Dodaj do ulubionych

Każdy, komu zależy na PRAWDZIE

19.05.15, 08:06
powinien mieć możliwość dostępu do TV Republika! Ja mam i mogę porównać to co mówią TVN i jemu podobne z tym co mówi Republika! Bo nie ma się co łudzić, że TV Republika mówi całą prawdę, samą prawdę i tylko prawdę.
Oni też potrafią przeginać ale mówią to,
czego NIGDY nie usłyszymy i nie zobaczymy w telewizjach zależnych od PO!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 TV Republika 19.05.15, 08:37
      ujawnia takie rzeczy, że dreszcze przebiega przez plecy!
      I człowiek się dziwi, jak to możliwe,
      że ci których "wynajęlismy do rzadzenia nami i którym niezłe pieniądze płacimy,
      są takimi ludzikami? Tak mizernego formatu. Ludźmi, którzy nas traktują jak Marks, Lenin i Stalin traktowali "masy"? https://emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif
      Tego nawet w koszmarach nie przewidywałem i zupełnie się nie spodziewałem,
      a jednak tak jest, na podstawie dowodów TV Republika się o tym dowiedziałem!
      Aby wyjść z tego szamba, marazmu i manipulacji, potrzebny jest nam MĄŻ STANU, na miarę Piłsudskiego!
      Który odważnie rozliczy sitwę i do obozu wsadzi złodziei działających na szkodę narodu polskiego!
      Ja wiem, że większość woli żyć w błogiej nieświadomości,
      oceniając władzę według siebie, liczy na to , że mają
      patent na wiedzę i prawdę oraz zasady przyzwoitości?

Ale, jak widać po stanie państwa, po nędzy społeczeństwa SITWA TEGO NIE MA!
      SITWA DBA O TO ABY KAŻDY PRZEJAW PRZYZWOITOŚCI BYŁ TRAKTOWANY JAKO ZDRADA!
      POZBYWA SIĘ TAKICH CZŁONKÓW, UZNAJĄC, ŻE TO SŁABI LUDZIE ZAGRAŻAJĄCY INTERESOM SITWY!
      • opuncja.figowa.1 Re: TV Republika 19.05.15, 08:42
        A tymczasem Drogi Tadeuszu 5 mln obywateli polskich zagłosowało na Komorowskiego sad
        • tadeusz_ski.51 Re: TV Republika 19.05.15, 09:07
          opuncja.figowa.1 napisała:
          > A tymczasem Drogi Tadeuszu 5 mln obywateli polskich zagłosowało na Komorowskieg
          > o sad
          ----------------------------
          Kukiz na podsumowaniu swojej kampanii, dosadnie określił mendia i ich działanie. Ludzie na p. Komorowskiego głosy oddali, bo sądząc według siebie, dobrego się spodziewali?!
          Naiwniacy, frajerzy, propaganda przesłoniła im oczy na ICH WŁASNĄ SYTUACJĘ ŻYCIOWĄ. OGŁUPIENI JAK KOMUNIŚCI, KTÓRYCH BERIA WSADZIŁ DO OBOZU A ONI CIĄGLE I NIEZACHWIANIE WIERZYLI W SOCJALIZM I STALINA!!! TO SZOKUJĄCE DO JAKIEGO STOPNIA MOŻNA OGŁUPIĆ CZŁOWIEKA!! https://emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif
      • tadeusz_ski.51 NIEODPARCIE NASUWA MI SIĘ PORÓWNANIE 19.05.15, 08:58
        SITWA DZIAŁA JAK GRU! Po jaką cholerę wydano w Polsce tą książkę Suworowa "Akwarium"??? Toż to "podręcznik" dla sitwy i wzór dla jej działania!
        • zak-1 Re: NIEODPARCIE NASUWA MI SIĘ PORÓWNANIE 19.05.15, 11:09
          Mam TV Republika i to samo zdanie co Tadek. Jednak publiczne media i TVN ma większy zasię i możliwość wpływania na ludzi. Prowadząc rozmowy w pracy doszedłem do wniosku ,że ludziom nie zalezy na zmianie , mają wszystko w dupie .Zasługują na następne 5 lat rządów PO, a po wyborach niestety nie będzie mi ich żal .Żal mi będzie naszych synów i wnuków , że głąbiasty naród zostawił im po sobie taki syf.
          • tadeusz_ski.51 Re: NIEODPARCIE NASUWA MI SIĘ PORÓWNANIE 19.05.15, 12:07
            Dla sitwy, autobiografia Suworowa, stała się elementarzem. Techniki manipulacji społeczeństwem, wypracowane przez najlepszych uczonych w b. ZSRR są skuteczne do dzisiaj. Ale tylko w Polsce! Kazik, nie wiem czy ci Twoi koledzy, gdyby (nie daj Boże) dalej pełnię władzy miała PO, czy gdyby zamknięto WSZYSTKIE POLSKIE KOPALNIE, CZY ZROZUMIELI BY SWÓJ CIĘŻKI BŁĄD?
        • rena-ta49 Re: NIEODPARCIE NASUWA MI SIĘ PORÓWNANIE 19.05.15, 16:46
          Pewnie "Akwarium" Suworowa ,to nie jedyna instrukcja dla nich,
          przecież niektórzy się szkolili w ZSRR,zapomniałeś ,że oni jeszcze nie wymarli,
          oni są na wysokich stanowiskach jeszcze teraz!
      • rena-ta49 Re: TV Republika 19.05.15, 16:38
        Stąd te prowokacje z podpaleniami Tęczy ,czy budek przy ambasadzie.
        Komuniści byli perfekcyjni w prowokacjach!
    • rena-ta49 Re: Każdy, komu zależy na PRAWDZIE 19.05.15, 16:57
      Czytaj wsród kogo się obraca PBK,
      nie trzeba nawet czytać "Niebezpiecznych zwiazków Bronisława Komorowskiego"
      https://pbs.twimg.com/media/CFUrw0tW8AAcsPl.jpg:large
    • rena-ta49 Tutaj można oglądać online 21.05.15, 18:10
      www.dlapolski.pl/tv-republika
      • czarek_sz Re: Tutaj można oglądać online 21.05.15, 18:13
        Mam TV Republikę w kablówce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka