ls48 05.08.11, 17:43 Andrzej Lepper nie zyje. Prawdopodobnie popelnił samobójstwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Andrzej Lepper 05.08.11, 19:49 Jako człowieka szkoda,ale się zastanawiam czy nie mógł się pogodzić z tym że już go nie stać na solarium, że juz nic nie znaczy w polityce? Władza niczym narkotyk wciąga. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Andrzej Lepper 05.08.11, 20:16 Polityka jest bardzo niebezpieczna , przykładem może być Kennedy,a na naszym rodzimym podwórku śmierć gen.Papały , Dębskiego , prof. Walerian Pańko, prezes Najwyższej Izby Kontroli , i wielu innych . Może A.Lepperowi też ktoś pomógł? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 08:43 A dziwna śmierć Sekuły,, który strzelał do siebie aż 3 razy w wannie ? W polityce jest niebezpiecznie bez wątpienia. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 08:39 Dziwne , bo wszyscy twierdzą ,ze nic na to nie wskazywało. Chyba że w biznesie który prowadził coś nie wypaliło, i załamanie go dopadło ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 10:07 Życie go przerosło . MOże to było chwilowe totalne załamanie ? przecież miał chorego syna ? a moze opętanie ? człowiek musi mieć niesamowitego doła jeśli występuje przeciw sobie , to wbrew naturze. Muszę powiedzieć , ze ta wiadomość (mimo , ze Leppera nie lubiłem )mną wstrząsnęła. Odpowiedz Link
evikon Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 12:52 I wczoraj i dziś wysłuchałam najróżniejszych wypowiedzi na temat tego człowieka. Osobiście nie lubiłam go, denerwował mnie a spiralę nakręcali dziennikarze (ja wiem że ich interesują tylko brudy). Teraz wypowiadają się i jego zwolennicy i przeciwnicy i..........wielu z nich kreśli obraz innego człowieka (przypomina mi się Smoleńsk i jak zupełnie inaczej przedstawiano po fakcie Kaczyńskich). Jesteśmy tak bardzo manipulowani przez media. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 17:08 evikon napisała: > Jesteśmy tak bardzo manipulowani przez media. Przeto zachowajmy swój własny rozsądek. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzej Lepper 10.08.11, 14:29 Zgadza się my posiadamy dwie mentalności , za życia potrafimy opluwać ,a z chwilą śmierci gloryfikujemy? jakoś szybko zapominamy o wszelkich przekrętach i niegodziwościach ? Samoobrona miała ogromne problemy finansowe ,a i sam Lepper miał jeszcze większe , pomijam wiele spraw sądowych , gdzie koszty pokrywa przegrywający. Dodatkowo dziwne interesy, a choroba syna , która zapewne nie mało kosztuje ? www.tvn24.pl/12690,1713122,0,1,kittel-trzeba-zbadac-interesy-leppera,wiadomosc.html Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Andrzej Lepper 06.08.11, 18:44 Widocznie polityka to niebezpieczna działalność? Zadziwia mnie sympatia do ś.p. Andrzeja, wyrażana ustami polityków PO i dziennikarzy, którzy za jego życia najbardziej go poniżali, opluwali i wyśmiewali? Za chwilę się pewnie dowiemy, że winę za jego śmierć ponosi PiS a osobiście Jarosław Kaczyński, gdyż wyeliminował Samoobronę ze sceny politycznej i należy p. Jarosława postawić za to przed Trybunałem Stanu... Zapiekłość i zacietrzewienie w walce politycznej odbiera ludziom rozum i godność, że o zasadach nie warto wspominać, gdyż takowych ci "opłakujący Lappera" nie posiadają i obawiam się, że nie wiedzą co znaczą zasady etyczne i moralne? Odpowiedz Link
zak-1 Re Czy są rzeczy tak do.łujące 07.08.11, 08:44 czy są rzeczy aż tak dołujące , żeby odebrać sobie życie ? Mam kolegę który leży w agonii, szkoda , ze nie można odbierając sobie życie..... darować je innej osobie Odpowiedz Link
evikon Re: Re Czy są rzeczy tak do.łujące 07.08.11, 09:09 Odebranie sobie życia jest czynem który nie wiem jak zdefiniować - czy to czyn ludzi słabych, czy ludzi silnych bo słaby człowiek nie będzie w stanie zdobyć się na coś takiego. Świadczy na pewno o ciężkiej depresji i beznadziejności gdy patrzy się na swoje życie, a może o braku oparcia w najbliższych? Różne chwile przechodziłam w życiu ale nigdy nie przeszła mi przez głowę taka myśl. Chyba prawdy o Leperze nigdy do końca nie poznamy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Re Czy są rzeczy tak do.łujące 07.08.11, 18:33 On sam nic już nie powie , nawet ponoć nie napisał. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Re Czy są rzeczy tak do.łujące 07.08.11, 18:32 Zycie niektórych przerasta , brak im cywilnej odwagi żeby z problemami wziąć się za "bary" Nie ma sytuacji bez wyjścia , zawsze jakieś wyjście się znajdzie , lepsze czy gorsze . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Andrzej Lepper 07.08.11, 18:30 Obiema ręcami się pod tym podpisuję , nie znałam człowieka ,ale też nie trawiłam go , jak wielu innych polityków , czy dziennikarzy . Nagle z tv się dowiaduję że był on fenomenem, i że o nim powinno się pisać prace mgr. Ci sami ludzie którzy go wyśmiewali, teraz nagle go gloryfikują , co za obłuda! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Znowu 10.08.11, 15:01 Znów będzie okazja do burd , kiedy krzyż będą usuwać? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Andrzej Lepper-pogrzeb 10.08.11, 14:20 Pogrzeb Leppera odbędzie się w czwartek wczesnym popołudniem. Były wicepremier zostanie pochowany w Krupach (Zachodniopomorskie), niedaleko Zielnowa, w którym mieszkał. Ks. Andrzej Wróblewski, proboszcz parafii ze Starego Jarosławia, do której należał b. wicepremier, poinformował, że mszę żałobną zaplanowano na godz. 14. Po niej nastąpi wyprowadzenie zwłok na pobliski cmentarz. Czwartkowa uroczystość będzie miała charakter państwowy. Bez premiera i bez prezydenta . www.tvn24.pl/-1,1713531,0,1,arlukowicz-na-pogrzebie-leppera,wiadomosc.html Odpowiedz Link
darima_ka Re: Andrzej Lepper-pogrzeb 10.08.11, 18:08 Cóż jeśli rodzina tak zdecydowała , to ich sprawa. Z tego co czytam msza św się odbędzie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Pogrzeb bez udziału mediów 11.08.11, 14:18 Właśnie się rozpoczął {*} www.tvn24.pl/-1,1713644,0,1,rozpoczal-sie-panstwowy-pogrzeb-leppera,wiadomosc.html Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pogrzeb bez udziału mediów 11.08.11, 17:53 No i dobrze , te hieny tylko czają się na sensacje. Rodzina ma prawo do spokojnego pochówku i chwili zadumy nad grobem. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pogrzeb bez udziału mediów 12.08.11, 18:18 Powalająca obłuda , teraz tylko czekać na ogłoszenie sp. Leppera świętym ""Wybitny syn polskiego narodu" hahaha www.tvn24.pl/-1,1713644,0,1,to-hanba--nie-miesci-sie-w-gardle-moim,wiadomosc.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pogrzeb bez udziału mediów 13.08.11, 09:57 A czy z Wałęsy nie zrobiono "świetej krowy" ? Jeśli ktoś pamięta go z początków jego politycznej kariery , to wie jaki miał " dar wymowy" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pogrzeb bez udziału mediów 13.08.11, 16:53 To jest ciekawe. vod.gazetapolska.pl/362-zakowski-zyczyl-smierci-lepperowi Odpowiedz Link
darima_ka Re: Andrzej Lepper jakby ktoś miał 21.08.11, 21:05 Watpliwosci to polecam : wyborcza.pl/1,75478,10120320,Ostatnie_48_godzin_Andrzeja_Leppera.html Odpowiedz Link