Dodaj do ulubionych

Zaskoczenie

25.10.12, 18:23
"Jest tym bardziej zaskakujące jeśli jest to z zaskoczenia"
Uwielbiam Go big_grin
https://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201210/1351165704_xkdcqp_600.jpg
Obserwuj wątek
    • zak-1 Re: Zaskoczenie 25.10.12, 19:04
      Nie tylko Ty, ja też smile super serial. Głosy do postaci dobrane perfekcyjnie .
      • tropem_misia1 Re: Zaskoczenie 25.10.12, 20:00
        To mój idolsmile)

Niepojęte, dlaczego ofiara nie chciała się złożyć.
        • tropem_misia1 Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 25.10.12, 20:02
          tego jako sygnaturkę...tongue_out.:
          Moje rozumowanie było bez skazy..
          • ejno Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 25.10.12, 23:11
            "A teraz wzbudzę w was poczucie niższości. Zresztą uzasadnione".

"Cięcie! Po reżysersku to znaczy morda".

"Co to za jakieś obłąkańcze wrzaski są. Nie mogę się przez nie skoncentrować na ideale, który sam ucieleśniam" - hehehehehe

"I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze – na sobie" - czad!!!

"Jako moi poddani macie rozumieć, co zrobię, jeszcze zanim to zrobię".

"Maurice! Zamów nam jakieś stroje. Najlepiej coś różowego z marszczonymi rękawkami, ale bez szaleństw. Wystarczy, żeby podkreśliły moją męskość"

"Ważne, że wychowam go na swoje podobieństwo. Będzie piękny, genialny, ale co najważniejsze skromny".

Jest rewelacyjnysmile
            • rena-ta49 Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 26.10.12, 13:47
              To prawda ,okazuje się że mało co jest w stanie nam poprawić tak humor ,
              jak takie teksty krola Juliana wink
          • darima_ka Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 26.10.12, 18:24
            tropem_misia1 napisała:

> tego jako sygnaturkę...tongue_out.:
            > Moje rozumowanie było bez skazy..

Tak Tropciu, to byłaby super sygnaturka.big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka