rena-ta49 13.08.14, 06:56 Zabiera mi coraz więcej dnia Rano ciemno,wieczorem coraz wcześniej trza zapalać światło. A jeszcze nie dawno narzekałam,że ptaszki swym świergoleniem budzą mnie o 3,30.teraz o 5,00 ciemnawo jeszcze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Noc 13.08.14, 08:28 A ja taki gorący jestem... może trzeba zjeść loda dla ochłody? Odpowiedz Link
m.maska Re: Noc 13.08.14, 09:20 No mnie dzisiaj ze snu wyrwalo pipkanie alarmu przeciwpozarowego... w przedpokoju KM wsadzil tosta i zapomnial o nim, cos sie zaklinowalo w tosterze no i sie narobilo.... duzo dymu i smrodu. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Noc 13.08.14, 19:36 m.maska napisała: > No mnie dzisiaj ze snu wyrwalo pipkanie alarmu przeciwpozarowego... w przedpoko > ju KM wsadzil tosta i zapomnial o nim, cos sie zaklinowalo w tosterze no i s > ie narobilo.... duzo dymu i smrodu. Dobrze ,ze Straż Pożarna nie przyjechała Odpowiedz Link
m.maska Re: Noc 13.08.14, 20:49 Hehehe... no cos Ty po to nam to kazali wszystkim pozakladac, zeby jezdzic nie musieli Odpowiedz Link
darima_ka Re: Noc 13.08.14, 20:55 Czujnik dymu,ale chyba im się zapala lampka ,musicie odwoływać taki alarm? Jak włączę czasem alarm antywłamaniowy w pracy,to szybko muszę grupę interwencyjną odwołać , by mnie nie rzucili na glebę Odpowiedz Link
m.maska Re: Noc 13.08.14, 21:54 Nieeee, no cos Ty to tylko nas alarmuje... kilka lat temu wprowadzili obowiazek, ze w kazdym pomieszczeniu musi byc... poza lazienka i kuchnia - tylko lokalnie robi halas. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Noc 13.08.14, 19:37 tropem_misia1 napisała: > Jestem taka jesienna. > Lubię.Nie narzekam Ja też lubię spać Odpowiedz Link
al.1 Re: Noc 13.08.14, 17:54 Mnie tez ptaki nie daja spac. Chodzi glównie o mewy. Przy okazji, ostatnio przeprowadzilem wywiad z mewa I jak sie okazuje, maja one swoje powody do takiego zachowania. www.eioba.pl/a/4mgw/wywiad-z-mewa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Noc 14.08.14, 14:14 Dzisiejsza noc obfitowała w wodę ,tę z nieba i jeszcze dodatkowo z sufitu. Się u mnie lało. sąsiedzi mi łazienkę zalali. Oczywiście nic nie wiedzą,nic im nie przecieka. Czekam na pracowników spółdzielni ,by sprawdzili skąd takie obfite opady u mnie w łazience Odpowiedz Link
darima_ka Re: Noc 14.08.14, 21:52 Solidna była ulewa i ochłodziło się. To juz koniec upałów? Odpowiedz Link
m.maska Re: Noc 14.08.14, 22:01 U mnie jest nawet zimno... cale to lato tutaj do kitu. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Noc 14.08.14, 22:08 Podobno to już koniec upałów. W Centralnej też pada ale to dobrze bo liczę na grzyby bo pada i ciepło jest chociaż nie upalnie. Mnie gdy budzą ptaki i to jest dla mnie najpiękniejsze przebudzenie jakiego bym sobie życzył - uhu uhu ćwierk ćwierk ćwirk ćwirk. Czy jest coś fajniejszego usłyszeć po przebudzeniu jak świergot ptaszków ? chyba tylko szelest banknotów zwłaszcza w zielonym kolorze Odpowiedz Link