lidka449 01.09.12, 20:19 dziś godz 22:55 na Polsacie - 12 ostatnich dni Hitlera film wart obejrzenia (tylko ten kanał i te reklamy,nie wiem czy przez to przebrnę .) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: "Upadek" 01.09.12, 20:24 Wybielanie historii,próba pokazania człowieczeństwa w kimś kto na miano człowieka nie zasłużył,pokazanie jak cierpiał,jak sie bał jak przeżywał klęskę swoja i swojego narodu,bardzo głupi pomysł by 1go września pokazywac film o Hitlerze z ludzką twarzą. Odpowiedz Link
lvova Re: "Upadek" 01.09.12, 20:43 Uważam,że jeszcze zbyt wcześnie by tworzyc takie filmy o jednym z największych zbrodniarzy w dziejach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Upadek" 02.09.12, 08:43 Lubię oglądać film bez reklamowych przerw, szczególnie o tej porze nie piszę sie na oglądanie do rana tv Te komercyjne stacje są denerwujące z przerywaniem ciekawego filmu na reklamy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: "Upadek" 02.09.12, 10:45 Tak ale to jeszcze można strawić,bardziej mnie denerwuje przerywanie programu czy filmu. Szczególnie wieczorem ,kiedy chce mi się już spać. Kończy się tym ,ze zasypiam i nie do końca oglądam. Odpowiedz Link
darima_ka Re: "Upadek" 02.09.12, 10:43 Ja oglądałam na dwójce kabarety. Jeśli oglądam coś w tv ,to albo o zwierzętach , albo rozrywke. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: "Upadek" 02.09.12, 18:23 Chyba oglądałem, taki film produkcji niemieckiej? Nie wiem czy to akurat ten ale dla mnie nic ciekawego, coś tam jakby czuć chęć zrobienia z tego zbrodniarza bohatera narodowego? Niby szaleniec, niby zbrodniarz a jednocześnie zagubiony, oderwany od rzeczywistości człowiek wzbudzający litość? Nie podoba mi sie takie ujęcie tematu. Odpowiedz Link