tadeusz_ski.51 23.06.10, 12:52 LaSka jest moderatorem? Kto Ją zrobił? Od kiedy? Dopiero teraz zauważyłem, żadnego ogłoszenia nie było? A tak na marginesie, to forum schodzi na dziady, jeśli nawet takie zmiany nie są ogłaszane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 No i ta aktywność 23.06.10, 12:55 jakaś mizerna? LaSka, dostałaś stanowisko to się wykaż, rusz... głową albo czymś tam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Darima pewnie się boi 23.06.10, 13:00 że jakby mnie powierzyła taką funkcje, to bym Jej forum rozwalił? A ja się pytam: - a gdzie demokracja? Jeśli forum jest wszystkich piszących, to decyzje dot. szefostwa powinny być konsultowane przynajmniej z takimi stałymi użytkownikami jak ja i Kazik? Co prawda nic do LaSki nie mam ale Darima powinna zapytać, przynajmniej tak dla formalności? Co nie Kazik? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A LaSka też bardzo się wysiliła 23.06.10, 13:02 bo wątek "Dzień ojca" założyła, phi... Odpowiedz Link
darima_ka Re: A LaSka też bardzo się wysiliła 23.06.10, 20:37 Tadziu , czy Tobie ten wątek nie pasi? to po co go czytałeś? Odpowiedz Link
ls48 Re: A LaSka też bardzo się wysiliła 23.06.10, 21:08 Moderatorem, o miano ktorego tak sie wściekasz jestem od poprzedniego czwartku i do tej pory założyłam 4 a nie jeden wątek. O wpisach na inne watki nie wspomne. Wydaje mi sie że nie na tym polega rola moderatora aby wykazywac sie iloscia załozonych wątkow.A własciwie, dlaczego ja sie tłumacze. Jesli jestes zainteresowany rolą moderatora, to ja chętnie z niej zrezygnuje na Twoja korzyść.Oczywiście za zgoda Darimki,bo ja nie jestem kompetentna by podejmowac takie decyzje.A wtedy ja - w odróżnieniu od Ciebie bardzo sie z tego ucieszę. pozdrawiam. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No co Ty LaSka? 24.06.10, 09:14 Wcale nie chodzi mi o to, że jesteś moderatorem, co więcej, z racji tego, że długo już jesteś na tym forum, nawet Ci się należy. Wątek założyłem po trosze ze zdziwienia ale bardziej w trosce o demokratyczne procedury. Jeśli Adminka podejmuje tak ważne decyzje w kwestii władzy na forum, to powinna to przynajmniej ogłosić? Ponadto, nie wiem czy konsultowała tą sprawę z Kazikiem, bo popatrz, zrobiła z was parę? A Kazik przecież ma żonę, zazdrosną cholernie Alinę.... Z tego może mieć kłopoty, no ale to nie mój problem. Odpowiedz Link
ls48 Re: No co Ty LaSka? 24.06.10, 09:20 Obiecuję Tadziu, że będę pamietała o tym że Kazik ma żone.Dzieki za przypomnienie, bo kto wie?, kto wie? ha,ha,ha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darima pewnie się boi 23.06.10, 15:51 No chyba dobry obyczaj nakazuje? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima pewnie się boi 23.06.10, 20:32 Nie nie boją się że rozwalisz forum , moderatorem swego czasu byłeś ,sam zrezygnowałaś ,a ja nie lubię zostawiać forum tak "samopas" to tyle w temacie ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A co to? 23.06.10, 13:42 No jak myślisz kto? Adminka skorzystała ze swoich uprawnień , sądzę że na tablicy ogłoszeń wcale nie trzeba wieszać, jest na czerwono , jak Zak . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: A co to? 23.06.10, 15:53 a ja widzę, że oboje są na brązowo? Kazik z LaSką... ciekawe co na to Alina? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: A co to? 23.06.10, 13:43 To ,że nie zauważyłeś dowodzi tylko tego ,jak się po forum poruszasz i rozglądasz , nie widząc nic ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: A co to? 23.06.10, 20:26 Jak zwykle Tadziu musi się do kogoś przyczepić , skrytykować, inaczej dzień nie zaliczony do udanych Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie Flissy 24.06.10, 09:20 flissy napisał: > Temat zastępczy,czy brak pomysłu na wątek? --------- Dbam o to aby na tym forum, w takich kwestiach jak zarządzanie, było ważne również Twoje zdanie. Twoje, moje i każdego z piszących tutaj. A Darima ma ciągotki do dyktatury. Odpowiedz Link
flissy Re: Nie Flissy 24.06.10, 09:29 Jedyny sposób by forum funkcjonowało normalnie,to tylko dyktatura właściciela,jak najmniejsza liczba osób "funkcyjnych",,,z drugiej strony to masz krztynę racji w tym ze mozna powiadomić uczestników o tym że X został adminem,ale czy to jest aż takie uchybienie,,,na jednym forum tak robią ,na innym nie,dla mnie bez znaczenia Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No widzisz, 24.06.10, 10:02 i dlatego właśnie, że Tobie jest to obojętne, to ja muszę dbać o poszanowanie Twoich praw na tym forum. No i dbam Flissy, dbam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Hahaha, żartowałem 24.06.10, 09:22 Czasami taka prowokacja ma zbawienny efekt Odpowiedz Link
darima_ka OdpowiadamTadeuszowi ! 23.06.10, 20:28 Ja zdecydowałam o tym ,że Ls-ka będzie moderatorem, i wcale nie musiałam pytać Ciebie o pozwolenie . Odpowiedz Link
darima_ka Re: A co to? 23.06.10, 20:30 Zmian na forum nie ma , Kazik jest dalej moderatorem , teraz łącznie z Ls-ką , ponieważ mnie będzie mniej od jutra na forum, Kazik pracuje na zmiany, wiec nie zawsze tutaj jest . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jestem za LaSką 24.06.10, 09:26 jako moderatorem ale czy nie mogłaś tego ogłosić w momencie podejmowania decyzji? Chyba dobry obyczaj i poszanowanie dla użytkowników nakazują aby o takich decyzjach, jeśli już nie konsultować to przynajmniej w porę informować? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Jestem za LaSką 24.06.10, 09:27 tylko dlaczego LaSka w parze z tym rwaczem Kazikiem... hmmmm Odpowiedz Link
ls48 Re: Jestem za LaSką 24.06.10, 09:50 Dlatego, żebym sie mogła od Kazika czegos nauczyć!!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaaaa 24.06.10, 09:59 no tak, Kazik wiele potrafi, szczególnie jest biegły w temacie stosunków damsko-męskich Odpowiedz Link
ls48 Re: Ahaaaaaa 24.06.10, 10:03 Prawdopodobnie widząc u mnie braki w tej dziedzinie, postanowiono nas wirtualnie połączyć. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ahaaaaaa 24.06.10, 14:21 Ale awansowałem ))) od stosunków damsko -męskich jestem fachowcem !!! dzięki Tadek . Ale takie stosunki muszą być regularne, a ja ostatnio sie tu nie udzielam , więc coś chyba nie tak . Witam nową moderatorkę , ja jak na razie nie musiałem nic robić w tej profesji . Tadek tu wszystkim , o wszystkim przypomina Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ahaaaaaa 25.06.10, 13:32 Oczywiście , przecież nie jest już "gówniarzem" to dorosły mężczyzna , wiec jakieś doświadczenie życiowe ma Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jestem za LaSką 24.06.10, 17:19 Chyba przemawia przez ciebie zazdrość o Kazika? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ostatecznie to nie kto inny ale ja 24.06.10, 20:00 "ochrzciłem" ls48 LaSką. Liczyłem na wdzięczność z Jej strony ale nic z tego, na domiar złego tu się okazuje, że Adminka podsunęła LaSkę Kazikowi, no trudno, jakoś przeżyjemy, inną laskę wyrwiemy... Odpowiedz Link
ls48 Re: Ostatecznie to nie kto inny ale ja 24.06.10, 20:44 Widzisz Tadziu - według Adminki, nie jesteśmy sobie przeznaczeni. ha,ha,ha Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ostatecznie to nie kto inny ale ja 25.06.10, 13:33 Tak Adminka wie corobi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ostatecznie to nie kto inny ale ja 25.06.10, 16:01 Ciekawe czy uzgodniła to z Aliną, żoną Kazika? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ostatecznie to nie kto inny ale ja 25.06.10, 16:00 ls48 napisała: > Widzisz Tadziu - według Adminki, nie jesteśmy sobie przeznaczeni. ha,ha,ha --------- Ja wcale nie chciałem przeznaczać się dla Ciebie i nie chciałem również przeznaczyć Ciebie dla mnie, bo po co? Idea polega na tym aby dla wspólnego zadowolenia pobzykać sobie od czasu do czasu... bzzzzzzz, bzzzzzzzzz.... Może się która przyłączy? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ostatecznie to nie kto inny ale ja 25.06.10, 20:25 A gdzie bzykanie? Widzę tylko spadanie? Odpowiedz Link
jowitta18 Re: A co to? 25.06.10, 18:29 Tadziu zamiast gratulować , to Ty szukasz sensacji? Odpowiedz Link