rudka-a 22.08.11, 18:50 Nie potepiam, bo nie mój wybór, nie moje życie.. www.we-dwoje.pl/prostytutka;z;wyboru,artykul,2908.html legalizować??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Prostytucja... 22.08.11, 19:22 Jak najbardziej legalizować , niech płaca podatki , niech maja ochronę zdrowotną, i prawo do emerytury. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Prostytucja... 22.08.11, 19:25 Jasne , ze zalegalizować . Nie byłoby szarej strefy ani przestępczości z tym związanej + podatki podreperowałyby kasę państwa, która chce to i tak to robi , więc jestem za. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Prostytucja... 22.08.11, 19:42 Zalegalizować i koniecznie opodatkować, ileż to moja kochana Warszawka miałaby pieniędzy w budżecie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Prostytucja... 22.08.11, 21:49 jestem za..i gonić te spod autostrad....wszelakiej maści alfonsów czerpiących zyski.. przede wszystkim obowiązkowe badania...to chyba najwazniejsze... Odpowiedz Link
cieplanata Re: Prostytucja... 23.08.11, 08:46 zatrzymałam sie jadąc w Podkarpackie na kawie w barku pod lasem, na parking podjechał samochód, wysiadł obleśny dziad, a z tylnych siedzeń wysypały się trzy "pracujace"u niego dziewoje, ale na przerwę na kawę miały mało czasu, tylko ogarnąć sie w łazience i kawa na wynos, czekał przy samochodzie patrząc zniecierpliwiony na zegarek. Szkoda mi było tych młodych dziewczyn, patrzyły sie na nas jakby wstydząc sie tych ubrań, były bardzo ciche Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Prostytucja... 23.08.11, 13:30 Jest to ich świadomy wybór , jeśli tak chcą żyć. Ale jestem za legalizacją tego procederu. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Prostytucja... 23.08.11, 13:30 Mnie nie szkoda , człowiek sam o swoim życiu decyduje. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Prostytucja... 23.08.11, 18:54 Jest ich wiele przy drogach , ale ja nie widzą powodu do użalania się nad nimi. Wybrały taki styl życia same , może to co robią lubią? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Prostytucja... 23.08.11, 13:31 Dokładnie , niech to co zarabiają będzie ich,a nie alfonsów. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Popieram Renię! 23.08.11, 20:28 Generalnie większosć społeczeństwa tak myśli , m/n też na temat kary smierci, a rządzący nie biorą tego pod uwagę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Prostytucja... 23.08.11, 18:51 Zapewne wszystkie większe miasta stałyby się bogate Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: a w Niemczech 01.09.11, 13:45 No i słusznie ,bo Niemcy wiedzą jak zarabiać kasę Odpowiedz Link
evikon Re: Prostytucja... 01.09.11, 11:15 Absolutnie zalegalizować, niech płacą podatki państwu a nie alfonsom, wprowadzić częste obowiązkowe badania i obowiązek antykoncepcji (wbrew pozorom to ważne bo duża część podziemia aborcyjnego to te panie - alfons nie daje często na pigułki), a wsadzać i karać alfonsów. Odpowiedz Link