rena-ta49 19.09.10, 09:34 Erotyczne , czy opowiedzielibyście o takim śnie partnerce, partnerowi? Ja nie chciałabym chyba słyszeć o czyms takim... mimo ,ze to sen poczułabym się zraniona i byłoby mi przykro... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: Senne fantazje 19.09.10, 10:18 Moje,a trafiają mi się rzadko kiedy,"krążą wokół" żony,dlatego jak już się trafią to nie mam problemu by jej powiedzieć,,,gorszą sprawą jest to,że żona śni mi się coraz mniej i to nie tylko erotycznie... Odpowiedz Link
tarantula.domowa Re: Senne fantazje 19.09.10, 10:31 Jeśli/kiedy takie sny miewałam to bez oporów mogłam mężowi opowiedzieć. "Rewanżu" się nie obawiam, bo mój ślubny to absolutny milczek i nie lubi mówić więcej niż to konieczne P.s. Reniu zgodnie z obietnicą daję znać. Nie ma znaczenia, że nie @. Myślę, że wiesz kim jestem (rozmowa telefoniczna w dniu mojej rocznicy ślubu) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:54 Wiem , wiem , Dziękuję Po 25-tym możesz zarezerwować trochę wolnego czasu na kawę? Wcześniej się nie wyrobię Odpowiedz Link
panidemonka Re: Senne fantazje 20.09.10, 08:30 rena-ta49 napisała: > Wiem , wiem , Dziękuję > Po 25-tym możesz zarezerwować trochę wolnego czasu na kawę? > Wcześniej się nie wyrobię Po 26-tym czyli w przyszłym tygodniu powinnam dać radę. Wcześniej też się nie wyrobię. Dam znać na @, ewentualnie czekam na propozycje. pozdrawiam Odpowiedz Link
panidemonka P.s. 20.09.10, 08:33 Nick zapasowy tarantuli. Same urocze nazwy, prawda? )) Odpowiedz Link
tarantula.domowa Re: P.s. 22.09.10, 15:04 rena-ta49 napisała: > Hahaha , ten mi się bardziej podoba , od tarantuli Ach! To znaczy, że wolisz demony od pająków Skontaktujemy się przy okazji wolnego czasu i chęci. Od poniedziałku mam dużo czasu-mogę się dostosować. Lubię pająki Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Senne fantazje 20.09.10, 13:34 Super , się skontaktujemy albo na @ , jeśli masz założoną , albo sms . Pozdrawiam , i miłego dnia życzę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 11:41 Nie wiem dlaczego, ale rzadko pamiętam rano swoje sny . Kiedyś zdarzało mi się miewać sny erotyczne , ale się nimi nie dzieliłam z nikim. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 11:46 Dzisiaj w nocy śniło mi się moje dziecię , zaraz zadzwonię Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 11:54 Nawet jak jesteśmy w szczęśliwym związku to możemy fantazjować na temat innych osób. Przecież nie mamy klepek na oczach i zauważamy atrakcyjność innych. O fantazje na pewno nie byłabym zazdrosna. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Senne fantazje 19.09.10, 15:12 Jeśli mi sie coś takiego śni to chętnie żonie o tym opowiadam , dodaje to takiego smaczku porannym pogaduszkom . Ale musi to byś z rana , bo póżniej za cholerę sobie nie przypomnę . Najlepsze są sny o zakochaniu ..... te się długo pamięta Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 19:33 Raz z tego co pamiętam się zakochałam we śnie , i to w koledze z liceum , którego w realu znosiłam Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:12 Nie mówię o tym mężowi, byłby zazdrosny. Moje fantazje nie są związane z nim. To są sny o niespełnionych marzeniach chyba. Kiedyś gdzieś coś iskrzyło, kiedyś........ Odpowiedz Link
zak-1 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:28 pięknie to napisałas ...... hahaha.....ale o sexie też są fajne ))) tu się odezwał we mnie zykły facet. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:30 Senne fantazje n/t seksu każdemu się zdarzają , no może menom częściej,ale zawsze są przyjemne , i to chyba niezależnie od płci? Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:34 Pewnie,że są przyjemne Najgorzej rano, jak nie ma się z kim podzielić takim snem Odpowiedz Link
zak-1 Re: Senne fantazje 19.09.10, 17:48 hmmmm...ciekawe jaby się tak ziściły ....same rozwody? czy rozsądek by zwyciężył? Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Senne fantazje 19.09.10, 18:21 Dlatego to tylko fantazje strach pomyśleć co by było gdyby się spełniały!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 19:36 Niektórzy swoje fantazje na czyny przekładają , stąd tyle rozstań? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Senne fantazje 19.09.10, 19:35 Czyli ja mam dobrze ,ze snów rano nie pamiętam, gdyż i tak nie mam z kim się nimi dzielić , ? Odpowiedz Link