Dodaj do ulubionych

Styczeń-2015

01.01.15, 08:36
nastał,a tym samym znów jesteśmy starsismile
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 1-Styczeń 01.01.15, 08:40
      Nowy Rok wszyscy odpoczywają po sylwestrowych szaleństwach.
      PO wczorajszym siarczystym mrozie,dzisiaj mamy temp.oscylujące wokół zera.
      Miłego Nowego Rokusmile
      • tropem_misia1 Re: 1-Styczeń 01.01.15, 09:00
        a miłego
        miłego
        dobrego
        doobrego
        big_grin
        • rena-ta49 W tym roku nie połikendujemy 01.01.15, 09:08
          zbytniosad prawie wszystkie święta przypadają w soboty.
          tvn24bis.pl/z-kraju,74/dlugie-weekendy-w-2015-roku-sprawdz-kiedy-bedziesz-mial-wolne,502461.html
          • czarek_sz Re: W tym roku nie połikendujemy 01.01.15, 10:22
            Przeżyjemy to Reniu ale wpierw trzeba przeżyć to co poświąteczne. Kto sobie żałował w te dni tego i owego ten dziś wygrany kto nie musi odchorować i odcierpieć smile
            • darima_ka Re: W tym roku nie połikendujemy 01.01.15, 11:37
              To ja z tych wygranych,wypiłyśmy z mamą po lampce szampana,reszta stoi.
              Mama zasnęła wcześniej ,ale o północy się obudziła wiec życzenia sobie złożyłyśmy.
              Dziecko ze mną i z psem wytrwało dzielniebig_grin
              • rudka-a Nowy Rok - 2015 01.01.15, 12:57
                Z nieba leci coś na kształt mżawki, szaro i tak sobie - to na zewnątrz smile
                a wewnatrz mnie - nadzieja, ze ten roczek będzie łaskawy smile
                Jutro niektórzy jeszcze w urlopwym nastrojach, ja wyczołgam sie do pracy smile)
                nawet z chęcią wink
                i...sobota, niedziela....
                przyszły tydzień znów wpadnie wolne....wink
                nie mozna narzekać..ooo, nieee smile)
                • rena-ta49 Re: Nowy Rok - 2015 02.01.15, 07:05
                  U nas było tak samo nieprzyjemnie,lepszy lekki mróz.

Ps.ja też lecę do pracysmile
      • rena-ta49 Re: 2-gi-Styczeń 02.01.15, 07:04
        Podoba mi się chodzenie do pracy co drugi dzieńsmile
        Miłego piątku,jutro łikendsmile
        • tropem_misia1 Re: 2-gi-Styczeń 02.01.15, 07:18
          Ja w tym tygodniu ino roz.Dziś.Urlop miałam big_grin
          • rena-ta49 Re: 3-ci-Styczeń 03.01.15, 07:59
            Znów odpoczywamysmile
            Miłej soboty.
            • tropem_misia1 Re: 3-ci-Styczeń 03.01.15, 08:27
              ano
              odpoczynek od pracy
              w domku się zakrzątam
              • rudka-a Re: 3-ci-Styczeń 03.01.15, 19:34
                Troche się wiatr uspokoił, ale od wczoraj łeb chciało urwać wink
                kiedyś nie reagowałam na wietrzyska, ale teraz dają mi we znaki...huczy toto, świszcze, wyje... spać nie mogę smile
                pańcia w tivi mówiła, ze taki ten styczeń ma być....wietrzny i zwariowany smile)
                • rena-ta49 Re: 4-ty-Styczeń 04.01.15, 08:01
                  Wiatr się uspokoił,masa ludzi bez prądu w północnej Polsce.
                  • tropem_misia1 Re: 4-ty-Styczeń 04.01.15, 09:46
                    wstałam dopiero co.Za oknem spokój.
                    • rudka-a Re: 4-ty-Styczeń 04.01.15, 10:55
                      Za tydzień podobno powtórka z rozrywki smile)
                      pani przy mapie piała z zachwytu, że temp bedzie dwucyfrowa i dlatego znów pojawią się pogodowe atrakcje.
                    • darima_ka Re: 4-ty-Styczeń 04.01.15, 11:05
                      U mnie mokry śnieg,ja już musiałam wychodzić z psem,
                      ale jeszcze dospałam trochę.
                      • rena-ta49 Re: 5-ty-Styczeń 05.01.15, 06:48
                        A jutro znów mamy wooolnesmile
                        • tropem_misia1 Re: 5-ty-Styczeń 05.01.15, 07:27
                          Chwalić łąki umajone...ledwo wstałam - przed chwilką.
                          Jutro pośpię,.
                          • rena-ta49 Re: 6-ty-Styczeń 06.01.15, 07:50
                            Wszyscy się wyspali?smile
                            • tropem_misia1 Re: 6-ty-Styczeń 06.01.15, 08:25
                              Ja na pewno - wstałam dopiero co.
                              • rena-ta49 Re: 7-my-Styczeń 07.01.15, 07:00
                                Mamy już środę ,coraz bliżej do łikendusmile
                                Ale mroźny poranek ,strach wyłazićsad
                                • tropem_misia1 Re: 7-my-Styczeń 07.01.15, 08:29
                                  Noo mroźno, a jutro wstaję po czwartej , bo idę do pana od miętoszenia ( kręgosłup)
                                  potem do pracy...zemrę
                                  • tropem_misia1 Re: 8-my-Styczeń 08.01.15, 04:50
                                    wstałam ........
                                    źle mi .....
                                    • rena-ta49 Re: 8-my-Styczeń 08.01.15, 06:45
                                      Mi też źle ,że musiałam wstaćsmile
                                      • rena-ta49 Re: 9-ty-Styczeń 09.01.15, 06:52
                                        Piąteczek mamy,to największa uciechasmile
                                        • tropem_misia1 Re: 9-ty-Styczeń 09.01.15, 09:03
                                          dopiero co wstałam...obolała...po wczorajszych zabiegach...
                                          • tropem_misia1 Re: 10-ty-Styczeń 10.01.15, 08:58
                                            dalej do d......
                                            • darima_ka Re: 10-ty-Styczeń 10.01.15, 10:21
                                              Masakra!
                                              • rena-ta49 Re: 11-ty-Styczeń 11.01.15, 07:47
                                                Ja myślałam wieczorem że koniec świata nadchodzi,
                                                tak wiało i lało.Głowa mi pękała.
                                                Ranek spokojny.
                                                • tropem_misia1 Re: 11-ty-Styczeń 11.01.15, 08:57
                                                  Za oknem spokój , w ciele niepokój...tak późno wstałam znowu przespałam........
                                                  • tropem_misia1 Re: 12-ty-Styczeń 12.01.15, 04:42
                                                    do rooooooooooooooboty!!!
                                                  • rena-ta49 Re: 12-ty-Styczeń 12.01.15, 06:48
                                                    Jak widzę za oknem,że pada ,to odechciewa się wszystkiegosad
                                                  • rena-ta49 Re: 13-ty-Styczeń 13.01.15, 06:56
                                                    Wtorek,dobrze że nie pada.
                                                    Ciężko wstawać ,ale do piątku coraz bliżejsmile
                                                  • tropem_misia1 Re: 13-ty-Styczeń 13.01.15, 08:04
                                                    jest trzynasty
                                                    niby nic
                                                    ale o tym pomyślałam
                                                  • rena-ta49 Re: 14-ty-Styczeń 14.01.15, 06:48
                                                    Pocieszające jest ,ze jest środa.
                                                  • tropem_misia1 Re: 14-ty-Styczeń 14.01.15, 08:44
                                                    ano

i pocieszę Cię co do okulisty - ja rejestrowałam się w grudniu -----na czerwiec.
                                                  • rena-ta49 Re: 15-ty-Styczeń 15.01.15, 06:48
                                                    łikend coraz bliżej,to pierwszy długi tydzień pracowysad
                                                  • tropem_misia1 Re: 15-ty-Styczeń 15.01.15, 08:24
                                                    Damy radę.Musimysmile)
                                                  • tropem_misia1 Re: 16-ty-Styczeń 16.01.15, 06:28
                                                    piątek
                                                    a potem niespodzianka
                                                    nie wypocznę
                                                  • rena-ta49 Re: 16-ty-Styczeń 16.01.15, 06:48
                                                    Wreszcie!
                                                    Pracujesz w łikend?
                                                  • tropem_misia1 Re: 17-ty-Styczeń 17.01.15, 06:47
                                                    Nie smile

Zresztą a pracujemy w soboty baaaaardzo rzadko i tylko wtedy gdy coś trzeba odrobić lub wyrównać 15 dni.
                                                  • darima_ka Re: 17-ty-Styczeń 17.01.15, 10:36
                                                    Ja w soboty nadrabiam całotygodniowe opieprzanie siębig_grin
                                                  • rena-ta49 Re: 18-ty-Styczeń 18.01.15, 07:34
                                                    Niedziela to ciąg dalszy chorowaniasad
                                                  • darima_ka Re: 18-ty-Styczeń 18.01.15, 10:26
                                                    Wypocić się porządnie trzeba.
                                                  • rena-ta49 Re: 16-ty-Styczeń 17.01.15, 08:30
                                                    Ja przechoruję ten łikend.
                                                  • darima_ka Re: 16-ty-Styczeń 17.01.15, 10:37
                                                    Bo to ni zima ni wiosna
                                                  • rena-ta49 Re: 14-ty-Styczeń 15.01.15, 06:50
                                                    tropem_misia1 napisała:

> ano
                                                    >
                                                    >
                                                    > i pocieszę Cię co do okulisty - ja rejestrowałam się w grudniu -----na czerwiec

Gdyby nie to,że mam wadę wzroku,to bym się zdała na optyka w doborze okularów.
                                                  • rena-ta49 Re: 13-ty-Styczeń 14.01.15, 06:50
                                                    tropem_misia1 napisała:

> jest trzynasty
                                                    > niby nic
                                                    > ale o tym pomyślałam

nie wiem czy dlatego,że to 13-ty spędziłam pół dnia u lekarzy,
                                                    a i tak do okulisty dostane się dopiero ostatniego kwietnia.
                                                    Czyli pechsmile
                                                  • rudka-a Re: 17-01-2015 /sobota/ 17.01.15, 11:06
                                                    Zapowiada się piękny, iście wiosenny dzień. Gdyby nie data w kalendarzu, to piałabym nad urokami przedwiośnia smile Jeszcze luty przed nami, bywa zdradliwy i gorszy od stycznia, jaki będzie? zobaczymy. Czas biegnie szybko, więc i wiosenki sie doczekamy.
                                                    Czas na małą krzątaninę w kuchni., cos ogarnąć trzeba, zaległości z tygodnia zlikwidować smile
                                                    Miłej soboty Wam życzę smile)
                                                  • rena-ta49 Re: 17-01-2015 /sobota/ 18.01.15, 07:28
                                                    Po wiosennej sobocie mamy zimowa niedziele,widzę za oknem coś białego leci.
                                                    Mnie choróbsko jakieś dopadło,mam tylko siłę leżeć.
                                                  • tropem_misia1 Re: 18-01-2015 18.01.15, 08:23
                                                    Pewnikiem przeziębiłaś się.
                                                    Niedziela wystarczy na ozdrowienie?
                                                  • czarek_sz Re: 18-01-2015 18.01.15, 09:21
                                                    Pewnikiem trza nalewkę zażyć. Pięćdziesiątka a jak mało to seta w dziób i gitara. Natomiast mnie Janeczka inaczej leczy. Wie że ta seta na dobre nie pójdzie smile i naciera mnie. Naciera mnie spirytem na pokrzywach a gdy pójdzie ja go zlizuję. I gitara wink
                                                  • darima_ka Re: 18-01-2015 18.01.15, 10:27
                                                    Ja wierzę z Aspirynębig_grin
                                                  • tropem_misia1 Re: 19-01-2015 19.01.15, 05:18
                                                    Poniedziałek za krótki na to co mnie czeka.
                                                  • rena-ta49 Re: 19-01-2015 19.01.15, 06:57
                                                    A ja dalej chorujesad
                                                  • rena-ta49 20-ty styczeń 20.01.15, 07:03
                                                    Trzeba chyba będzie iść do lekarza po pracy,
                                                    bo wszystkich pozarażam.
                                                  • tropem_misia1 Re: 20-ty styczeń 20.01.15, 07:15
                                                    Nie tylko pozarażasz , ale i rozchorujesz się jeszcze bardziej
                                                  • tropem_misia1 Re: 21-ty styczeń 21.01.15, 06:44
                                                    I jak zdrowie?
                                                  • rena-ta49 Re: 21-ty styczeń 21.01.15, 13:24
                                                    Dostałam 3 tabletki antybiotyku,
                                                    i jest znaczna poprawa.
                                                  • rena-ta49 Re: 22-gi styczeń 22.01.15, 06:57
                                                    zbliżamy się do łikendu,co mnie bardzo cieszy.
                                                  • rena-ta49 Re: 23-ci styczeń 23.01.15, 06:54
                                                    Wreszcie coś zrobię z włosamismile
                                                  • tropem_misia1 Re: 23-ci styczeń 23.01.15, 06:59
                                                    też się przymierzam
                                                    czekam aż zacznę pracować na rano
                                                    grzywka mi włazi w oczka
                                                  • tropem_misia1 Re: 24-ci styczeń 24.01.15, 07:30
                                                    dzisiaj życie toczy się leniwie
                                                  • rena-ta49 Re: 24-ci styczeń 24.01.15, 07:51
                                                    Ja mam dziś babski comber w domusmile
                                                  • tropem_misia1 Re: 25-ty styczeń 25.01.15, 07:48
                                                    tylko tydzień został
                                                    nawet się nie oglądam , bo nie zdążę się obrócić
                                                  • darima_ka Re: 25-ty styczeń 25.01.15, 11:12
                                                    Luty krótki miesiąc ,a potem już będziemy czekać na wiosnębig_grin
                                                  • rena-ta49 Re: 26-ty styczeń 26.01.15, 06:49
                                                    Znów poniedziałek,znów odliczanie do piątkusmile
                                                  • tropem_misia1 Re: 26-ty styczeń 26.01.15, 08:26
                                                    a ja już zmęczona jestem smile))
                                                  • rena-ta49 Re: 27-my-styczeń 27.01.15, 06:50
                                                    Ja dzisiaj idę do dentysty sadystysmile
                                                  • tropem_misia1 Re: 27-my-styczeń 27.01.15, 07:45
                                                    współczuję
                                                    choć wizyty tam są ważne
                                                    ale
                                                    okropne
                                                  • rena-ta49 Re: 27-my-styczeń 27.01.15, 13:33
                                                    Niby nie boli,ale zawsze siadam na fotel ze spoconymi rencamismile
                                                    Po 15,30 trzymać kciukismile
                                                  • rena-ta49 Re: 28-my-styczeń 28.01.15, 06:51
                                                    Zbliżamy się do łikendasmile
                                                  • rena-ta49 Re: 28-my-styczeń 28.01.15, 06:53
                                                    Co najważniejsze,to przeżyłam wizytę u dentysty smile
                                                  • tropem_misia1 Re: 28-my-styczeń 28.01.15, 07:56
                                                    ledwo dycham
                                                  • rena-ta49 Re: 29-ty-styczeń 29.01.15, 06:46
                                                    Pobiła wczoraj swój rekord i zrobiłam 40 gołąbkówsmile
                                                  • tropem_misia1 Re: 29-ty-styczeń 29.01.15, 07:44
                                                    lubię mniam mniam
                                                    w sosie pomidorowym lib grzybowym
                                                  • tropem_misia1 Re: 30-ty-styczeń 30.01.15, 04:52
                                                    To będzie baaardzo dłuuuugi dzień.
                                                  • rena-ta49 Re: 30-ty-styczeń 30.01.15, 06:54
                                                    Jedyna pociecha ,że zaczyna się łikend
                                                  • tropem_misia1 Re: 31-ty-styczeń 31.01.15, 07:54
                                                    ale biało za oknem!!!!
                                                    po wczorajszym deszczyku - szok
                                                  • rena-ta49 Re: 31-ty-styczeń 31.01.15, 07:58
                                                    U nas nie deszcz, a śnieg dawał solidnie.
                                                  • rena-ta49 Re: 31-ty-styczeń 31.01.15, 08:00
                                                    Zimowo się styczeń kończy.
                                                  • rena-ta49 Re: 29-ty-styczeń 30.01.15, 06:53
                                                    Pomidorowy zrobiłam.
                                                    Część zamroziłam,częścią się z córcią podzieliłam.
                                                  • tropem_misia1 Re: 29-ty-styczeń 31.01.15, 07:53
                                                    Jak Ryjek był w Polsze też dzieliłam się z nim pokarmem big_grin
                                                  • tropem_misia1 Re: 21-ty styczeń 22.01.15, 08:16
                                                    taki antybiotyk trzydniowy nowej generacji?
                                                    Dla mnie wygodny : ino roz dziennie - nie zapominam o nim
                                                  • rena-ta49 Re: 21-ty styczeń 23.01.15, 06:53
                                                    tropem_misia1 napisała:

> taki antybiotyk trzydniowy nowej generacji?
                                                    > Dla mnie wygodny : ino roz dziennie - nie zapominam o nim

Tak,o przedłużonym działaniu,dobra sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka