Dodaj do ulubionych

Policja religijna

06.09.14, 15:38
Gdzie? ...chyba nie zgadniecie.
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Policja religijna 06.09.14, 16:16
      Właśnie czytałam o tym na niemieckich stronach. Rzeczywiście jakaś grupka islamistów chce nocami zaprowadzać swoje porządki. Dopóki ich akcje polegają tylko na informowaniu o przykazaniach religijnych nie mogą być aresztowani. Mają zabronione wchodzenie do lokali, dyskotek. Jeżeli dopuszczą się nawet minimalnej przemocy należy zadzwonić pod nr 110 i natychmiast zjawi się prawdziwa policja - wtedy będzie ich można aresztować.
    • darima_ka Re: Policja religijna 06.09.14, 20:30
      W ramach poprawności politycznej i demokracji dali im prawa,
      a ci zaczynają się panoszyć.Gdyby Polska była bogatszym krajem,
      to już byśmy ich tu mieli,a tak jeszcze ich tu nie ciągnie?
    • ravenheart1 Re: Policja religijna 06.09.14, 20:50
      nie zdziwi mnie jeżeli u nas powstanie katolicki odpowiednik tej "inicjatywy" wink
      • darima_ka Re: Policja religijna 06.09.14, 21:00
        A zdziwi Cie,jeśli islamiści zaczną to robić u nas?
        Pozwolisz sobie wtedy na krytykowanie,tak jak możesz teraz?
        Bardzo też chciałbym widzieć odważnego,który podrze Koran,albo zakpi z Allacha.
        Ciekawe który aktor się ośmieli?Który pierwszy?
        • czarek_sz Re: Policja religijna 06.09.14, 21:26
          Może Rav się odważy ? bo jak do katolików taki z Niego kozak to może i przed islamistami nie spęka i publicznie koranem się podetrze ? wink
          • darima_ka Re: Policja religijna 07.09.14, 10:47
            To zostawmy aktorzynombig_grin
          • ravenheart1 Re: Policja religijna 08.09.14, 15:07
            nie popieram darcia koranu, tory, czy biblii - ale jestem przeciwny każdemu fanatyzmowi, niezależnie czy to spod znaku krzyża. gwiazdy dawida, czy półksiężyca ....
            • darima_ka Re: Policja religijna 08.09.14, 17:53
              ravenheart1 napisał:

> nie popieram darcia koranu, tory, czy biblii - ale jestem przeciwny każdemu fan
              > atyzmowi, niezależnie czy to spod znaku krzyża. gwiazdy dawida, czy półksiężyca
              > ....
              >
              Tu się z Tobą zgadzam,ja też krytykuję kiedy mam do czynienia z fanatyzmem,
              nie raz krytykowałam KK ,za pazerność i wiele innych przywar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka