Dodaj do ulubionych

Wygrałem Tadek

29.04.15, 22:44
Postawiłem na Legię 10 tysiaków i w szoku byłem bo do przerwy moczyli. Trząsłem się jak galareta a Janeczka - spoko Legia wygra bo oni zawsze do przodu. I tak było. Ale co wycierpiałem to wycierpiałem. Janeczka zarobiła i ja zarobiłem. Zarobiłem kupę kasy. Piątaka zarobiłem bo dychę postawiłem.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Wygrałem Tadek 29.04.15, 22:49
      Tadek zazdrości mi wygranej dlatego nie odpowiada.
      • czarek_sz Re: Wygrałem Tadek 29.04.15, 22:52
        Pięć patyków wygrałem a mogłem przegrać dziesięć. Tadek nie może tego przeżyć smile
        • czarek_sz Re: Wygrałem Tadek 29.04.15, 23:23
          Dwójka dla Janeczki Tadek trójeczka dla Czarusia. Wiesz, ja nie żałuję kobietom ale za wylewny i hop siup też nie jestem. Kapujesz Tadek ?
          • czarek_sz Re: Wygrałem Tadek 30.04.15, 12:30
            Errata, Dwa i pół patola mi wyrwała. Papałom powiedziała albo sam sobie gotujesz i pierzesz powiedziała. Ale jakbym przerżnął to piątala to byś się dołożyła pytam ? Ja ci się dołożę, po głowie prędzej smile. Dawaj połowę wygranej albo sam sobie bądź kowalem smile dałem dwa i pół. Od razu zrobiłem przelew bo pilnowała mnie jak psa smile w ogóle to po ca ja mówię Janeczce że postawiłem. Jakaś siła mi każe. Jakieś moce cholerne mi każą. Cyganka wink
            • rena-ta49 Re: Wygrałem Tadek 30.04.15, 13:39
              Jakbyś nie oddał Żonie,to byś na "przelew" tę kasę przeznaczył?
    • tadeusz_ski.51 Re: Wygrałem Tadek 30.04.15, 13:29
      I co? "tygodniówka" taki mały maraton teraz? No ale ceny poszły w górę to może na tydzień nie starczyć?
      • czarek_sz Re: Wygrałem Tadek 30.04.15, 16:00
        Na 'przelew' Reniu i tak mam ale nie o to biega. Biega o to że rozumiesz - wódka lubi 'oddychać' że tak powiem. Tadek mówi o tygodniówce. Jaka tygodniówka człowieku blady. Znałem gości w fabryce że szukaliśmy jednego dnia w roku kiedy by nie pili. Nikt nie znalazł ani jednego dnia bez kielicha żeby nie pili - na okrętkę żłopali. Możesz to pojąć ? bo ja tak bo świadkiem tego byłem a bywało że uczestnikiem Ichnich biesiad też nie raz i nie dwa smile
        • tadeusz_ski.51 No to masz się czym chwalić! 30.04.15, 16:10
          Faktycznie pasujesz do wizerunku "polactwa" nadanego nam w USA i W. Brytanii.
          Zresztą to dobrze dla PO, pijanym społeczeństwem łatwiej się rzadzi. Pokrzyczy taki w domu na dzieci na żonę, pokaże im jaki niezadowolony jest. A gdy wylezie na ulice to się da go do "piwnicy" i jeszcze zapłaci za "opiekę". Podwójną korzyść władza ma.
          • zak-1 Re: No to masz się czym chwalić! 30.04.15, 19:46
            Znam masę ludzi którym wódka zniszczyła życie , dlatego niegdy nie pochwalę takiego chlania .
            Z umiarem i owszem , bo wszystko jest dla ludzi . u nas teraz takie kontrole na zakładzie za alkoholem są , ze strach w tygodniu piwo wypić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka