al-szamanka Re: Policja religijna 06.09.14, 16:16 Właśnie czytałam o tym na niemieckich stronach. Rzeczywiście jakaś grupka islamistów chce nocami zaprowadzać swoje porządki. Dopóki ich akcje polegają tylko na informowaniu o przykazaniach religijnych nie mogą być aresztowani. Mają zabronione wchodzenie do lokali, dyskotek. Jeżeli dopuszczą się nawet minimalnej przemocy należy zadzwonić pod nr 110 i natychmiast zjawi się prawdziwa policja - wtedy będzie ich można aresztować. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Policja religijna 06.09.14, 20:30 W ramach poprawności politycznej i demokracji dali im prawa, a ci zaczynają się panoszyć.Gdyby Polska była bogatszym krajem, to już byśmy ich tu mieli,a tak jeszcze ich tu nie ciągnie? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Policja religijna 06.09.14, 20:50 nie zdziwi mnie jeżeli u nas powstanie katolicki odpowiednik tej "inicjatywy" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Policja religijna 06.09.14, 21:00 A zdziwi Cie,jeśli islamiści zaczną to robić u nas? Pozwolisz sobie wtedy na krytykowanie,tak jak możesz teraz? Bardzo też chciałbym widzieć odważnego,który podrze Koran,albo zakpi z Allacha. Ciekawe który aktor się ośmieli?Który pierwszy? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Policja religijna 06.09.14, 21:26 Może Rav się odważy ? bo jak do katolików taki z Niego kozak to może i przed islamistami nie spęka i publicznie koranem się podetrze ? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Policja religijna 08.09.14, 15:07 nie popieram darcia koranu, tory, czy biblii - ale jestem przeciwny każdemu fanatyzmowi, niezależnie czy to spod znaku krzyża. gwiazdy dawida, czy półksiężyca .... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Policja religijna 08.09.14, 17:53 ravenheart1 napisał: > nie popieram darcia koranu, tory, czy biblii - ale jestem przeciwny każdemu fan > atyzmowi, niezależnie czy to spod znaku krzyża. gwiazdy dawida, czy półksiężyca > .... > Tu się z Tobą zgadzam,ja też krytykuję kiedy mam do czynienia z fanatyzmem, nie raz krytykowałam KK ,za pazerność i wiele innych przywar. Odpowiedz Link