darima_ka 25.10.12, 18:23 "Jest tym bardziej zaskakujące jeśli jest to z zaskoczenia" Uwielbiam Go Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Zaskoczenie 25.10.12, 19:04 Nie tylko Ty, ja też super serial. Głosy do postaci dobrane perfekcyjnie . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaskoczenie 25.10.12, 20:00 To mój idol) Niepojęte, dlaczego ofiara nie chciała się złożyć. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 25.10.12, 20:02 tego jako sygnaturkę....: Moje rozumowanie było bez skazy.. Odpowiedz Link
ejno Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 25.10.12, 23:11 "A teraz wzbudzę w was poczucie niższości. Zresztą uzasadnione". "Cięcie! Po reżysersku to znaczy morda". "Co to za jakieś obłąkańcze wrzaski są. Nie mogę się przez nie skoncentrować na ideale, który sam ucieleśniam" - hehehehehe "I właśnie wtedy zrozumiałem, że muszę się skupić na tym, co w anegdocie zwanej życiem jest najważniejsze – na sobie" - czad!!! "Jako moi poddani macie rozumieć, co zrobię, jeszcze zanim to zrobię". "Maurice! Zamów nam jakieś stroje. Najlepiej coś różowego z marszczonymi rękawkami, ale bez szaleństw. Wystarczy, żeby podkreśliły moją męskość" "Ważne, że wychowam go na swoje podobieństwo. Będzie piękny, genialny, ale co najważniejsze skromny". Jest rewelacyjny Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 26.10.12, 13:47 To prawda ,okazuje się że mało co jest w stanie nam poprawić tak humor , jak takie teksty krola Juliana Odpowiedz Link
darima_ka Re: a to? zastanawiam się czy nie wstawić sobie 26.10.12, 18:24 tropem_misia1 napisała: > tego jako sygnaturkę....: > Moje rozumowanie było bez skazy.. Tak Tropciu, to byłaby super sygnaturka. Odpowiedz Link