tadeusz_ski.51 24.10.15, 09:26 Cisza wyborcza, więc media nie mają "łatwego chleba". W telewizjach jakieś durnoty, na forach bełkoty... cienko i nudno jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiseacres Re: Ale bryndza! 24.10.15, 13:01 Tylko Porfirion może powiedzieć tak o cenionym serze. Odpowiedz Link
m.maska Re: Ale bryndza! 24.10.15, 13:28 tadeusz_ski.51 napisał: > Cisza wyborcza, więc media nie mają "łatwego chleba". W telewizjach jakieś durn > oty, na forach bełkoty... cienko i nudno jest. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie za to pogoda ladna - to moze o pogodzie - temat uniwersalny i nawet trudno sie poklocic Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale bryndza! 24.10.15, 14:11 U mnie też ładna pogoda,niech taka utrzyma się jutro Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale bryndza! 24.10.15, 16:03 tadeusz_ski.51 napisał: > Cisza wyborcza, więc media nie mają "łatwego chleba". W telewizjach jakieś durn > oty, na forach bełkoty... cienko i nudno jest. A jaka cisza na forach i trolle nie mogą pisać Odpowiedz Link