tropem_misia1 14.02.11, 05:47 z prezentem?oto genialne rozwiązanie: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 05:47 na numer 19-ty. taki cacy, że hej Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 16:34 Fajną mordkę ma ten miś )) Trochę za ostra ta wełna, przeciez. , to bardzo delikatny organ Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 17:29 Skąd Kazik wiesz ,że za ostra mierzyłeś ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 21:20 Nie mierzyłem ...to na oko widać )) A na mrozy to lepsze są ciepłe skarpetki , bo "ten organ " marznie na końcvu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 21:27 Hahaha ciepłe skarpetki mówisz są najlepsze ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 14.02.11, 21:37 Właśnie - skarpetki są lepsze )) a my sobie w rodzince sparwiliśmy sobie na prezent pieska domowego ....kundel ala jamnik , ze schroniska . Taki na spacery dla zony . Strasznie dużo roboty przy nim było . Zaraz na dzień dobry zwymiotywał mi w aucie , a potem 3 kąpiele w domu i całkiem jeszcze ten smrodek 'sschroniskowy ' z niego nie wyszedł . teraz mam w domu sajgon . Dwa psy ,, koszatniczka i zając . I jedno nie moze czuc drugiego , bo zając jak uwidział psa , to chciał klatkę rozwalic . Na szczęscie piesek jest kochany i bardzo spokojy . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 15.02.11, 06:33 Zaku, Ty jesteś kochany żeś schroniskowym sie zaopiekował. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 15.02.11, 12:13 Moja zona jest w psinie zakochana , mnie sie on (ona bo to suczka) tylko podoba . Wczoraj byliśmy na zakupach i tak po drodze wstąpiliśmy do schroniska . A ten piesio zaraz wpadł nam w oko DZisiaj jest już po wizycie u weterynarza , ma ok. 1-1,5 roku ( według wyglądu zębów ) dostał swoje legowisko , smycz , kocyk itp. Ale strasznie są drogie taki drobiazgi , ale jak się człowiek na cos już zdecyduje , no to trza płacić . Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 15.02.11, 13:35 Jeeeeeee !!!!!!!! Super prezencik sobie sprawiliście Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 15.02.11, 13:53 Tak piesek domowy , to nie to samo co taki podwórkowy przy budzie. Moja córa z psem ma same kłopoty co trochę u weta , jak nie szczepionki ,jakiś psi katar ,a to znów co innego, a za leki trza płacić jak za zboże. Pomijam juz te wszystkie cuda jak ciasteczka , i inne gadżety Ale pies daje nam wiele radości , i dlatego warto je mieć. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Zakochana , powiadasz Zaku? 15.02.11, 17:58 to dobrze. Poświęć choć 30 sekund temu filmowi,a zobaczysz co czyni miłość................cuda Odpowiedz Link
darima_ka Re:Zakochana , powiadasz Zaku? 15.02.11, 18:21 Ja bym wszystkie pieski ze schroniska wzięła , gdyby to tylko było możliwe Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nieśmiało zwracam uwagę 15.02.11, 13:49 Zając czy królik to ? No to macie przynajmniej w domu wesoło Odpowiedz Link