Dodaj do ulubionych

Marcinkiewicz u Olejnik

19.09.13, 20:20
Krytykuje Rostowskiego już po raz enty.
On jako członek PO w czambuł krytykuje posunięcia Rostowskiego?
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Marcinkiewicz u Olejnik 19.09.13, 21:21
      A dopiero co w odbyt mu właził jak i całej PO a przecież dopiero co był premierem z ramienia PiS. Punkt pierdo..nia zależy od punktu siedzenia ? dla takich jak Kazik chyba tak. Żonę zostawił z czwórką dzieci /jego dzieci/ to co po takim sądzić. Jak nie to że jest gnidą. Więc co jest warte takiego słowo. Mniej niż zero.
    • skuter44 Re: Marcinkiewicz u Olejnik 19.09.13, 21:29
      Nie jest członkiem PO. Może zaczyna sympatyzować. Mówi obiektywnie. Dziś słusznie (wg mnie) krytykował Macierewicza i Rostowskiego. NIe uprzedzam sie do niego tylko dlatego, że zostawił żonę i ożenił się z młodą dziewczyną. To jego sprawa. Reprezentuje poglady młodych wykształconych, znających reaalia życia na Zachodzie. Dobrze zna gospodarkę , finanse i trafnie ocenia nasze ,, polskie problemy, krytycznie ocenia Tuska i jego rządy.

Tak to jest. To samo widzimy a co innego slyszymy, opisujemy i wnioskujemy.
      • zak-1 Re: Marcinkiewicz u Olejnik 19.09.13, 22:12
        Polityk który rzuca żonę , jeszcze do tego z 4 dzieci , byłby na zachodzie przegrany .
        U nas to co innego , robią z niego wyrocznię , a to co on mówi wie większość z nas.
        Miał kiedyś szansę , teraz raczej już na salony się nie dostanie .
        Mądrzej od niego moim zdaniem mówi Kowal .
        • skuter44 Re: Marcinkiewicz u Olejnik 20.09.13, 22:56
          Podpisuję się pod opinią zak-1. Ja należę do tych którzy słuchają co mówi Marcinkiewicz. Kiedy (wg mnie) zgadza się z moim zdaniem, wtedy mu przytakuję. Ostatnio cześciej niz poprzednio.
      • czarek_sz Re: Marcinkiewicz u Olejnik 19.09.13, 22:12
        A ja się uprzedzam do tego że zostawił nie tylko żonę ale i dzieci. Trzeba być mendą żeby tak zrobić. Jak można zostawić własne dzieci !! taki ktoś nigdy nie będzie dobrym politykiem. Dla takiego wspólne dobro to dobro tej osoby. Marcinkiewicz jest egoistą który myśli tylko o sobie tak uważam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka