ksiezniczka-02 Re: Troll Parenting 09.05.13, 14:09 Nie jestem psychologiem ale nie tędy droga. Można się pośmiać z zabawnych sytuacji co same się rodzą ale w gronie najbliższych i to też w samym tym momencie ale żeby do sieci to puszczać lub nagłaśniać to czy tamto???? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Troll Parenting 10.05.13, 14:08 Rodzice prawdopodobnie nie zdają sobie sprawy z tego ,ze w necie nic nie zginie.Po latach będzie kompromitowało dorosłe już dzieci. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Troll Parenting 09.05.13, 14:10 Jedynym filmikiem ,który umieściłam na You tube jest filmik z gadającą Majką. i to tylko po to by łatwo mi go było skopiować i przesłać a tak...............to wara od moich bliskich i mojego życia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a co do dzieci 09.05.13, 14:12 to wiem jedno patrzą ze zgrozą na zdjęcia na nocniku lub na golasa leżących na brzuszku , gdy dorosły jak zobaczą takie filmiki w kwiecie wieku to na pewno nie będą szczęśliwe Odpowiedz Link
darima_ka Re: a co do dzieci 09.05.13, 20:34 Też myślę ,że wystarcza iż takie zdjęcia są w albumach domowych. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Troll Parenting 09.05.13, 20:12 Chronię swoja prywatność i swoich bliskich,nie ma zwyczaju zamieszczać fotek w necie,a już ośmieszanie dziecka do głowy by mi nigdy nie przyszło. Odpowiedz Link