cieplanata 10.09.12, 07:46 Kiedyś miałam kwiatki, krajobrazy, a od pewnego czasu, od kiedy moje kochane dzieciątko sie wyprowadziło, wszędzie mam Jej zdjęcia, na pulpicie też Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Pulpit 10.09.12, 11:28 To tak jakbyś ich miała ciągle przy sobie . Ech te panny młode - wszystkie są takie piękne Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pulpit 10.09.12, 13:26 Kiedy dziecko,a szczególnie córka wyprowadza się z domu , to każdej matce jej brakuje. My takie kwoki jesteśmy pod skrzydłami byśmy trzymały dzieci ,a one muszą iść swoją drogą, taka kolej rzeczy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pulpit 10.09.12, 13:24 Ja też miewam na pulpicie wnuka, ale ja często zmieniam tapetę na pulpicie , zdecydowanie wolę przyrodę Chyba Twoja córcia nie wyprowadziła się za granicę, masz z Nią kontakty częste? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pulpit 10.09.12, 17:55 Natko pewnie córci jest miło? Moja mama też bardzo przezywała moja wyprowadzkę, ale teraz po kilkunastu latach już się przyzwyczaiła. Teraz ważniejszy ode mnie jest wnuk Bez Granic "Nigdy nie kłóć się z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link
cieplanata Re: Pulpit 10.09.12, 18:08 no właśnie czekam, może w podróży coś zmajstrują? zawsze to cieplejsze kraje tam się podobno fajnie dzieci robi, wiem, bo co jakaś moja pracownica wraca z wakacji to już muszę szukać następnej na jej miejsce Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pulpit 13.09.12, 13:39 Natko widać bardzo chcesz żeby uszczęśliwili Cie wnuczątkiam Daj im trochę czasu nacieszyć się sobą,bo potem najważniejsze stanie się maleństwo. Siłą rzeczy dla siebie będą mieli mniej czasu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pulpit-hi hi hi :) 12.09.12, 18:19 Oboje jesteśie zakochani w ślubnych fotkach? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pulpit-hi hi hi :) 12.09.12, 21:21 Na młodych zawsze przyjemnie się spogląda Odpowiedz Link