czarek_sz 15.05.15, 12:10 wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-sondaz-ibris-duda-przed-komorowskim/hb4tdb No no, jeszcze deko i Brąk będzie pod kreską. Znaczy na minusie będzie. Ech lemingi co z wami co z waszymi frankami ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 13:48 Duda już wcale nie musi walić w Brąka,dzisiaj skompromitowała go wystarczająco "pierwsza dama" w radio Zet: twitter.com/RadioZET_NEWS/status/599102728074231809?lang=pl Poczytaj komentarze nautów! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 13:57 Wiesz Reniu ja już nie mam siły - słuchać tego debila i jego kolejnych wpadek. Boże Rav jak Ty przeżyjesz upadek Bronka ? jak mówiła Jowita Kącik ? przytulić Brąka przytulisz go Rav ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 14:40 A może Rav to fan Palikota,a nie Brąka? Chociaż nerwowe reakcje na wpadki Brąka wskazują raczej ,że to jego ulubieniec Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 14:48 Mnie nie pasi czyj ulubieniec jest pozytywem Rava - mnie interesuję co ten gość ma pod kopułą. Znaczy Rav. Bo nigdy się nie określił. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:45 czarek_sz napisał: > Mnie nie pasi czyj ulubieniec jest pozytywem Rava - mnie interesuję co ten gość > ma pod kopułą. Znaczy Rav. Bo nigdy się nie określił. Bo tego nie da się określić w dwóch zdaniach. Chcę Polski silnej i niezależnej, ale laickiej i liberalnej, z polityka nakierowaną na przyszłość, a nie grzebanie się w przeszłości, prospołecznej i nastawionej na rozwój gospodarczy. Jestem zwolennikiem: - daleko idącej reformy przywilejów finansowych (branżowych, politycznych, socjalnych ) - gruntownej reformy parlamentarnej (m.in. likwidacja senatu) i administracyjnej (m.in. likwidacja starostw) - rozdziału państwa od kościoła (m.in. powrotu religii do kościołów), - uproszczenia systemu podatkowego (jedna stawka dla wszystkich plus likwidacja większości ulg) ... i wielu innych kwestii, na których opisywanie nie mam teraz czasu. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:24 czarek_sz napisał: > Wiesz Reniu ja już nie mam siły - słuchać tego debila i jego kolejnych wpadek. > Boże Rav jak Ty przeżyjesz upadek Bronka ? jak mówiła Jowita Kącik ? przytulić > Brąka przytulisz go Rav ? Jak Brąka zabraknie to bedę się śmiał z prezydenta A. Dudy. Bo to, że jak on wygra to czeka nas kolejna odsłona tego co wyprawiał LK (fochy, ignorowanie prac rządu, usłużność wobec własnej partii) nie mam wątpliwości. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:39 Obiecuję ci ,że ja pierwsza będę krytykować ,jesśi się nie sprawdzi! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:32 czarek_sz napisał: > rel="nofollow">wiadomosci.onet.pl/kraj/nowy-sondaz-ibris-duda-przed-komorowskim/hb4tdb > No no, jeszcze deko i Brąk będzie pod kreską. Znaczy na minusie będzie. Ech lem > ingi co z wami co z waszymi frankami ? Wcale bym się zdziwił gdyby Duda jednak wygrał. Ale to nie będzie efekt miłości społeczeństwa do tego co sobą reprezentuje, tylko raczej znudzenia i fatalnej postawy PBK. Kwestia istotniejsza: co nas czeka przy prez. Dudzie ? Czy będzie potrafił być samodzielny, czy może tak jak LK będzie tylko tubą JarKacza ? Czy będzie potrafił i chciał współpracować z rządem, czy tylko będzie z nim walczył i ignorował ? Czy będzie Polskę godnie reprezentował, czy raczej kompromitował i ośmieszał tak jak LK ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Duda wali Brąka 15.05.15, 15:38 się nie dowiesz poki mu nie dasz szansy ,by pokazał czy potrafi dotrzymać obietnic. Od tego są wybory,ktoś się nie sprawdził to niech zmieni prace i weźmie kredyt, to podobno takie łatwe dziś w Polsce? Odpowiedz Link