24.07.15, 22:23
Wobec urzędniczki, która zdecydowała się opowiedzieć dziennikarzom Kulisy24.com o mobbingu i znęcaniu się nad pracownikami w Ministerstwie Zdrowia, wszczęto postępowanie dyscyplinarne. – Mam być wydalona za to, że zareagowałam. To gorzej niż Korea – mówi kobieta.
kulisy24.com/nasze-sledztwa/mobbing-w-ministerstwie-zdrowia-dyscyplinarka-dla-ofiary
Obserwuj wątek
    • al.1 Re: Mobbing 25.07.15, 01:31
      Najlepsze zdanie:
      "Teraz urzędniczka chce iść zobaczyć dokumenty w obecności świadków."
      Dalej:
      "Mam być wydalona za to, że zareagowałam. To gorzej niż Korea – mówi kobieta."
      Zapomniala sprecyzowac która.

• rena-ta49 Re: Mobbing 25.07.15, 06:34
        al.1 napisał:

> Najlepsze zdanie:
        > "Teraz urzędniczka chce iść zobaczyć dokumenty w obecności świadków."
        > Dalej:
        > "Mam być wydalona za to, że zareagowałam. To gorzej niż Korea – mówi kobi
        > eta."
        > Zapomniala sprecyzowac która.

Ale to za czasów PiS podobno była IV RP,nie za PO
        >
    • rena-ta49 Re: Mobbing 25.07.15, 06:33
      Piszę o tym już od jakieś czasu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,50394,157295566,157963295,Re_Malo_ze_afera_lekowa_to_jeszcze_mobbing.html
    • rena-ta49 Re: Mobbing,to jest dobre: 25.07.15, 06:42
      www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1480659,Wroclaw-ordynator-zawieszony-za-niewlasciwe-pytanie-do-ministra
    • rena-ta49 Re: Mobbing 25.07.15, 06:47
      wiseacres napisał(a):

> Wobec urzędniczki, która zdecydowała się opowiedzieć dziennikarzom Kulisy24.com
      > o mobbingu i znęcaniu się nad pracownikami w Ministerstwie Zdrowia, wszczęto p
      > ostępowanie dyscyplinarne. – Mam być wydalona za to, że zareagowałam. To
      > gorzej niż Korea – mówi kobieta.
      > kulisy24.com/nasze-sledztwa/mobbing-w-ministerstwie-zdrowia-dyscyplinarka-dla-ofiary

Podpisać konwencję antyprzemocową - nic nie kosztuje. Chronić własnych urzędników przed przemocą - oj tam, oj tam.
      • rena-ta49 Re: Mobbing 06.08.15, 16:37
        kulisy24.com/nasze-sledztwa/nowe-stanowisko-dla-oskarzanego-o-mobbing-dyrektora
        "Antoniak został zawieszony 1 czerwca, ale zawiesić można tylko na trzy miesiące. „Jego ludzie” spodziewają się, że on wkrótce wróci. Jego pomocnicy, też wymienieni w doniesieniu do prokuratury, wciąż pracują i zastraszają – mówiła w rozmowie z Kulisy24.com wciąż pracująca w resorcie urzędniczka, Joanna Koczaj-Dyrda"
        Trzy dni po rozmowie z nami, kobieta dostała od swoich szefów... zawiadomienie o pierwszym posiedzeniu komisji dyscyplinarnej. Dziś grozi jej zwolnienie z pracy.
    • tadeusz_ski.51 A nie mówiłem? Są pańszczyźniani! 25.07.15, 08:10
      Cyt. "....To jak karanie chłopa pańszczyźnianego."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka