forum/w,50394,79891735,79895360,Re_Wszystkiego_dobrego_na_nowej_drodze_zycia_D.html
                        Pamiętasz go chyba hahahasmile smile

Ps. I jeszcze w tajemnicy Ci powiem ,ze nie kręci mnie nawet pisanie an forum
                        ztakim nie wiadomo co i kto ,jak to jakiś troll tutaj napisał :
                        forum.gazeta.pl/forum/w,309,99852765,100471654,Re_czy_zyto_zakwasza_glebe.html
                        Ale Tobie niezmiennie powodzenia życzę z nie wiadomo kim hahahasmile smile
                        • rena-ta49 Tak wiec Tadziu, 02.02.10, 14:18
                          zadbaj Ty o swój „interes” tak żebyś nie musiał się o mnie martwić hahaha smile smile
                        • cortyzol [...] 02.02.10, 19:20
                          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                          • zak-1 Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 19:38
                            Łagodnie napiszę ....bardzo nie fajny ,ten twój wpis .Taki chamski
                            jakiś .... w oczy bym Ci to powiedział dosadniej !
                            • darima_ka Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 20:36
                              Przecież to troll , o nickach :wadera , cortyzol , justy-nka , i HGW..... , więc
                              czego się spodziewać ? I tak długo to chamstwo tolerowałam , ale już koniec .
                            • rena-ta49 Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 20:41
                              Jak trzeba będzie to forum się zamknie tak jak już było i spokój zapanuje na pewno .
                              • darima_ka Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 20:43
                                Nie bardzo lubię zamykać ,ale jeśli będzie to konieczne , to oczywiście
                            • darima_ka Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 21:46
                              Kazik nic byś nie powiedział , zatkało by Cię , bo to baba jest tak wulgarna , a
                              Ty jesteś zbyt inteligentny > Występowała tu pod róznymi nickami floema , kilka
                              wader, cortyzol , justy-nka58 ,
                              i pewnie jeszcze kilka nicków się ujawni w krótkim czasie kiedy to nie wejdzie
                              pod tymi zablokowanymi .
                              Gdybyś w wyszukiwarkę wrzucił , to zresztą nie trzeba nawet wyszukiwarki bo
                              przecież nie tak dawno był tu taki post :
                              forum.gazeta.pl/forum/w,50394,102967576,103926588,Re_A_Ty_masz_watpliwosci_.html
                              • tadeusz_ski.51 Re: No i widzisz Renia?! 02.02.10, 23:21
                                shock
                            • tadeusz_ski.51 Tak jest! Popieram Kazika! 02.02.10, 23:15
                              rena-ta49 napisała:
                              Tak wiec Tadziu,
                              > zadbaj Ty o swój „interes” tak żebyś nie musiał się o mnie martwić hahaha
                              smile smile

zak-1 napisał:
                              > Łagodnie napiszę ....bardzo nie fajny ,ten twój wpis .Taki chamski
                              > jakiś .... w oczy bym Ci to powiedział dosadniej !
                              ---------
                              No widzisz Renia? Jak mogłaś???
                              • rena-ta49 Re: Tak jest! Popieram Kazika! 03.02.10, 14:15
                                Hahaha , ja moooogę smile smile
                                • zak-1 Re: Tak jest! Popieram Kazika! 04.02.10, 16:10
                                  Smiejecie się , a ja się tak starałam fajnie i łagodnie
                                  napisac smile))......
                                  ach te hanysy nigdy nie nadązą z "godką " za gorolami smile
                                  Faceci takie sprawy załatwiają po swojemu ... po szlagu i zgoda smile
                                  • darima_ka Re: Tak jest! Popieram Kazika! 04.02.10, 16:59
                                    zak-1 napisał:

> Smiejecie się , a ja się tak starałam fajnie i łagodnie
                                    > napisac smile))......
                                    > ach te hanysy nigdy nie nadązą z "godką " za gorolami smile
                                    > Faceci takie sprawy załatwiają po swojemu ... po szlagu i zgoda smile

Kazik , wiem że się starałeś ,a wyszło ,jak wyszło big_grin
                                    Czy uderzył byś babę? przecież te wszystkie nicki należą do jednej i tej samej
                                    osoby ,a że wulgarna,i że za faceta sie podaje, no cóż to chory człowiek jest ,
                                    ma problemy natury psychicznej?
                        • tadeusz_ski.51 O!... a ja myslałem, że jestem 02.02.10, 23:05
                          taki genialny, a tu proszę, nie-lubie-gazety już 19.09.09 o godz. 15:48 na to
                          samo wpadła! "hehehe, floema, wadery ileś tam ,i cortyzol to jedna i ta sama
                          osoba piszą sami z sobą?
                          proszę zwrócić uwagę na styl pisania i znaki przestankowe"
                          • rena-ta49 Re: O!... a ja myslałem, że jestem 03.02.10, 14:14
                            No widzisz nie taki z Ciebie jednak geniusz, są lepsi od Ciebie ? smile smile
                          • darima_ka Re: O!... a ja myslałem, że jestem 03.02.10, 18:01
                            No widzisz jak bardzo się myliłeś? big_grin
                            Nie czytał tego wątku i tego postu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka