Dodaj do ulubionych

Duda wali Brąka

15.05.15, 12:10
wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-sondaz-ibris-duda-przed-komorowskim/hb4tdb
No no, jeszcze deko i Brąk będzie pod kreską. Znaczy na minusie będzie. Ech lemingi co z wami co z waszymi frankami ? smile
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 13:48
      Duda już wcale nie musi walić w Brąka,dzisiaj skompromitowała go wystarczająco
      "pierwsza dama" w radio Zet:
      twitter.com/RadioZET_NEWS/status/599102728074231809?lang=pl
      Poczytaj komentarze nautów!
      • czarek_sz Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 13:57
        Wiesz Reniu ja już nie mam siły - słuchać tego debila i jego kolejnych wpadek. Boże Rav jak Ty przeżyjesz upadek Bronka ? jak mówiła Jowita Kącik ? przytulić Brąka smile przytulisz go Rav ?
        • rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 14:40
          A może Rav to fan Palikota,a nie Brąka? smile
          Chociaż nerwowe reakcje na wpadki Brąka wskazują raczej ,że to jego ulubieniecsmile
          • czarek_sz Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 14:48
            Mnie nie pasi czyj ulubieniec jest pozytywem Rava - mnie interesuję co ten gość ma pod kopułą. Znaczy Rav. Bo nigdy się nie określił.
            • ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:45
              czarek_sz napisał:

> Mnie nie pasi czyj ulubieniec jest pozytywem Rava - mnie interesuję co ten gość
              > ma pod kopułą. Znaczy Rav. Bo nigdy się nie określił.

Bo tego nie da się określić w dwóch zdaniach.

Chcę Polski silnej i niezależnej, ale laickiej i liberalnej, z polityka nakierowaną na przyszłość, a nie grzebanie się w przeszłości, prospołecznej i nastawionej na rozwój gospodarczy.

Jestem zwolennikiem:

- daleko idącej reformy przywilejów finansowych (branżowych, politycznych, socjalnych )
              - gruntownej reformy parlamentarnej (m.in. likwidacja senatu) i administracyjnej (m.in. likwidacja starostw)
              - rozdziału państwa od kościoła (m.in. powrotu religii do kościołów),
              - uproszczenia systemu podatkowego (jedna stawka dla wszystkich plus likwidacja większości ulg)

... i wielu innych kwestii, na których opisywanie nie mam teraz czasu.
        • ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:24
          czarek_sz napisał:

> Wiesz Reniu ja już nie mam siły - słuchać tego debila i jego kolejnych wpadek.
          > Boże Rav jak Ty przeżyjesz upadek Bronka ? jak mówiła Jowita Kącik ? przytulić
          > Brąka smile przytulisz go Rav ?

Jak Brąka zabraknie to bedę się śmiał z prezydenta A. Dudy.
          Bo to, że jak on wygra to czeka nas kolejna odsłona tego co wyprawiał LK (fochy, ignorowanie prac rządu, usłużność wobec własnej partii) nie mam wątpliwości.
          • rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:39
            Obiecuję ci ,że ja pierwsza będę krytykować ,jesśi się nie sprawdzi!
    • ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:32
      czarek_sz napisał:

> rel="nofollow">wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-sondaz-ibris-duda-przed-komorowskim/hb4tdb
      > No no, jeszcze deko i Brąk będzie pod kreską. Znaczy na minusie będzie. Ech lem
      > ingi co z wami co z waszymi frankami ? smile

Wcale bym się zdziwił gdyby Duda jednak wygrał.

Ale to nie będzie efekt miłości społeczeństwa do tego co sobą reprezentuje, tylko raczej znudzenia i fatalnej postawy PBK.

Kwestia istotniejsza: co nas czeka przy prez. Dudzie ?

Czy będzie potrafił być samodzielny, czy może tak jak LK będzie tylko tubą JarKacza ?
      Czy będzie potrafił i chciał współpracować z rządem, czy tylko będzie z nim walczył i ignorował ?
      Czy będzie Polskę godnie reprezentował, czy raczej kompromitował i ośmieszał tak jak LK ?
      • rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:38
        się nie dowiesz poki mu nie dasz szansy ,by pokazał czy potrafi dotrzymać obietnic.
        Od tego są wybory,ktoś się nie sprawdził to niech zmieni prace i weźmie kredyt,
        to podobno takie łatwe dziś w Polsce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka