czarek_sz Re: Słodkie życie lisów sponsorują: 09.09.15, 18:08 Tak na marginesie. Żona Lisa bardzo przystojna i ładna kobieta. Nie wygląda na wredną i interesowną resortową. Więc czemu za tego gada wyszła ? nie pojmuję. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Słodkie życie lisów sponsorują: 10.09.15, 13:54 Która ,ta pierwsza ,czy ta druga? Mnie bardzie się podobała ta pierwsza. Odpowiedz Link
m.maska Re: Słodkie życie lisów sponsorują: 12.09.15, 19:48 Ta pierwsza niie miala odpowiedniego pochodzenia - to i sie nie dogadali... Odpowiedz Link
cb456cc Re: Apel 12.09.15, 09:46 Bojkotować,bo napisali prawdę o przewodniczącym Dudzie,,,a gdzie te twoje wyrobienie polityczne i zarzekanie się że wszelkie *zło* w polityce będziesz w jednaki sposób piętnować i krytykować? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Apel 12.09.15, 10:32 cb456cc napisał: > Bojkotować,bo napisali prawdę o przewodniczącym Dudzie,,,a gdzie te twoje wyrob > ienie polityczne i zarzekanie się że wszelkie *zło* w polityce będziesz w jedna > ki sposób piętnować i krytykować? > Taka prawdę jak zmontował z Karolakiem w/s córki PAD? Gdzie twoje logiczne myślenie? Jak mnie ktoś raz okłamie,to już nigdy oszustowi nie wierze!! Odpowiedz Link
cb456cc Re: Apel 12.09.15, 11:13 rena-ta49 napisała: Jak mnie ktoś raz okłamie,to już nigdy oszustowi nie wierze!! A w PiS jakoś wierzysz. rena-ta49 napisała: Gdzie twoje logiczne myślenie? To właśnie logiczne myślenie poparte wiedzą o związkowych dygnitarzach pozwala mi w to wierzyć.Za długo działałem w "S" by nie wiedzieć jak się przywódcy związkowi hulają za związkowe pieniądze. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Apel 12.09.15, 12:37 Krytykujesz PO jesteś wyznawcą PiS Kaczora Dudy itd. Typowe myślenie kogoś kto z samodzielnym myśleniem ma niewiele wspólnego. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Apel 12.09.15, 19:18 Kit z Lisem ale Ci redaktorzy są spoko, więc z tym pomówionym Dudą coś nie tak. Za co siedzisz. Ja za niewinność. E, to pryszcz, bo ja za nic. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Apel 12.09.15, 20:03 cb456cc napisał: > Bojkotować,bo napisali prawdę o przewodniczącym Dudzie... --------------------- Piotr Duda odpowiedział publicznie na kłamliwe oskarżenia "lisowczyków" i przedstawił DOWODY. Czasem dobrze jest poznać stanowisko drugiej strony. Polecam Odpowiedz Link