rena-ta49 19.02.10, 14:40 Szpital, sala operacyjna, operacja prostaty. Doktor mówi: Siostro, proszę poprawić penisa. Tak... Bardzo dobrze... Teraz pacjentowi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Weekendowo , na luzie 19.02.10, 19:02 Kaczyński i Obama spotkali Pana Boga. są ciekawi jak będzie wyglądała przyszłość. -Za ile lat USA będzie kryzys ekonomiczny?-pyta Obama. -Za 20 lat. -To już nie za mojej kadencji-stwierdza Obama. -Kiedy w Polsce będzie dobrobyt?-pyta Kaczyński. -A to już nie za mojej kadencji-odpowiada Pan Bóg. Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Weekendowo , na luzie 20.02.10, 09:57 Siedzi Szkot i płacze. Pzrzechodzi obok jego sąsiad i pyta się: - Czemu płaczesz? - A bo mi się ząb w grzebieniu złamał. - I to taki wielki powód do płaczu? - To już był ostatni... Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Weekendowo , na luzie 20.02.10, 09:59 Szkot ożenił się z wdową i po ślubie jedzie pociągiem. - Gdzie pan jedzie? - Pyta go inny podróżny. - W podróż poślubną... - A gdzie żona?! - Ona już była... -- Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Weekendowo , na luzie 20.02.10, 10:10 Siedzi sobie dwóch żulików, siorbią wódeczkę i jeden czyta na głos gazetę: - Tu piszą, że picie alkoholu skraca życie o połowę... Ile masz lat Stefan? - 30. - No widzisz, jakbyś nie pił miałbyś teraz 60! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weekendowo , na luzie 20.02.10, 09:55 Rozmawia żyrafa z zającem: - Zając... mówię ci... jak to wspaniale mieć tak długa szyję, gdy widzę młody listek na drzewie to bez problemu dosięgam go i delikatnie zrywam, żuje, żuje mmm... i wtedy czuję jak on przechodzi przez moją długą szyję, przez każdy kręg, każdy odcinek... a gdy piję zimną wodę w upalny dzień czuję jak chłodzi moją wspaniale długa szyję, przepływa przez każdy odcinek mmm Rozmarzyła się żyrafa, zając siedząc obok żyrafy znudzony podnosi głowę i pyta: - Żyrafa, a rzygałaś kiedyś? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Weekendowo , na luzie 20.02.10, 16:29 Wchodzi nagusieńka kobitka do taksówki zapina pasy, czeka aż kierowca ruszy,,, ale drajwer siedzi i się gapi cały czas w lusterko -Co Pan się tak patrzy? Nagiej babki pan nie widział? -Nie no widziałem, ale się zastanawiam skąd Pani wyciągnie pieniądze za kurs... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weekendowo , na luzie 21.02.10, 09:17 Zośka ! Zooośka ! - No ? - Twój Antoś ze śmietnika coś wyjada. - Antek, choroba, nie żryj dużo, bo zaraz obiad będzie ! Odpowiedz Link
easy.kobra22 Re: Weekendowo , na luzie 21.02.10, 09:46 W parku w piaskownicy bawiły się dzieci jedno dziecko mówi : Moja mama ma torebkę !! A drugie dziecko mówi : Moja mama też !! Pewna dziewczynka powiedziała : A moja mama ma balony !! inne mówi: A moja mama też !!!! W końcu chłopiec powiedział : A mój tata ma penisa !! A dziewczynka mówi : Moja mama też !! Ale przecierz twoja mama nie może mieć penisa tylko chłopcy je mają ! Ale to prawda moja mama chowa go w szuwladzie !! Wszyscy zaniemówili Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weekendowo , na luzie 27.02.10, 09:48 Chirurg pyta pacjenta leżącego na stole operacyjnym: Znieczulonko prywatnie czy z Funduszu Zdrowia? No, panie doktorze, płacę składki... To chyba z Funduszu. Na to lekarz: A-a-a, były sobie kotki dwa... Odpowiedz Link