darima_ka 02.06.10, 07:53 Czekam co przyniesie dzień, niczego dobrego się nie spodziewam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: Czekam.... 02.06.10, 09:35 No to po demolce będzie zapewne jakiś remont i będzie jeszcze ładniejsza jak była Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czekam.... 02.06.10, 11:01 Muszę przyznać ,że się starali nie zniszczyć kafelków, wiec wycięli z płytą gipsową. Koszty nie będą duże ,na moje szczęście, t tyle co przyklejenie od nowa ,i fugowanie? Do tego trza fachowca , złotą rączkę znaleźć. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czekam.... 02.06.10, 10:58 Tyle dobrze ,że to nie moja wina, rura w pionie, odszkodowania ewentualne chyba spółdzielnia powinna pokryć . Lokatorzy 2 pięter zalani Odpowiedz Link
irene.jg Re: Czekam.... 02.06.10, 16:50 Powodzenia w poszukiwaniu "złotej rączki". Na pocieszenie powiem, że mogło być gorzej. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Czekam.... 02.06.10, 19:10 Dzisiaj już nikt mi tego nie zrobi , po weekendzie obiecano. Ale mam inny dylemat cholera, otóż po tej wymianie pękniętej rury do umywalki , i spłuczki ledwo co leci mi woda ,a we wszystkich innych kranach "zapindala" jak wodospad, co jest grane , przed wymianą wszędzie się lało jak należy, może ktoś z panów mi coś doradzi? Odpowiedz Link