darima_ka 26.04.12, 18:04 Podwyżkę od kwietnia dostałam, a te pałeczki jako dodatek Nie jest to jakaś oszałamiająca podwyżka , ale ważne że dostałam. Czyli jutro już na koncie będzie więcej, można na majówce zaszaleć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Uwaga chwalę się :D 27.04.12, 10:11 BRAWO Dora!!!!!!!! Kup sobie coś,jakiś drobiazg tylko dla siebie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Uwaga chwalę się :D 27.04.12, 18:17 Kasa jeszcze mi na konto nie wpłynęła , ale ja już zakup a konto zrobiłam Bluzkę sobie kupiłam i bluzę młodemu , sprawiedliwość musi być, to i tak dobrze ,ze nie kupiłam kolejnej parę butów Jutro idę na urodziny do koleżanki , to i prezent trzeba było kupić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Uwaga chwalę się :D 28.04.12, 08:08 Czyli wydałaś kase ,której jeszcze nie masz? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Uwaga chwalę się :D 27.04.12, 13:29 Moje gratulacje ,opić by to trzeba? A poważnie ,to podwyżki nikt nie zabierze , a premię to możesz dostać albo i nie. Wiec się ciesz nawet małą podwyżką , bo teraz trudno coś od pracodawców wyszarpać. Odpowiedz Link