rena-ta49 09.01.11, 08:50 To jedna z nielicznych akcji, która naprawdę wiele zrobiła dla dzieci. Dlatego zawsze wspomagam tą akcję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 11:56 Ja też już mam to jedyna taka akcja , która jednoczy ludzi, i aż nie modne jest na niej, granie polityką . Odpowiedz Link
darima_ka Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 18:03 Myślę ,że jeśliby politycy robili tyle co Owsiak, to w naszym kraju byłoby znacznie lepiej. Odpowiedz Link
flissy Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 18:40 Politycy nigdy tak nie zrobią bo są politykami. Odpowiedz Link
darima_ka Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 19:14 Ujmy by im nie przyniosło gdyby czasem wspomogli ze swoich nie małych przecież pensji jakiś szpital ,czy chore dziecko. Odpowiedz Link
flissy Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 19:19 Niby tak,Dorka ale czy to by nie trącało korupcją? Odpowiedz Link
darima_ka Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 19:27 Nie no ja miałam na myśli charytatywną akcję polityków na rzecz powiedzmy jakiegoś konkretnego podmiotu? Odpowiedz Link
flissy Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 19:30 Ale zawsze by zachodziło podejrzenie o coś,,,,może nawet 1000 polityków by to zrobiło uczciwie,ale 1001szy by chciał z tego jakieś korzyści. Odpowiedz Link
darima_ka Re: WOŚP dzisiaj gra 09.01.11, 19:41 Też prawda "Jeżeli będę zajmował się tym, co myślą głupcy, nie będę miał czasu na to, o czym myślą ludzie inteligentni." Éric-Emmanuel Schmitt Odpowiedz Link
evikon Re: Przyznam się 09.01.11, 19:27 Ja dziś przy pomocy Wielkiej Orkiestry załatwiłam swoją prywatną sprawę. Po rozwodzie została mi obrączka i pierścionek. Wiedziałam że powinnam się i z tymi "rekwizytami" definitywnie rozstać. Wymyśliłam i zrobiłam - wrzuciłam je do skarbonek i (szczerze)...... poczułam ulgę. Niech pomogą innym. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przyznam się 09.01.11, 19:40 Jeśli tak właśnie chciałaś zamknąć definitywnie jakiś etap życia, to myślę ze poczułaś ulgę uwolnienia się od przeszłości, i to jest dobre. Odpowiedz Link