tropem_misia1 11.01.13, 04:37 do tekstu : "wegetarianie nie maja trupiego oddechu przy całowaniu..." nasuwa się jeden wniosek- lepiej wrócić do spania?!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 08:31 Może nie mają trupiego,ale zalatuje kompostem Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 18:19 lvova napisał: > Może nie mają trupiego,ale zalatuje kompostem O! toto Odpowiedz Link
scenery Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 08:44 Może. A może pora na refleksję - co ja za rzeczy czytam?! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 09:47 scenery napisał: > Może. A może pora na refleksję - co ja za rzeczy czytam?! Była zawarta w ",,,,,,,,,, lepiej wrócić do spania........." Odpowiedz Link
scenery Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 09:56 Spanie wyklucza czytanie, a tu nie chodzi o wykluczanie czytania w ogóle Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 10:11 Jestem sową.O tej godzinie to niewiele mogę. Wzrok mój błądzi tu i ówdzie. To akurat mię na tyle zirytowało ,że byłam wstanie się ruszyć. Nie móc spać to łokropność nad łokropnościami. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 08:56 Misia ja na skrobi nie wytrzymam kiedyś śpiewano : musimy być silni i zdrowi choćby na skrobi Odpowiedz Link
scenery Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 09:00 Swoją drogą, widziałem wczoraj program o niejedzących. W ogóle. Z tym, że okazało się, że jednak wcześniej czy później wracają do jedzenia. Odpowiedz Link
scenery Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 14:08 Ale to nie byli ludzie z obsesją "zagrubości". Filozofia odżywiania się światłem. Oczyszczenie organizmu głodem. Mistyczne przeżycia wygłodzonego mózgu. No ale jak waga im za bardzo spada to uznają, że jeszcze nie są gotowi. Mało jedzenia, jeden wege, okresowe dłuższe głodówki. W sumie może nieźle działać. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jeśli dotarłam 12.01.13, 08:18 Okresowe głodówki niektórzy stosują ,ale są to jakieś trzydniówki, i raczej dla odchudzania. Kiedyś też w tv oglądałam takiego co powietrzem żyje ,cóż ludzie maja różne "zboczenia" Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Jeśli dotarłam 11.01.13, 13:27 Ten tekst znalazłaś w/z z Dniem Wegetarian ,który dziś jest ? Jak wegetarianin wpiernicza nawozy ,to czym mu z gęby jedzie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jeśli dotarłam 12.01.13, 08:48 Zabij mnie ...nie wiem gdzie znalazłam. Bo przeczytałam i mię cofło i wylazłam z gazety. To był chyba onet. ale na pewno nie był to artykuł o wegetarianizmie) Czasem ludzie taaaaakie pierdy piszą , tak se zapodałam więc dla przykładu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: żeby nie było 12.01.13, 08:50 sama piszę pierdy , ale robię to z premedytacją. Czasem w porywie napiszę coś długonormalnego. ale rzadko =================================== se po prostu odpoczywam =================================== Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ogólnie wiadmo ,że 12.01.13, 08:53 brzydki oddech to 1) choroba układu pokarmowego 2) brak higieny nie wiem co jeszcze? 3) dziura w zębie? Odpowiedz Link
darima_ka Re: ogólnie wiadmo ,że 12.01.13, 11:40 O papierochach zapomniałaś Tropcia Jak nie pale ,to nie mam popielniczki w gębie Odpowiedz Link